Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

@ red viper αυτό έκανα και γω χτες.ή8ελα να τιμήσω τους moonspell που περίμενα 3 χρόνια και δν γούσταρα να φάω 3ύλο απ όσους μπήκαν τζάμπα και παρολαυτα είχαν την απαίτηση να μπουν μπροστά μπροστα.Αν ή8ελαν να έχουν καλή 8εση και να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα από κοντά ας έπαιρναν εισιτηρίο και ας έλιωναν απ’τις 4 μες στον κόσμο και τον ήλιο περιμένοντας και κρατώντας τις 8έσες τους.Είναι απαράδεκτο απ τη στιγμή που φτάνεις μισή ώρα πριν βγει το συγκρότημα σαν βασιλιάς χωρίς εισιτήριο να σπρώχνεις τους υπόλοιπους που κυριολεκτικά έχουν πε8άνει απ την κούραση για να φτάσεις μπροστά.
και 8α μπορούσε να υλοποι8εί δημιουργώντας ένα χώρο πιο πίσω όπου να άφηναν αυτούς που μπαίνουν μέσα στη συναυλία χωρίς εισιτήριο να παρακολου8ούν χωρίς να σκοτώνουν τους υπόλοιπους,ώστε όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι.

τελικα μου φενεται ειμαστε μαλακες.δεν εχω προσπαθησει ποτε να παω τσαμπα.αλλα μου φενεται ειναι ωρα να αρχισω να το σκεφτομαι.γιατι?οι αλλοι ειναι πιο μαγκες απο μενα?ελλαδα ρεεεεεεεε.

Vampiria μη μπαινεις σε διαλογο… αφου δεν θα αλλαξει τιποτα… γιατι χαλας σαλιο?? αφου δε καταλαβαινουν πως η υψηλη τιμη του εισητηριου ειναι αποτελεσμα της φαινομενικης χαμηλης ζητησης του κοινου…
ειναι η αρχη της ζητησης και της προσφορας…
απο την στιγμη που απ οτι λεει ο joker κοψανε 3.000+ ενω θελανε 4.700 και μεσα ηταν γυρω στα 4.500 ατομα…
οι τιμες δεν αλλαζουν… αλλα οχι… ο ελληνας δεν μασαει… εκει τζαμπα και ολοι οι αλλοι ειναι μα…κες
μονο σου στο τελος αυτος ειναι οι αλλοι…

αντε και του χρονου…

Ρε, αφού 20 ευρώ αν είχε η συναυλία πάλι τσάμπα θα μπαίνανε… Ο Έλληνας μυαλά δεν αλλάζει, θέλουμε και φεστιβαλ ευρωπαικού επιπέδου:lol:

αχ ρε τιμημενο ροδον.τι καλα που ητανε τοτε.αντε και με gagarin no prob.cloven hoof ολοι τωρα.κανονιστε την πορεια σας

Ναι…Στους Lacuna Coil όταν βγήκαν και φωνάζαν όλοι Iced Earth ήθελα να τους πιάσω έναν έναν ειλικρινά, άσχετα απ’ το αν μπορούσα ή όχι. Και χωρις να είμαι φαν των Lacuna Coil.

Επίσης κάτι παρόμοιο πρέπει να έγινε στους Pain of Salvation, πράγμα που έδειχνε πόσο αστοιχείωτο ήταν το κοινό και το ότι το 90% είχε δώσει 60 ευρω για να δει ένα κομμένο σετ των Iced Earth, χωρίς να έχει επίγνωση του τι είναι φεστιβαλ.

Για μήνες άκουγα “θα πας Iced Earth? θα πας Iced Earth?”.

Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ φώναξα μια φορά, παρασύρθηκα :oops: Ευτυχώς ένα παληκάρι δίπλα μου με σταμάτησε :oops:

@neikos απλά δεν το δέχομαι ρε συ.δν είναι μαγκιά είναι έλλειψη σεβασμού και μου φαίνεται παράλογο.πραγματικά δν 8α είχα καμία αντίρρηση αν δικαιολογούσαν αυτή τη στάση.

διαφωνω καθετα.δεν ξεκιναει απο κανενα κακο γονιδιο του ελληνα η φαση.το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.το χωμα που φαγαμε στους motorhead το θυμασαι?φετος παλι χωμα στο rockwave.ακυρωσεις συγροτηματων τελευταια στιγμη χωρις επιστροφη χρηματων τουλαετες αθλιες εγκαταστασεις σε μαυρα χαλια(αναφερομαι σε μερικα κλαμπακια) τιμες πανακριβες συνηθως.καθυστερησεις οχι μονο σε μπαντες.πολοι στους σαμπαθ ειχανε φυγει ξημερωματα.ο ορισμος φιλε μου σε συναυλια ειναι να ειναι ολα χαλια και να σε σωσει μονο ι πορωση.αν γινει καμια καλη συναλια το συζηταμε μηνες.δεν φταιει κανενα γονιδιο λοιπον αφου πολοι μονο και μονο επειδη γουσταρουν οργανωμενα και τιμια συναυλιακα δρωμενα ταξιδευουν στο εξωτερικο.εδω ειναι πιο τσαμπατζιδικη φαση.αμα γινουμε ποτε γερμανια ι αγγλια θα δεις πως αλλαζει και το γονιδιο.

Η λέξη “αποχή” προφανώς και σου (σας) είναι άγνωστη τότε:)

μα δεν πηγα χτες.ηθελα να παω αλλα λεω να δωσω 60 μονο για iced πολλα ειναι.εγω μετα απο 10 χρονια συναυλιων ειμαι της αποψης οτι η γαματη πορωση και το ωραιο λαιβ ειναι πιο πιθανο να το δεις σε κλειστο χωρο.γκαγκαριν και τα ρεστα δηλαδη.ολοκληρωμενη εμφανιση δηλαδη.τα φεστιβαλ πιο πολλη χαπενινγκ ειναι.

Ρε παιδιά όλο τα ίδια λέμε. Φταίνε και οι δύο πλευρές. Φταίει και η κακή διοργάνωση των φεστιβαλ, φταίει και η αισχροκερδία που δίνεται η δυνατότητα στους διοργανωτές να κάνουν από κάτι ψαρωμένους πιτσιρικάδες σαν εμένα που παίρνουν 70αρι Maiden, φταίνε και οι τζαμπατζίδες που δεν δίνουν λεφτά δίνοντας στις διοργανώτριες την δικαιολογία του ότι “μπήκαν πολλοί τσάμπα δεν βγάλαμε όσα έπρεπε και χάσαμε αντι να κερδίσουμε”, φταίει και η εταιρία που τους βάζει μέσα ενω λέει μετά όσα λέει, ή τουλάχιστον που δεν ελέγχει του σεκιουιριτάδες της.

Προσωπικά είδα φέτος δύο συναυλίες από “μακρυά” σαν μέτρο αποχής από τα pl της didi, αλλά Maiden ξέροντας ότι θα πάρουν πολλοί 70αρια και ότι τα 50αρια θα φτάσουν στον λόφο τα ακούμπησα. Τούλαχιστον να ανοίξει άλλο τόπικ. Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια σε ΚΑΘΕ τοπικ για κάποια συναυλία.

Πολυ γελιο τα σχολια για Meshuggah… Bασικα, το περιμεναμε!!! Τι να κανουμε, παμε στους Iced Earth na ακουσουμε … ογκο στις κιθαρες:lol:

+1000000000000000000000000

Πιστεύω ότι ούτε το 50% των όσων είπαν ότι δεν τους άρεσαν είχαν απλά πρόβλημα με τον όγκο και τους “πόναγαν τ’ αυτάκια τους” όπως θα λεγε ο φαν των Meshuggah. Να βλέπω πολλούς γύρω μου να κάνουν σαν καθυστερημένοι στην κυριολεξία, να σφίγγονται για να τους δούμε. Δεν πιστεύω η γένια μου να είναι τόσο εξαγριωμένη πια. Έχω μία συγκεκριμένη σκηνή στο μυαλό μου μακάρι να μπορούσα να την αποτυπώσω.

Ενώ έπαιζαν οι Lacuna Coil, έρχονται σπρώχνωντας δυο τυπάκια μπροστά και ενώ όλοι έκαναν goat’s horns με τα χέρια τους εκείνοι έδειχναν το μεσαίο τους για μαγκιά και γελούσαν με την “πόρνη”. Σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισαν και έσπρωχναν τους μπροστινούς με σκοπό να δημιουργηθεί κανένα pit. Η αποτυχία του εγχειρήματος οδήγησε στο εξής σχόλιο: “Ρε, αυτοί παρεξηγούνται εδώ! Χαχα! Τι φλωροι!”… Στο τέλος του τραγουδιού άρχισαν να φωνάζουν “άντε φύγετε τώρα, μ@#$%^ς!”. Ώσπου βρέθηκε ένα παιδί, τους την είπε (“αν δε σας αρέσουν, να φύγετε”), δε μάσησε όταν τον αγριοκοίταξαν, τους έβρισε κιόλας λίγο και αποχώρησαν. :respect:

Οι Lacuna Coil εν τω μεταξύ, παίζει να ήταν το μοναδικό συγκρότημα που στο τέλος δεν άκουσε να φωνάζουν το όνομά του. Όλοι “Iced Earth”. Εγώ πραγματικά ντράπηκα. Κρίμα γιατί στο κάτω-κάτω τη δουλειά τους κάνουν, δεν κοροϊδεύουν κανέναν. Μπορεί να ήταν το πιο εύπεπτο συγκρότημα από τα έξι, αλλά μείνε σιωπηλός τουλάχιστον μέχρι να αποχωρήσουν από τη σκηνή. [-X

Συμφωνω, τι να πει κανεις!!! ΚΑι γω μετα τους Moonspell περιμενα MEshuggah σαν τρελος, αλλα σεβαστηκα οπαδους και φωναξα και το ονομα τους… Σε μια στιγμη μαλιστα πριν τους Μεσουγκα αρχισαν να φωναζουν Iced Earth και να ουρλιαζω εγω “Meshuggah ρε μ…”… Γραφικοτητες:lol:

Οι οπαδοί των Iced Earth απ’ότι φαίνεται έχουν διαχρονικά την μαλακία μέσα τους(δεν μιλάω για όλους εννοείτε).Τα ίδια κάνανε και το '97 στο Ροδον,όταν παίζανε με τους nevermore.Φωνάζανε iced earth ενώ οι Nevermore παίζανε ακόμα!Όσα άτομα το κάνουν αυτό γενικά είναι για το πέος,και πρέπει να τα πιάσει ο διπλανός τους να τους σπάσει στο ξύλο!Μόνο έτσι θα μάθουνε.Αν δεν σας αρέσουνε ΒΟΥΛΩΣΤΕ το και περιμένετε!Πριν από μερικές μέρες έγραψα σε αυτό το τόπικ οτι πολύ φοβάμαι οτι θα γίνουν τα ίδια με το 97.Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα!Δεν πειράζει,ακούσανε τους σκληροτράχηλους και πολύ προτότυπους Iced Earth.
Ακούω όλοι μιλάνε για Ελλάντα και λοιπά.Επειδή δεν γουστάρουν πολλοί τους Messugha.Δηλαδή τους Iced Earth που τους συντηρούμε εμείς και οι Γερμανοί(άντε και οι Ιταλοί το πολύ),και στον υπόλοιπο κόσμο είναι ανύπαρκτοι…Αναρωτήθηκε κανένας γι’αυτό?Αλλά όχι…οι Iced Earth είναι θεοί!:lol: :lol: :lol:
Υ.Γ.Σέβομαι τον οποιονδήποτε γουστάρει το οτιδήποτε,αλλα αυτή η έλλειψη σεβασμού και αυτογνωσίας των (περισσότερων) οπαδών των Iced Earth με τρελλαίνει!

Λες και μόνο οι οπαδοί των Iced Earth το έχουν αυτό.

Το θέμα είναι πως -θεωρητικά τουλάχιστον- στο club πληρώνεις 30 euros για full set ενός συγκροτήματος και ενός support (δηλαδή για τρεις ώρες). Στο festival (πάλι θεωρητικά μιλώντας) πληρώνεις 60 για κομμένα sets 5 συγκροτημάτων και ένα full του headliner (δηλαδή έξι ώρες).Επίσης συνήθως τα supports ενός festival είναι ανώτερα από τα supports στο club. Επομένως, αν σου αρέσουν μόνο επιλεγμένα συγκροτήματα προτιμάς το club. Αλλιώς στο festival περνάς ευχάριστα μια ολόκληρη μέρα σχεδον (και επειδή πρόκειται για happening). 60 μόνο για Opeth στο Rockwave δε δίνω. 60 για Pain of Salvation, Meshuggah, Lacuna Coil και Iced Earth -ακόμα και με αυτή τη διάρκεια- για μένα συνέφερε. 8)