Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

λογικο αφου πληρωσαν 55 ευρω και 65 και ενω άλλα λεγαν οι διοργανωτες άλλα εγιναν.

Πες μου μηπως εισαι ιδιοκτητης ααυτης της ντι ντις η καμιας αλλης εταιριας?

πιστευεις οτι αμα ήταν καλο το επιπεδο οργανωσης θα παραπονιοντουσαν , η πιστευεις οτι ο άλλος παραπονιέται επειδη γουσταρει.Αλλα δεν μας είπες εσυ τις εντυπωσεις σου.?

τα λεφτά μου φανηκαν αρκετα για αυτα που λέτε,αμα πήγαινα θα πηγαινα μονο για μοονσπελ

Σιγά μην σου βάζανε και τραπεζάκι-καρέκλες να κάτσεις να τους απολαύσεις,εσύ και όλοι οι τσαμπατζήδες απ’έξω!Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την “λογική”!!Μήπως και έναν σερβιτόρο να σου φέρνει ότι θες?:lol:
Τελικά καλύτερα που δεν πήγα,με αυτά που ακούω για την συναυλία.Μαύρα χάλια.Αλλά αναμενόμενο!

Κοιμήθηκα τρεις η ώρα και είναι οχτω και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ. Δεν ξαναπάω τόσο μπροστά και στριμωχτά σε συναυλία, που στο κάτω κάτω (σήμερα τουλάχιστον) δεν το χάρηκα περισσότερο απ’ το αν ήμουν πίσω. Ποτέ…

Μπορεί κάποιος “τζαμπατζής” ή μη, να μου πει τι ώρα τους άφησαν να μπουν ελεύθερα μέσα? Δηλαδή ποιές μπάντες έπαιξαν “και τζάμπα” χθες?

Αυτό το Countess Bathory γαμώ γιατί το λεγε Couuuuntess Bathoryyyy αντι για Counteeees Bathory? :p.

Με κοιτάγαν οι γυρω που δεν τραγουδούσαν και νόμιζαν ότι απλά έλεγα ό,τι άκουγα για να το παίξω ψαγμένος :stuck_out_tongue:

Τσάμπα πρέπει να βάλανε ακριβώς στο τέλος των Messhugah. Δηλαδή έβλεπες Lacuna Coil, Iced Earth και Venom. Νταξει αν το χα σίγουρο άνετα το κανα και έβλεπα PoS σε κανα κλαμπακι δεν χάθηκε ο κόσμος. Αλλά θέλω να ειμαι άνετος με το εισητηριάκι μου :stuck_out_tongue:

Ευχαριστώ vedder.

+1 δισεκατομμύριο

Pain of Salvation: Φοβεροί! Ο Daniel δε μάσησε ούτε όταν έσπασε η χορδή του και στις δύο κιθάρες με τις οποίες έπαιξε. Και για να έσπασε, σημαίνει ότι βάρεσε. Πολύ καλή απόδοση των τραγουδιών και το Undertow ειδικά, συγκλονιστικό. Αν αντί για τα αστεία έπαιζαν άλλο ένα κομμάτι κιόλας…

Setlist: Ashes, America, Undertow, Used, Handful of Nothing (νομίζω) και Disco Queen

Μoonspell: Δεν ακούω. Μου άφησαν πάντως καλές εντυπώσεις. Απλώς η μουσική τους με ξενίζει. Η ατμόσφαιρα κτλ. Πάντως ο Ribeiro μου υπέγραψε το εισιτήριο… :wink:
Meshuggah: Έγινε χαμός. Τα παιδιά είναι φρενοκομείο, όνομα και πράγμα. Πολύ χτύπημα. Πήρα και το Obzen μπλουζάκι μου! 8)
Lacuna Coil: Πολύ καλοί. Η Christina γεμάτη ενέργεια, με σωστές ερμηνείες. Ο άλλος τραγουδιστής λίγο poser μου φάνηκε και στην αρχή τουλάχιστον δεν ακουγόταν καλά… Αλλά επειδή βρήκα την πρώτη μου πένα από συναυλία μετά, είναι το καλύτερο συγκρότημα όλων των εποχών! :stuck_out_tongue:
Iced Earth: Εξαιρετικοί! Ο Barlow το έχει απίστευτα και στις ψηλές. Πολύ στριμωξίδι όμως μπροστά και ανελέητο σπρώξιμο από τους πίσω. Μετά το Violate την έκανα για έξω, γιατί ήδη πονούσα από Meshuggah και δεν είχα πιει και νερό μετά τους Μoonspell… :?
Venom: Eπίσης δεν ακούω. Αλλά μου άρεσαν. Έβγαλαν αρκετό Rock ‘n’ Roll feeling. Moυ έφεραν αρκετά σε Kiss, όσον αφορά το ντύσιμο, τη δομή των τραγουδιών και τα βεγγαλικά. Έλεγε και τα “Oh, yeah” o Chronos που μου θύμισαν Jaymz, χάζευα και με το γύρω-γύρω όλοι pit και με το πολύ crowd surfing που τα παιδιά, όταν τους έδιωχναν οι security ήταν στον κόσμο τους εντελώς… Καλή φάση! :ok:

Γκρίνια:

1. Απαράδεκτο τέτοια εποχή να τελειώνει το νερό μετά τους Meshuggah στο ένα τουλάχιστον bar και στους Iced Earth σε όλα!
  2. Η φωνές των τραγουδιστών των Μeshuggah (στην αρχή τουλάχιστον), Lacuna Coil (o άντρας) και Ιced Earth, ήταν αρκετά χαμήλα.

Σημειώσεις:

1. Αν μπήκε κόσμος δωρεάν, χωρίς ντου, χωρίς σκαρφάλωμα κτλ, αλλά με συναίνεση του διοργανωτή με ενοχλεί. Επίσης, αν ο διοργανωτής έβαλε επίτηδες μάυρα πανιά για να μη βλέπουν οι απ’ έξω fans, το θεωρώ
    λίγο μικρότητα εκ μέρους του (δε νομίζω όμως πως το έκανε αποκλειστικά για τα παιδιά αυτά).
  2. Είχε πολλές θυληκές παρουσίες και μου άρεσε! :smiley:
  3. Εκτός από πένα του μπασίστα των Lacuna Coil, βρήκα και μια του κιθαρίστα των Venom (HELL FUCKING YEAH! γράφει)! :yahoo:
  4. Όσο έπαιζαν οι Venom, οι Μοοnspell είχαν ανεβεί στα δεξιά της σκηνής και χαιρόντουσαν σαν παιδάκια με τα τραγούδια. Ειδικά ο μπασίστας τραβούσε και με κινητό! :respect:
  5. Στους Μeshuggah ήταν ένα μωράκι με τη μαμά του και ακουστικά στο κεφάλι! Ο Kidman έπαιζε μαζί του στο soundcheck… :slight_smile:
  6. Παρών στο live ήταν και ο τραγουδιστής των Carcass.

Ηταν γυναικα του Thordendal, νομι8ζω…

Ειμουν και εγω ενας απο τους τζαμπατζηδες… Μαγκια τους που αφηναν να μπαινουμε αλλα γιατι επρεπε ν περιμενουμε να ερθει καποιος με εισητηριο για να βαλει εναν απο εμας, αυτο δεν μπορω να το καταλαβω… Ειδα απο την μεση τους Meshuggah… Κυριλε!!!
Venom ειχε μεινει κοσμος??? Γιατι εγω εφυγα μολις τελειωσαν οι Iced Earth και ειδα παρα πολυ κοσμο στο μετρο…

Οχι ρε φιλε.Δεν ειναι μαγκια τους που αφησαν να μπουν τσαμπα.Δηλαδη οι αλλοι που πληρωσαν ειναι μαλακες??[-X [-X

Γιατι να αφηναν ομως ολον αυρον τον κοσμο εξω??? εκαναν την πρωτη μαλακια με το εισητηριο στα 60 ευρω… ευτυχως δεν κανανε και δευτερη αφηνοντας τοσο κοσμο απ’εξω… εσενα μπορει να σου φαινεται ετσι αλλα δες το και απο την δικη μ πλευρα… Ακουω μονο Iced Earth. Δ υπαρχει περιπτωση να δωσω 60 για να τους δω και μαλιστα οχι σαν πρωτο ονομα…

Εσύ είσαι μάγκας. Ελα μωρε, κλασικός έλληνας, έχω μάθει να μην εκπλήσομαι πια…

PON : Πάρα πολύ καλοί και ο τραγουδιστής ήταν απίστευτος . Μας έφτιαξαν την διάθεση για την υπόλοιπη μέρα.
Moonspell : Πρέπει καποιυ στην μία ώρα να έκαναν soundcheck . Έλεος πια . Τεςπα ήταν πάρα πολύ καλοί , για μένα το καλύτερο group της διοργάνοσης.
Meshuggah : Τι πράγμα ήταν αυτο που άκουσα , μια απίστευτη βαβούρα , δεν την πάλευα . Ευτυχως εκείνη την ώρα πετυχα τον Σάκη των rotting christ και βγάλαμε φωτογραφίες και πέρασε η ώρα .
Lacuna coil : Δεν είμαι θαυμαστής αλλά πήγα να τους δω από περιέργια . Λίγο κακό ήχο είχαν αλλα είδα τους διπλανούς μου που τους άρεσε .
Iced Earth : Απίστευτο live με τον Barlow σε τρελά κέφια . Το μετάνιοσα όμως που πήγα μπροστά γιατί είχε πολύ στριμοχτίδι .
Venom : Είδα μόνο την αρχή , άρα δεν μπορώ να έχω ολοκληρομένη άποψη .

Τα ωερά στην αρχή ήταν κάτουρο , έλεος . Κατα τις 7 τέλειοσαν και έδιναν απο μια βρύση σε πλαστικό ποτύρι , #-o , και το πλήρωνες κιόλας :lol: . Μετά τους Iced Earth τέλιοσαν και τα αναψυκτικά και είχαν μόνο σόδα . Αισθάνομαι χαζος που πήρα εισιτιριο , πολλοι γνοστοί μου μπήκαν τσάμπα και χωρίς ντου , απλός μπήκαν μέσα .

Γιατί αν θες να δεις μόνο Iced Earth θα πρέπει να περιμένεις μια δικιά τους συναυλία που ούτως ή άλλως είναι από τα συγκροτήματα που δόξα το θεό σκάνε Ελλάδα πολύ συχνά. Πολλοί γούσταραν 1-2 ονόματα από όλο το Line-Up(ύτως ή αλλως είναι πολύ ανομοιογενές για να πιστέψω ότι η πλειοψηφία γούσταρε όλα τα ονόματα ή έστω την πλειοψηφία των ονομάτων) αλλά τα πληρώσαν και με αυτό τον τρόπο τους βγάζεις μαλάκες. Αμα είναι έτσι, από τη στιγμή που οι περισσότεροι ενδιαφέρονται κυρίως για τα συγκροτήματα που παίζουν τελευταία, να μην ξαναπληρώσει κανείς εισιτήριο(2-3 συγκροτήματα θα χάσει που με αυτές τις συνθήκες μια ωρίτσα live είναι) και να σκάμε όλοι μύτη στα 3 τελευταία ονόματα.

Από την άλλη μάλλον είμαστε όντως μαλάκες που πληρώσαμε το εισιτήριο με τόσο χάλια διοργάνωση. Ειδικά αυτοί που πληρώσαν για 1-2 ονόματα είναι όντως μαλάκες μιας και είδαν κατά μέσο όρο 80 λεπτά συναυλίας και το πληρώσαν 60 ευρώ. Αν προσθέσεις και κάτι σάντουιτς, νερά ποτά κοστολογείται 1 ευρώ/min ούτε τα ροζ τηλέφωνα δεν κοστίζουν τόσο. Αλλά έτσι είναι η κατάσταση στην ελλάδα, σε κάθε τομέα έχει μια εταιρία το μονοπώλιο σε κάτι(αυτή την εταιρία μπορεί να είναι η DiDi, ο ΟΤΕ, το Metal Hammer) και να κράζουμε μια ζωή αλλά όταν σκάει ο ανταγωνισμός(Music Box, Vivodi, Metal Invader), είναι τόσο αρπακολατζίδικος και αισχρός που μας ξαναγυρίζει στο γνωστό σλόγκαν “αυτή ξέρεις, αυτή εμπιστεύεσαι” αντί να πιέσει και τους άλλους να σοβαρέψουν όπως γίνεται σε όλες τις υγιείς περιπτώσεις ανταγωνισμού.

Γενικά καλή η προσπάθεια για πρώτη χρονία, αν κ υπάρχει αρκετός χώρος για βελττίωση. Συγκριτικά με άλλα φέστιβαλς στην Ελλάδα το Rock em all πήγε πολύ καλά, αρκετά καλός ήχος για τις περισσότερες μπάντες, αρκετός κ ο κόσμος που στήριξε την προσπάθεια, κ μπύρες έπερνες αρκετά γρήγορα, για το νερό ούτε καν το κατάλαβα ότι τελείωσε, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι αρκετές Wacken μπλούζες που είδα, ο επόμενος σταθμός μου…:smiley:

Ανυπομονώ για την ημέρα που θα έχεις δικιά σου εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών…

Μια ερωτηση.

Απο τη στιγμη που καποιος σου επιτρέπει να παρακολουθησεις τη συναυλία δωρεαν, διχως να του προσφερεις ουσιαστικα τιποτα -εκτος από 50 λεπτα για νερο-, τι ακριβως σου δινει το δικαιωμα να παραπονεθεις; Και ακομα περισσοτερο, θα ελεγε κανεις τα ιδια μπροστα σε καποιον που πληρωσε 60 ευρω και ας πουμε για χαρη του χτεσινου εχασε τους Priest ή τους Maiden;

Ποσο κοσμο ειχε περιπου ?

λοιπον παιδες εγω δουλευα στο festival τις τελευταιες μερες …βασικα ημουν οδηγος των iced earth αλλα γνωρισα ολες τις bands…προφανως δεν μπορουν να ειναι ευχαριστιμενοι ολοι απο ενα festival ο καθενας κατι θα βρει να πει…βλεποντας ολα τα ποστ θελω να πω καποια πραματα που συζητηθηκαν απο πολλους…τα bar ητανε του τεχνοπολις ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ MUSICBOX…(ορος του συμβολαιου οσον αφορα το χωρο)…
Λογο τoy soundcheck των messhuggah υπηρξε μια καθυστερηση και επρεπε να μειωθει ο χρονος απο ολες τις μπαντες που ακολουθουσαν και αυτο επειδη ο δημος αθηναιων απειλουσε με μηνυσεις αν το festival συνεχιζονταν μετα τις 12.20 για λογους κοινης ησιχιας…
Οσο για τους τσαμπατζηδες δεν υπηρ3ε καποια οδηγεια απο την παραγωγη αλλα οι securitades ΔΕΝ κανανε σωστα τη δουλεια τους…