Α γεια σου! Να το ξέρουμε κι εμείς ρε Music Box που χάσαμε δεύτερη μέρα Rockwave για να ρθουμε στο κωλοφεστιβαλ σου, όπου ακούσαμε λίγα τραγούδια απ’ τις μπάντες που θέλαμε λόγω κακής διοργάνωσης, όπου μπήκαν τόσοι και τόσοι τσάμπα και εμείς πληρώσαμε εισητήριο και οπου δεν ειχαμε νερό και την βγάλαμε με σόδα και ρευόμασταν και κλάναμε στους Venom.
edit: Μαζί γράφαμε με τον από πάνω…Τι να πω, κι αυτό κακή διοργάνωση είναι…
Και τότε τι ρόλο βαράει η Music Box? Απλά αμολάει 6 συγκροτήματα, κάνουν τα δικά τους και μετά να γίνει του κουτρούλη ο γάμος. Θα έπρεπε να συννενοηθεί λίγο με την Τεχνόπολη να προσφέρει σοβαρές υπηρεσίες μιας και πάνε κάτι χιλιάδες άτομα, να επιμεληθεί στο πόσο σοβαροί είναι οι securitάδες και να τους δώσει σαφείς εντολές και όσον αφορά τις καθυστερήσεις δεν ήταν μόνο πριν από τους Meshuggah αλλά σχεδόν σε όλα τα συγκροτήματα.
Εδωσα ενα 50αρι για τους καβαλερα και τζουντας. Δεν εχω την ανεση να δωσω και ενα 60αρι για iced earth… Ετσι ειπα να παω εκει εξω τουλαχιστον να τους ακουσω. Το οτι με αφησαν να μπω δεν το ειχα στα σχεδια μ και ουτε κανει βλακες εσας… Αλλη φορα για να μην νιωσετε και εσεις βλακες μην παρετε ουτε σεις εισητηριο… Να μην παρει κανεις… μετα να δεις πως θα ριξουν τις τιμες για τις συναυλιες αμα δουν οτι δεν παταει κανεις μεσα και ολοι καθονται εξω…
Aκριβώς αυτό που λέει ο Destroyer. Βασικά αν έδινα τα 60 ευρώ θα αισθανόμουν σίγουρα κορόιδο και μαλάκας, αφού το live ήταν έτσι όπως ήταν. Με λίγα λόγια θα έκλαιγα τα λεφτά μου. 60 ευρώ δεν είναι πάρα πολλά για μισή ώρα Meshuggah και μισο σετ Earth; (γιατί γι αυτούς πήγα περισσότερο)
πολυ γκρινια ρε παιδια… εμενα δε μου φανηκαν και τοσο τραγικα τα πραγματα…
ο χρονος στον οποιο βγηκαν τα συγκροτηματα ηταν σχετικα καλος… και αυτο το λεω γιατι εχω ως παραδειγματα χειροτερα… βλεπε MMD…
τα νερακια που λενε καποιοι… αν πηγαιναν στο πανω κιοσκι αυτο που ηταν προς την εισοδο θα εβρησκε… εγω μαλιστα πηρα λιγο πριν ξεκινησουν οι Lacuna Coil… να μου πητε οτι τα ατομα που δουλευαν εκει ηταν τα ζωα μου αργα να πω ενταξει…
τωρα για τις τιμες που λενε καποιοι το εχουμε ξαναπει… για το line up πιστευω πως αξιζουν… και εγω προσωπικα δε μετανιωνω για τα 55 που εδωσα… γιατι ακουσα και για 65 τα οποια τα εδινες στο ταμειο…
δε καταλαβα ποτε οι τιμες του ταμειου ειναι μετρο συγκρησης για τις τιμες μια συναυλιας…
για τους τζαμπατζιδες παλι τι να πω… θα συμφωνησω με Angmar…
τωρα σε οτι εχει να κανει με το φεστιβαλ…
MESHUGGAH ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
edit: οντως μικρο το setlist τους αλλα πιστευω αξιζε!!!
Γιατί δεν πλήρωσαν εισιτήριο ξέρω’γω; Λέω εγώ τώρα… Και εγώ μόνο για Iced Earth πήγα αλλά το έσκασα το 65αρι. Καλά έκανες και πήγες τζάμπα. Μαγκιά σου. Μαγκιά των διοργανωτών όμως δεν είναι. Είναι ασέβεια προς όλους εμάς τους ΜΑΛΑΚΕΣ που πληρώσαμε… Α! και κάτι ακόμα. Το avatar σου το έχω σε μπλούζα…
ολος αυτος ο κοσμος για τους διοργανωτες θα ηταν προτιμοτερο να ειναι μεσα κ τζαμπα παρα εξω και τζαμπα… Παντως οπως και να εχει ειμαστε ολοι βλακες που πληρωνουμε τοσο ακριβα τα εισητηρια για τοσο κακες διωργανωσεις
Και εγώ δεν έχω αγοράσει cd εδώ και πόσο καιρό για να καταφέρω να εξοικονομήσω χρήματα για rockwave, Rock 'Em All και Maiden και την βγάζω με κατεβασμένα με το σκεπτικό να τα πάρω αργότερα αυτά που θέλω μιας και όσα θέλω πολύ θέλω να τα ακούω από cd κανονικά. Ok το πιάσαμε τη συναυλία δεν μπορείς να την κατεβάσεις αλλά εδώ στην Ελλάδα είμαστε πρωτοπόροι. Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές και σε αυτό το θέμα? Εμείς οι Έλληνες βρήκαμε τη λύση σαν Avant Garde λαός που είμαστε και χωρίς καμιά τεχνολογική διαμεσολάβηση. Α ρε Ελλάδα πόσο μπροστά είσαι τελικά, τι να πουν και οι άλλοι που όταν εμείς φτιάχναμε παρθενώνες αυτοί ήταν ακόμα σε κουφάλες δέντρων.
Όσον αφορά την αποχή ωραίο είναι σαν ιδέα έλα μου όμως που δεν είμαστε υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μαραγκοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι για να έχουμε δικό μας σωματείο και να συννενοηθούμε μεταξύ μας για να το κάνουμε. Αμα λάχει να διαμεσολαβήσει και η ΓΣΕΕ. [SIZE=“6”]ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ[/SIZE]
Αν παίρνεις σαν παράδειγμα σύγκρισης το MMD τότε άστα. Σκοπός δεν είναι να παραδειγματιζόμαστε από το χειρότερο και να λέμε “πάλι καλά” αλλά από το καλύτερο και να βελτιωνόμαστε.
Στην επομενη “ληστεια” που θα μας κανει καποια εταιρια να παμε να στηθουμε εξω απο τα εκδοτηρια και να μην αφηνουμε κανεναν να παρει και να του εξηγουμε τον λογο… Αν δεν ππεσουν οι τιμες να μην προκειται να παρει κανεις εισητηριο… Παμε ρε Darth Vader! Επανασταση!!!
ανεφερα το MMD ως προς τις ωρες που εμφανηστηκαν τα συγκροτηματα… ειχα ακουσει οτι οι βενομ θα βγαιναν 11.30 και βγηκαν 11.45 σιγα την διαφορα… και για moonspell που λετε πως αργησαν εγω δεν ειδα να αργουν και απιστευτα πολυ… θελω να πω εχω περιμενει πολυ περισσοτερο σε αλλα φεστιβαλ…
αλλα και παλι δε πρεπει να συγκρηνουμε να ετσι ωστε να δουμε τι μας προσφερει καλυτερη σχεση τιμης με ποιοτητα?? εγω εμεινα σχετικα ικανοποιημενος… καλος ηχος, καλες τιμες στο κυληκειο, σχετικα καλος χωρος
(αν σκεφτουμαι οτι αλλαξε την τελευταια στιγμη)… αντικειμενικα καλο line up… και αν σκεφτουμε οτι ειναι ο πρωτος χρονος πιστευω και ελπιζω το επομενο να ειναι πολυ καλυτερο…
απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει τιποτα αλλο απο Earth και Venom…αυτα ειναι!!
ετσι να μην ερχονται αλλα συγκροτηματα εκτος απο τα 5 που γουσταρει ο ελληνας…