Καλησπερα οδηγε των Iced Earth κτλ…σαφως δεν γινεται να ικανοποιησει καμια εταιρια, οτι προιον κ να ειναι, τον καθε καταναλωτη…ΑΛΛΑ οταν λες θα κανω εταιρια κ πιο συγκεκριμενα θα φερω ονοματα που απευθυνεται σε πιστο κοινο-το λεμε χρονια τωρα…- κ οχι σε πιτσικρικια που πανε κ βλεπουν τον ρουβα κλπ…εχεις να κανεις με κοσμο που δειχνει το σεβασμο του στον καλλιτεχνη/ες που θελει να δει κ ΚΥΡΙΩΣ ειναι αυτοι που θα σταξουν τα λεφτα για εισ. που αποφασιζει ο ιδιοκτητης της εταιριας…ας μεινει καλυτερα η Music Box στα εντεχνα κ τις εκδηλωεις με τους δημους ή καποια 80s ονοματα οπως Samantha Fox…στα post του εγραφε ο Joker εκ μερος της εταιριας διαφορα οπως ελατε να δειτε τι εξοδα εχει μια τετοια φαση…κ τωρα βγαινεις εσυ κ μας λες ηταν ορος του συμβολαιου το μπαρ…τι πιο ΑΠΛΟ να πεις στον κοσμο κατι τοσο απλο για να δουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οτι ολη αυτο το επιφανειακο ενδιαφερον καταληγει παντα εις βαρρς αυτων που πληρωνουν…ασε αυτο περι security my friend, οποιος κανει διοργανωση γνωριζει πολυ καλα αν δεν πεσει σημα απο το αφεντικο που πληρωνει δεν υπαρχει περιπτωση οι security να παιρνουν αυθαιρετες αποφασεις…για αυτο να πεις τον κυριο εκει οτι οποιος δεν ακουει αυτα παθαινει…χιλιαδες δελτια τυπου να βγαλει κ ολα τα εξοδα να τα καλυπτουν διαφοροι σπονσορες, κανεις δεν θα πατησει ποδι εκτος κ αν κανετε δωρεαν εισοδο…φτανει πια. Δωσε εκει στον κυριο που τα πληρωνει ολα απο την τσεπη του να τα δει ολα αυτα που γραφτηκαν…κ να δει ποσα viewings υπαρχουν στην εταιρια του. Απλα πραγματα.
χάχα όχι δεν είχα πει… ήταν νωρίς ακόμα :!:
απλά ok πολύ μελοδικά-duo vocals και αρκετά rock theme
Ε καλά αν είναι έτσι δώσε σήμα να βρούμε καμια δεκαριά ρεμάλια ακόμα και να κάνουμε κατάλληψη στο Tickethouse και τα σχετικά μέρη.
Ορίστε κυρίες και κύριοι η απόδειξη για τα χάλια της διοργάνωσης, ούτε έναν έλεγχο για ναρκωτικά στα σάντουιτς δεν κάναν οι λεχρίτες.#-o
Ρε εισαι αφασια λεμε!!!:lol: :lol:
σκεφτομουν να παω λογω venom-meshuggah αλλα να δωσω τοσα φραγκα για 2 μπαντες δεν…
απ’οτι καταλαβα ισχυσαν τα κλασικα:ανοργανωσια-σκατα ηχος κ.τ.λ Αθανατο ελλαντα:(
παιδια εγω τα τελ 2 χρονια προτιμω να απεχω απο το 99% των συναυλιων στη χωρα μας και να βλεπω λιγοτερα live ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ στο εξωτερικο
το σχολιο περι σχεσης kiss me PoS πολυ ευστοχο,σαν να λες οτι οι Him παιζουν progressive ενα πραγμα:p
Ρε παιδια PoS ξενερα(ειμαι τεραστιος φανμποης ε),ειχανε κεφι κλπ αλλα ο ηχος ηταν χαλια,σπαγανε χορδες,το jack της κιθαρας του Glidenlow τα ειχε παιξει,το κοινο ειχε ερθει για τα αλλα ονοματα,γενικως ψιλοαπογοητευση(α και ας παιξουνε και τιποτα αλλο επιτελους:( )
Moonspell ειχα ακουσει λιγο,με κερδισανε παντως:)
Messugah: πολυ βαβουρα…
Lacuna Coil: καλο το πιπινι,νταξ δεν ηταν και χαλια:p
Iced Earth:Εξαιρετικοι,χιλιες φορες καλυτεροι απο περυσι
Venom: Αδιαφοροι προς εμε:D
Μα γιατί το λες αυτό. Αν βάζαν και περισσότερα ναρκωτικά(αντί για τους ψόφιους αρουραίους που είχαν για ζαμπόν)μέσα δε θα καταλαβαίναμε και τόσο τα χάλια της διοργάνωσης άσε που μετά θα βγαινα από τη συναυλία και θα φώναζα “γαμώωωωωωω πρώτη εμφάνιση Neurosis στην Ελλάδα και γ@@@νε”.
Θα σας γράψω μια σύντομη αναφορα για όσα συζητάτε και μετά θα πάω για ύπνο γιατί είμαι εξαντλημένος.
- ΠΟΤΕ δεν δώσαμε άδεια να ανοίξουν οι πόρτες. Απαράδεκτο λάθος και πρωτοβουλία των security.
- MAΥΡΑ ΠΑΝΙΑ έπρεπε να μπούν για να μην συγκεντρώνεται κόσμος στον κεντρικό δρόμο και έχουμε προβλήματα με την αστυνομία.
- το πρόβλημα στο bar με μπύρες και νερά το είδα και εγώ. Τα παράπονά σας στο bar της τεχνόπολης καθώς την είχαμε ενημερώσει ότι θα πρέπει να εξυπηρετήσουν περίπου 4.000 κόσμο. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τα bar του χώρου. Τα εκμεταλεύεται ο χώρος, είναι μέσα στη συμφωνία.
- Το μοναδικό μας λάθος ήταν ότι είχαμε βάλει 6 συγκροτήματα ενώ έπρεπε 5 η 4 για να μας πάρει ο χρόνος, γιατί εξ’ αιτίας των Moonspell που καθυστέρησαν 40 λεπτά να ξεκινήσουν πήγε το πρόγραμμα πίσω και επιδή είχαμε deadline στις 12:15, αναγκαστήκαμε να προσαρμόσουμε τα setlist των συγκροτημάτων στις καινούριες συνθήκες. Τελικά τελειώσαμε 12:35 με κύνδυνο να φάμε μυνήσεις από πολλούς αγανακτησμένους κατοίκους και ιδιοκτήτες μαγαζιών. Κατα τ’άλλα η παραγωγή ήταν καλή.
- Όποιος λέει ότι βγάλαμε κέρδος είναι γελασμένος. Θέλαμε 4.700 εισιτήρια για να βγούμε και κάναμε 3.000.
6)Χαίρομαι για πολλούς απο εσάς που περάσατε καλά και μας το δείξατε στο τέλος, για όσους δεν περάσανε και τόσο καλά εξ’αιτίας των προβλημάτων που απαρίθμησα παραπάνω, υποσχόμαστε να γινόμαστε καλύτεροι από παραγωγή σε παραγωγή και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Μην ξεχνάτε ότι ένα μήνα πρίν δουλεύαμε πάνω στο project του λυκαβηττού και αναγκαστήκαμε να ξεκινήσουμε από το μηδέν.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την παρουσία σας. Θα τα πούμε σύντομα (…ίσως στους At the Gates…)
…Ααααααμηηηην…
Υ.Γ. Δεν απαντάω στον απο πάνω, μην παρεξηγηθώ.
Ο κόσμος ξέρει να εκτιμάει και να στηρίζει νέες προσπάθειες, να είσαι σίγουρος γι αυτό. Για όσους γκρινιάζουν υπάρχει και η Didi και το μονοπώλιο της…
Τα λέμε του χρόνου ελπίζω8)
Ο χρήστης Ryuzaki λέει:
Οι Pain of Salvation σ’ άρεσαν?
Ο χρήστης hp_r_fan@msn.com λέει:
ντάξει δεν ακούω alternative αλλά είχαν πλάκα όταν ο τραγουδιστής μίλαγε στο κοινό
Ο χρήστης Ryuzaki λέει:
ντάξει δεν ακούω alternative
Ο χρήστης Ryuzaki λέει:
ΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΧΑ
εννοώ δεν ακούω τρελά… >.<
τέσπα κάτι άλλο?
Ο χρήστης Ryuzaki λέει:
alternative οι pos
Ο χρήστης Ryuzaki λέει:
XXAXAXAXAXXX
XAXAX
alternative θεωρούνται…
Ο χρήστης Ryuzaki λέει:
ναι ε?
Ο χρήστης Ryuzaki λέει:
ο dgol το λέει?
όχι
στο metal hammer το λέει
ψιλο-off topic αλλά δεν άντεξα σορρυ…
Από τις 4 το μεσημέρι μέχρι τις 12, ήμουν όρθιος και άκουσα όλες τις μπάντες, τις περισσότερες από κοντά.
Μ@λακία έκανα όμως γιατί ακόμα πονάει η μέση μου! #-o
Ορίστε και οι εντυπώσεις μου για τα συγκροτήματα…
PoS: Αρκετά συμπαθητικοί, με κάποια αστειάκια μεταξύ των τραγουδιών, μια καλή αρχή για το Rock Em All. Ο κόσμος βέβαια δεν ήταν και τόσο θερμός, είχε και πολύ ήλιο και ζέστη. Προς το τέλος ο τραγουδιστής έχασε και μια χορδή από την κιθάρα, αλλά συνέχισε να βαράει!
Moonspell: Πολύ καλύτεροι οι Πορτογάλοι απ 'ότι περίμενα! Παρόλο που μας στήσανε με το sound check πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό! Μου άρεσε ιδιαίτερα το Scorpion Flower με τη γυναικεία συμμετοχή στα φωνητικά!
Meshuggah: Σε αυτούς πήγα πιο μπροστά στη σκηνή, αλλά για να σας πω την αλήθεια ξενέρωσα από ένα σημείο και μετά, ενώ τα 30 λεπτά (ή όσο έπαιξαν τέλος πάντων) μου φάνηκαν αιώνας. Μου την έσπασε και ο τραγουδιστής που έκανε σα δαιμονισμένος. Γενικά άλλα περίμενα από αυτά που είχα ακούσει. Έπεσε πολύ ξύλο μιλάμε… έριξα κι εγώ κάτι ψιλές!
Lacuna Coil: Πολύ καλοί οι Ιταλοί, και η Christina (αν και σεμνή), πραγματικά τα έσπασε! Νομίζω βέβαια ότι ο ήχος δεν ήταν και πολύ καλός, αλλά ίσως μου φαινόταν έτσι επειδή ήμουν πολύ κοντά. Είναι ένα συγκρότημα που μ’αρέσει πολύ και ήταν ο δεύτερος λόγος που με έκανε να πάω στο Φεστιβάλ.
ICED EARTH!: Τι να πω τώρα για τους θεούς; Γεια σου ρε Matt με τη φωνάρα σου! Στην τσιρίδα που έκανε στο Declaration Day, ανατρίχιασα… πολύ πιο ψηλά από Ripper! Μακράν η καλύτερη μπάντα, για αυτούς πήγα και δεν μετάνιωσα καθόλου που έδωσα 55e για να τους ακούσω από κοντά! Αν και είχαμε στριμωχτεί σαν σαρδέλες, το γούσταρα πραγματικά και δεν κατάλαβα για πότε πέρασε η ώρα! Μου φάνηκε σαν να ήταν στη σκηνή για 10 λεπτά. Τρελό headbanging και αδρεναλίνη στα ύψη! ICED EARTH ΡΕΕΕΕΕΕ!!!
Venom: Μετά τους Iced Earth ήμουν λιώμα και άκουσα μόνο 2-3 τραγούδια τους από μακριά, πριν φύγω για Βόλο. Πρέπει να έκαναν ωραίο show όμως με τα πυροτεχνήματα κλπ.
Αυτααα…
Σχετικά με τη διοργάνωση τώρα… με ενόχλησαν οι καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της αλλαγής και των sound check, όπως επίσης και τα κυλικεία με την έλλειψη νερού προς το τέλος και το το σύστημα των εισιτηρίων για να πάρεις ένα ζεστό νερό. Επίσης ορισμένες φορές γινόταν εύκολα αντιληπτό ότι ο ήχος δεν ήταν αυτός που θα έπρεπε να είναι.
Σας αναφέρω βέβαια ότι δεν έχω βρεθεί ξανά σε συναυλία ανάλογης σπουδαιότητας όπως αυτή (πχ. Rockwave), οπότε δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά.
Ελπίζω, αυτά τα προβλήματα να επιλυθούν και εύχομαι να καθιερωθεί το Rock 'Em All Festival!
Πάμε τώρα και στο υλικό…
http://www.youtube.com/profile_videos?user=IgnisSport&p=r
Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα βίντεο που ανέβασα στο youtube από το Festival. Μέχρι τώρα έχω ανεβάσει 6 από Iced Earth και ένα από Moonspell. Σύντομα θα ανεβάσω και άλλα βίντεο και φωτογραφίες, οπότε… stay tuned!
Stygian και Pure Evil ήταν η κόλαση η ίδια :twisted:
Με τιμάει όμως αυτό! 8)
Λοιπόν, επιστροφή στο προκείμενο. Για τα πανιά κάτι τέτοιο είχα ψιλιαστεί, γι’αυτο σημείωσα πως δε νομίζω η εταιρία να το έκανε αυστηρά για να μη βλέπουν οι απ’ έξω. Η πρωτοβουλία των security είναι ανθρώπινη, το θέμα είναι πως η διοργανώτρια εταιρία θα έπρεπε να δώσει λίγη προσοχή. Το ίδιο ισχύει και για τα νερά… Προς γνώση και συμμόρφωση, την επόμενη φορά! Και παρεμπιπτόντως, ο Δήμος με το ωράριό του, άθλιος. Μια φορά στο τόσο τέτοια πολιτιστικά γεγονότα, ας κάνει πέρα…
Για τους τσαμπατζήδες, νομίζω το πιο σωστό είναι αυτό που είπε ο Manson21. Μαγκιά αυτών και μόνο και όχι της εταιρίας. Πράγματι στο κυλικείο κοντά στην πόρτα υπήρχαν νερά (ζεστά) για περισσότερη ώρα, αλλά τελείωσαν και αυτά στους Iced Earth. Πάντως γέμιζαν κανάτες και πλαστικά ποτήρια από τη βρύση και ποτέ δεν πληρώσαμε γι’αυτό, όπως είπε κάποιος παραπάνω.
Οι Pain of Salvation φέρνουν σε Kiss? :lol: Είναι το δεύτερο καλύτερο αστείο που άκουσα σήμερα μετά από αυτό του Darth Vader και τα ναρκωτικά! Respect σ’ εσένα… Άνακιν!
Για την ιστορία, πέρασα καλά. Μου άρεσε και ο ήχος, εκτός από τα λίγα παράπονα που έγραψα παραπάνω, χτυπήθηκα, έφυγα γεμάτος (πήγα για 4/6 συγκροτήματα) και εξαντλημένος. Του χρόνου και καλύτερα. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και αναμένουμε βελτιώσεις (καθώς για το δις εξαμαρτείν λένε άλλα!).
Ωραίο το festival, αλλά αν είχε λίγο καλύτερο ήχο θα ήταν πιό καλό…
Για άλλη μια φορά το εισηττήριο δεν άξιζε τα λεφτά του…
Ας γραψω και εγω για χτες…
Πολυ καλη νεα κινηση απο νεους διοργανωτες αλλα σαν ιδεα…Σαν πραξη ηταν απλα καλη και θα καταλαβαιτε παρακατω γιατι το λεω…Ομως ελπιζω οπως ειπε ο φιλος παραπανω να μαθαινουν απο τα λαθη τους…
Αναλυτικα:
Pain Of Salvation: Αδιαφοροι για μενα…Δεν μου αρεσουν σχεδον καθολου αλλα δεν με ενοχλησαν να ανοιξουν την ημερα…Τους ειδα μαζι με μια μπυρα απο μακρια και σε σκια περιμενοντας να αρχισει το festival για μενα…(a.k.a. Moonspell)
Moonspell: Παρα την μεγαλη καθυστερηση στο soundcheck της οποιας ο λογος δεν ξερω ποιος ειναι βγηκαν,επαιξαν,τα εσπασαν κλασικα και εφυγαν…Παρα το μικρο σετ ο Ribeiro εδειξε παλι ποσο μορφη ειναι και καταφερε να παρουσιασει την υπεροχη φωνη του τοσο σε πιο σκοτεινα κομματια οσο και στα πιο ‘‘καφρικα’’…Κορυφαια στιγμη για μενα τα Scorpion Flower & Alma Mater…Πολυ καλη και η εκτελεση του Opium…Μια απο τις καλυτερες εμφανισεις της ημερας αν οχι η καλυτερη απο πλευρας εμφανισης και εκτελεσης γιατι για την ωρα του σετ μαλλον δεν ευθυνονται οι ιδιοι…
Μeshuggah: Μια απιστευτη βαβουρα που παρακαλουσα καθε λεπτο να τελειωσει…Απορω πως αρεσουν σε πολλους αλλα ενταξει γουστα ειναι αυτα…Εμενα παντως με εφτασαν σε σημειο να πεταξω και μπουκαλι αλλα ευτυχως δεν κανω τετοιες μαλακιες…Οσοι σας αρεσουν δικαιωμα σας…
Lacuna Coil: Η πιο επαγγελματικη εμφανιση του φεστιβαλ…Σοβαροι,μετρημενοι , αρτια ενωμενοι και σωστα εκτελεσμενα κομματια…Μου αρεσαν πολυ και εκτος απο το παραπονο μου οτι η Christina Scabbia ηταν πολυ σεμνη (που συμπιπτει με το παραπονο των περισσοτερων ανδρων χτες) ,εχω και το προσωπικο παραπονο οτι δεν παιχτηκε το To Myself I Return το οποιο μου αρεσει πολυ…Αλλα ενταξει ηταν πολυ καλοι…
Iced Earth: Οταν πλεον φτασαμε στο σημειο μπροστα να μην χωρανε αλλοι βγηκαν και οι Iced Earth…Ηταν φανερο οτι ολοι γι’αυτους ειχαν παει και εγινε χαμος…Βρεθηκα πολλες φορες στο pit καταλαθος γιατι δεν το γουσταρω αλλα περασα πολυ καλα…Credits στους Iced Earth οι οποιοι δεν μασησαν απο τις αναγκαστικες περικοπες των σετ και επαιξαν τα πρωτα 5-6 κομματια σερι…Παρε να εχεις κοσμε…
Πολυ καλος και σωστος ο Barlow ακομα και στα κομματια του Ripper πραγμα που δεν περιμενα…Πολυ καλη εμφανιση με υποσχεση στο τελος για επιστροφη…Πολυ καλη και η επιλογη κομματιων με λιγες ελλειψεις…
Τους βοηθησε και ο κοσμος και γουσταραν τρελα…Μεγαλη αγαπη…Αντε και να τους ξαναδουμε ωστε να ξαναγινει χαμος…
Venom: Εδω θα ερθω και θα κραξω τους περισσοτερους που εφυγαν μολις τελειωσαν οι Iced Earth και εκαναν φανερο πως μονο γι’αυτο ειχαν παει…Προσωπικα δυσκολευομαι να καταλαβω πως ακομα και αν δεν ξερεις τους Venom πετας ετσι ευκολα στα σκουπιδια 26 χρονια ιστοριας…Εχει ερθει στη χωρα μας μια απο τις προτωπορες μπαντες του Trash Metal και παιζει μπροστα σε βια 1000 ατομα…ΕΛΕΟΣ…
Οσο αφορα την εμφανιση οι τυποι γαμησαν…Τρομερο show με πυροτεχνηματα και αλλα κολπα…Ο Khronos πραγματικος δαιμονας επι σκηνης και κιθαρα και ντραμς δεν πηγαιναν πισω…Εισαγωγη με Black Metal και δωσε headbanging και της μανας…
Βεβαια λιγο το περασμενο της ωρας λιγο οτι ξενερωσαν και αυτοι απο το λιγο κοσμο το σετ πετσοκοφτηκε και μετα απο 1 ωρα μας αφησαν με την υποσχεση ‘‘We Will Return’’ την οποια ο γραφοντας ελπιζει να κρατησουν για full set…GOING STRAIGHT TO HELL MOTHERFUCKERS…!!!
Στα αρνητικα της διοργανωσης η κακη διαχειρηση της ωρας που αφησε μονο τους οπαδους των Iced Earh ευχαρηστημενους και οι ελλειψεις νερου και κυριως παγωμενου νερου…
Για τους τζαμπατζηδες αδιαφορω γιατι τουλαχιστον αν δεν ηταν αυτοι θα ειμασταν στους Venom 200 ατομα και ο Κρονος ουτε που θα εβγαινε…Μπραβο Ελληνα που γουσταρεις και ξερεις μονο 5 μπαντες…Εχασες την ιστορια…Και μην μου πειτε για δουλεια και για μετρο γιατι και εγω δουλευα 7 η ωρα και ειχα ερθει και με συγκοινωνια…Η παραπανω φραση δεν αναφερεται σε οσους εχουν ακουσει Venom και απλα δεν τους αρεσαν…
Cult στιγμη της βραδιας: Στην αρχη του Melancholy ειναι μια κοπελια που ορμαει στο αγορι της και ουρλιαζει ‘‘Το παιξανε το παιξανε’’…Η ιδια κοπελια στο Violate ηταν μπροστα και ετρεχε εντρομη προς τα πισω προστατευομενη απο το αγορι της φωναζοντας ‘‘Δεν ξαναπαω σε συναυλια…Ποτε…’’
Τα συμπερασματα δικα σας…Αυτα απο μενα…
ενδιαφερον παντως ειναι οι αντιδρασεις οσων δεν τους αρεσαν οι meshuggah
“βαβουρα”
“μαρτυριο”
“φανηκε αιωνας”
ετσι ρεεεεεεεε!!!
meshuggah rules
σαν καμια αλλη μπαντα
και χθες εμαθα οτι τους διδασκουν στο berklee!!!
μεταλ ρεεεεεεεεε!!!
Μέσα είσαι. Καλά όλοι όσοι έχουν ακούσει ότι οι Meshuggah είναι καρατεχνικούρες δεν έχουν ακούσει και ότι όλη αυτή η τεχνική τους βασίζεται κατα κύριο λόγο σε 2-3 νότες και τα υπόλοιπα είναι αποτελέσματα εμμονοληψίας και ανορθόδοξου χειρισμού των ρυθμικών? Μάθετε πρώτα τι πάτε να ακούσετε για να μην πέφτετε από τα σύννεφα(εξαιρούνται όσοι τους έχουν γραμμένους στα @@@ τους ούτως ή άλλως).
Εγώ με την καλύτερη των διαθέσεων έκατσα να ακούσω Meshuggah πολύ πριν την συναυλία, συγκεκριμένα τα Chaosphere και obZen. Νταξει, καμία αισθητική, και γω γουστάρω καφρίλες και πολλά απ’ αυτά που ακούω χαρακτηρίζονται από κάποιους σαν βαβούρα. Το πρόβλημά μου με αυτούς δεν ήταν η βαβούρα, ξεχώριζα ρυθμικές, εναλλαγές ριφς κλπ κυρίως γιατί τους είχα ακούσει, απλά πολύ ντόρος για κάτι απλά μέτριο. Οι Gojira ξέρω γω που απευθύνονται στο ίδιο κοινό, άσχετα απ’ το αν υπάρχουν διαφορές με Μeshuggah μουσικά, δεν χαίρουν ούτε των μισών οπαδών από Meshuggah. Αυτό δεν λέγεται προώθηση?