Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Οι Iced Earth ίσως έχουν το πιο ανώριμο κοινό από κάθε άλλη metal μπάντα. Το λέω αυτό ξέροντας άπειρα παραδείγματα και όντας και ο ίδιος φαν τους :p.

Πάω σε συναυλίες από το 95 και μόνο σε αυτόυς το έχω δει.και άλλες 2 φορες.1 στο rock of gods που ακυρώσανε οι motorhead την τελευταία στιγμή και μερικοί γιουχάρανε τους saxon στην αρχή(Ευτυχώς με το που είδανε οτι οι τύποι μαμανε στη σκηνή το βουλώσανε και γουστάρανε),και άλλη μία που πετάγανε μπουκάλια στους cradle of filth σε ένα rockwave(βέβαια είχε κάνει σχόλιο ο ντάνι για την Εθνική ποδοσφαίρου,οπότε αυτό πες πάει στο διάλο,τα ψιλοήθελε…:p)

Εγώ το έχω δει παντού από την άλλη. Σε όλες τις συναυλίες έτσι γίνεται, θέμα νοοτροπίας του καθενός είναι, ανεξάρτητα απο ποια μπάντα γουστάρει.

Τι σχολιο??? ΑΝ θες στειλς σε πμ μην ειμαστε οφφ-τοπικ

Έχεις δει να φωνάζουνε το όνομα του επόμενου συγκροτήματος ενώ παίζουνε οι προηγούμενοι πάνω στη σκηνή?Α!Και Slayer/System of a down το είχα δει…
το παντού που λες μου ακούγετε πολύ υπερβολικό.

Εννοώ ρε παιδί μου είναι συχνό φαινόμενο, το έχω δει αρκετές φορές. Κυρίως από νεαρές ηλικίες εννοείται… Γι αυτό είπα είναι θέμα νοοτροπίας.

Κι εγώ παρόλο που είμαι φαν των Iced Earth, πραγματικά ντράπηκα και νευρίασα ταυτόχρονα όταν άκουσα να φωνάζουν το όνομά τους, ενώ στη σκηνή ήταν οι Lacuna. :-k
BTW, είδα και ένα μπουκάλι να φεύγει στους Moonspell, αλλά ευτυχώς εκείνη τη στιγμή ο τραγουδιστής είχε σκύψει για να κάνει καφρίλα και δεν το είδε, ούτε τον πέτυχε φυσικά!

απογοήτευση…
είχα σκοπό να κράξω…
αλλά…
το ότι μπήκες να δώσεις εξηγήσεις σε/σας τιμάει…άσχετα αν προσωπικά δε με πείθουν κάποια από αυτά που λες…
και δε θα κράξω μόνο και μόνο γι’ αυτό που έχω τονίσει…τουλάχιστον δείχνετε ότι ήρθατε για να μείνετε και θα παλέψετε γι’ αυτό…μαγκιά σας και μπράβο σας…εγώ μετά από αυτό το σχόλιο θα σας στηρίξω ξανά…
το μέλλον θα δείξει…

καλά κουράγια και καλή συνέχεια…έχουμε ανάγκη ως οπαδοί αυτής της μουσικής επιτέλους κάποια προσπάθεια και κάποιο σεβασμό…see you soon…

υγ… και πως να μη σας στηρίξουμε αν ισχύει η τελευταία πρόταση για at the gates… :roll: :roll:

Άμα ποτέ πάντως πέσουν προσκλήσεις στα χέρια σας δώστε της σε μας τους γελοίους τζαμπατζήδες.
Πραγματικά διασκεδάζω με όλα αυτά…αλλα έτσι είναι οι Έλληνες αφού εκεί το πάτε. Μια ζωή κοροίδα.
οτι και να λέτε πιστεύω ότι αμα κάτι γινόταν με μεράκι θα έβρισκε σωστη αποδοχή. Βλέπε Up the HAmmers πχ. Πραγματικά όταν δίνω +60( +3 για ζεστό αναψυκτικό, 3-4 για άθλιο σαντουιτσ κτλ κτλ) ευρώ με τον μισθό που πέρνω εδώ και τις ανάγκες που έχω για να έχω τέτοια αντιμετώπιση με θεωρώ πολύ κορόιδο! Πόσο μάλλον όταν μου δίνεται και η δυνατότητα να το αποφεύγω. Δεν είναι τυχαίο οτι παλιά οι συναυλίες είχαν μεγαλύτερη ανταπόκριση! Κάποτε έδινες 2500δρχ και έβλεπες 2μιση ώρες τους RAge…7 ευρώ. Μεσα 90s. Tώρα θες 35. Λες να εφταπλασιάστηκαν οι μισθοί!!! Αμφιβάλλω!
Τέλος πάντων όλα αυτά ειναι πολύ βαθύτερα και με πολιτικές προεκτάσεις και βαριέμαι να κάθομαι να κάνω διαλόγους απο forum γιατί δεν θα μπορώ να τους παρακολουθήσω!
Πρέπει να πέσω και νωρίς για ύπνο γιατί με βαραίνουν οι τύψεις.

VAmpiria: Καλά έκανες και τα σκασες για το γκρουπ που γουστάρεις! Και εγώ δεν θα ρίσκαρα να χάσω κάποιο πολύ αγαπημένο γκρουπ. Απλά η πρόταση σου για διαχωρισμό τζαμπατζήδων κτλ ήταν λίγο αστεία γιατί ειναι εντελώς ανέφικτη! Εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου πάντως:)

Υ.Γ: Για όσους γελάνε με αυτές τις δικαιολογίες ( που δεν είναι καν δικαιολογίες), να δείτε πόσο γελάνε οι χιλιάδες που μπαίνουν μέσα την ώρα που περνάνε στον χώρο της συναυλίας.
Τρελά γλέντια μιλάμε!

Υ.Γ2: Καλά πραγματικά αυτοι οι Iced Earth οπαδοί είναι μοναδικοί στην βλακεία. Και εγω βασικά για Iced earth πήγα αλλά μου ξυπνήσαν και μένα αναμνήσεις απο την συνayλία τους με τους Nevermore! Ξεφτίλα!

Ρε παιδες ποια φτηνα εισητηρια μας λετε ?
Οι Primordial ειχαν 2 support και 17 ευρω εισητηριο και ακουσαν και
γκρινια :!: για την τιμη.Ποσο κοσμο ειχαν οι Primordial ?
Το up the hammers ποσα ατομα ειχε ? Δεν θυμαμαι να ειχε πολλα παντως και
σιγουρα το Αν δεν ηταν φισκα.Μακαρι να μην θυμαμαι καλα και να ηταν και ας
μην μαρεσουν οι μπαντες που επαιζαν εκει.Σαν κινηση ειναι τελεια.

Ελληνας μεταλλας = 10 αγαπημενες μπαντες και απο εκει και περα παρωπιδες.

Σωστός!Το up the hammers δεν κατάφερε να γεμίσει ούτε το ΑΝ.ΑΠλά μπορεί να βολεύει μερικούς να το προωθούν.Αν και όντως είχε γίνει με μεράκι.Εντάξει πάντα θα ψάχνουν οι τσαμπατζήδες για δικαιολογίες,αλλά το θέμα είναι οτι πάντα καταρρέουν!8)

Mια γρήγορη ματιά έριξα στο thread.
Άντε να πω την γνώμη μου.
Να πω αρχικά ότι οι Iced Earth ήταν ο λόγος που πήρα εισητήριο.
Τις άλλες μπάντες δεν τις ακούω και τόσο.
Όλους τους έβλεπα για 1η φορά.
Εντυπώσεις λοιπόν…
Αρχίζω από τα [SIZE=“4”]μουσικά [/SIZE]θέματα…

Pain Of Salvation
Πολύ καλοί.
Παίξανε το Used και είχαν πολύ καλό ήχο.
Mια καλη αρχή λοιπόν…

Moonspell
Νόμιζα δεν θα την παλέυα να ακούω για λυνανθρώπους στις 7 αλλά παίξανε καλά.
Καλές συνθέσεις , καλός ήχος.
Όχι ότι τρελάθηκα αλλά πέρασε ευχάριστα η ώρα.
Αργήσανε πολύ.

Μeshuggah
Λέγανε λέγανε “θα πάω μόνο για αυτούς” σε φάση “θα τους δω και θα πεθάνω”…
Οκ.
Ποτέ δεν ήμουν ο φαν τους.
Δεν την παλεύω με τίποτα να ακούσω ολόκληρο το album τους.
4-5 κομμάτια μαρέσουν και ένα από αυτά ήταν το Mouth Licking.
Ο ήχος που βγάλανε ήταν απίστευτα ογκώδης και δεν το έχω ξαναδεί αυτό.
Απέδωσαν άψογα τα κομμάτια τους.
Ο ένας κιθαρίστας (που σόλαρε που και που) είναι πολύ καλός.
Ο τραγουδιστής έκανε ψυχανώμαλες κινήσεις και είναι ένα νέο είδος frontman.
Ήταν και πιωμένος - μαστουρωμένος τελείως.
Παίξανε πολύ λίγο.

Γενικότερα…

Μια καλή εμφάνιση με τρομερό ήχο.
Δεν τρελάθηκα.
Α και για τον κόσμο κάτι.
Μου φαίνεται άκυρο το mosh-pit.
Κοπάνημα ναι, αλλά mosh-pit???
Άποψή μου…

Laguna Coil
Την Scabbia ήθελα να την δω, ναι!:oops:
Άκυρη η εμφάνισή της αλλά σέξι όπως πάντα.
Α ρε Jim…
Πέρα από αυτά , βαρετοί και μία διασκευή μάρεσε μόνο.

Iced Earth
Τελειώνουν οι Laguna Coi και αμέσως μπροστά…
20’ μετά βγαίνει ο Ιωνάς.
Dark Saga!!!
Βγαίνει ο Ματθαίος…Έκσταση και παραλύρημα!
Ο κόσμος τραγουδάει κάθε στίχο του και αρχίζει να κοπανιέται.
Μέχρι και το Pure Evil είχε συνεχές σμπροξίδι.
Μετά πιο ήρεμα.
Ο κόσμος συνέχισε να αποθεώνει την μπάντα, δείχνοντας την λατρεία του προς την μπάντα.
Άψογη όλη η μπάντα , εξαιρετικός ο Matt , ακούσαμε πολύ αγαπημένα μας κομμάτια.
Για μένα κορυφαία στιγμή το Melancholy.
Το 1ο τραγούδι που άκουσα από την μπάντα και το άκουγα 10-15 φορές κάθε μέρα όταν το πρωτοάκουσα.
Μεγάλα γούστα…8)

Τι άλλο να πω…Στον πολύ λίγο χρόνο δυστυχώς που παίξανε γουστάραμε απίστευτα.
Εξαιρετική εμφάνιση…

Παρατηρήσεις

α)Το Coming Curse χωρίς την ανατριχιαστική εισαγωγή του φαίνεται πολύ “άνοστο” να πω, δεν σε βάζει στο κλίμα…Όχι ότι δεν το παίξανε καλά , άψογο ήταν, απλά η εισαγωγή του έιναι υποτίθεται αναπόσπαστη.

β)Οκ , όλοι έχουμε παράπονο που δεν παίξανε παραπάνω.
Πρόβλημα της διοργάνωσης αυτό.
Θα μπορούσανε να ακούσουμε το I Walk Alone αντί του Ten Thousand Strong στην χειρότερη περίπτωση…
Στην καλύτερη υπάρχουν άπειρες επιλογές:wink:

γ)Ρε Jon πως γέρασες έτσι???8O
Περισσότερα σχόλια αλλού και αργότερα.
Ο Ματθαίος σαν πεζοναύτης ήταν.
Οι υπόλοιποι πολύ καλοί στα καθήκοντά τους.
Μερικά solo δεν ακούγονταν καλά (εκεί που ήμουν).
Αλλά επειδή όλοι είχαν λιώσει το Alive In Athens ήξεραν τα πάντα απ’έξω8)

δ)Ελπίζω να έρθουν σύντομα και ΜΟΝΟΙ τους. Και με διαφορετικό setlist. Υπάρχουν θεικές κομματάρες να παίξουν…
Το υποσχέθηκε ο Jon ότι θα έρθουν , το αξίζουμε!!!

Venom
2-3 κομμάτια μαρέσουν γενικά και τα παίξανε. Ποτέ δεν μάρεσαν.
Τους έιδα από μακριά και έφυγα στην μέση του Witching Hour.
Ωραίο show, τυπικοί κατά τ΄’αλλα.
Για μένα είχαν τελειώσει όλα στους Iced Earth ούτως ή άλλως.

Μία ερώτηση που δεν έκανε κανείς όπως είδα.
Γιατί ήταν τέρμα δυνατά ο ήχος τους?
Μήπως δεν μπορούν να βγάλουν δυνατό ήχο?:-k
Ένιγουει…

[SIZE=“4”]Γενικότερα[/SIZE]

1)Εγώ και οι άλλοι που πληρώσαμε είμαστε μαλάκες?

2)Απαράδεκτο να φωνάζεις το όνομα άλου συγκροτήματος ενώ παίζει κάποιος άλλος στην σκηνή.
Αθάνατη ηλίθια νοοτροπία.

3)Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται περίεργο, να βλέπεις τις πρώτες 2-3 μπάντες και μετά να φεύγεις.
Νταξ και γω έφυγα 5’ πριν τελειώσουν οι Venom:lol:
60€ είναι πάρα πολλά λεφτά…

4)Ο χώρος μου άρεσε πολύ εμένα.
Ήχο είχαν όλες οι μπάντες.
Μόνο οι Venom είχαν προβλήματα.

5)Κίνηση - ματ το νερό στην τουαλέτα από τον ψύκτη!!!:smiley:

Καταλαβαίνεις και εσύ φαντάζομαι πόσο αστείο ακούγεται αυτό έτσι??? Απο τα λεγόμενα σου θα έπρεπε να καταλαβαίνεις οτι τον τζαμπατζή το τελευταίο πράγμα που τον νοιάζει είναι να δικαιολογηθεί! Πόσο μάλλον το αν θα καταρρεύσει ή όχι η δικαιολογία του.

Όσο για το Up The Hammers η για άλλες φάσεις κυρίως στο εξωτερικό( Magic Circle Festival φέτος Manowar…80eυρω , 4 μέρες, άπειρα σκηνικά,τσάμπα μπύρες, μπλούζες…ποιός Γερμανός θα κάτσει να σκεφτεί να μπει τσάμπα???)…Η διαφορά είναι οτι εκεί κανείς δεν σκέφτεται τα λεφτά που θα δώσει, ούτε σκέφτεται πως θα μπει τσάμπα γιατί τα λεφτά του έχουν αξία. Το αν έχουν κόσμο είναι εντελώς διαφορετικό θέμα και έχει να κάνει με την ανταπόκριση των γκρουπς και όχι με την ποιότητα του πακέτου…

Αρχικά να πω πως μια και η συναυλία γινόταν κοντά στο σπίτι μου,έλεγα να περάσω μια βόλτα μπας και καταφέρω να μπω τσάμπα,πράγμα το οποίο τελικά δεν έκανα,αποφάσισα να μην πάω καθόλου.Απλά διαβάζω μερικά γελοία posts…Ο τσαμπατζής τι παράπονα μπορεί να έχει?Δεν φτάνει που μπήκες τσάμπα,έχεις και παράπονο?Βούλωσε το και άκου μουσική.Όσο για τους ανώριμους φανς των iced earth,δε στέκει.Γίδια υπάρχουν σε όλες τις συναυλίες και πάντα θα θέλουν να προκαλέσουν,είτε γιουχάροντας/φωνάζοντας το όνομα του επόμενου συγκροτήματος ενώ το άλλο βρίσκεται ακόμα πάνω στη σκηνή,είτε δημιουργώντας pit απ’ του πουθενά και χωρίς λόγο απλά για να γελάσουν είτε κάνοντας κάτι άλλο.Το πιο πρόσφατο παράδειγμα,στους gogol bordello όπου κάποιος πέταξε τη βλακεία του και χάρηκε ενώ εγώ ξενέρωσα πραγματικά.Μπορεί οι τιμές των εισιτηρίων να είναι σχετικά υψηλές αλλά και το επίπεδο αρκετών ατόμων που πάνε στις συναυλίες είναι χαμηλό,αγγίζει πάτωμα για την ακρίβεια.

δεν ειμαι γιδι.:lol:

Θα μου συγκρινει ο αλλος ελλάδα με γερμάνια:lol: Επειδή το θέμα έχει κουράσει, βρείτε κάπου μέσα σας λίγη αξιοπρέπεια (αν έχει μείνει καθόλου) και κάνε ΑΠΟΧΗ. Να δεις για πότε αλλάζει μυαλά ο διοργανωτής. Με το να μπεις τσάμπα, κόσμο λέει μάζεψα οπότε δεν υπάρχει ανάγκη να αλλάξω τίποτα. Αλλά με τέτοια μυαλά δυστυχώς δε πρόκειται να αλλάξει τίποτε.

Και το ξαναλέω, ακόμα και 20 ευρώ να είχε ένα λαιβ, θα υπήρχαν άτομα που θα μπαίναν τσάμπα. επειδή είναι της μόδας τωρα τελευταία, επειδή δεν έχω λεφτά γιατί βγήκα 43857039 φορές για καφέ αυτή την εβδομάδα κλπ κλπ.

Αντε και του χρόνου

Ξέχασα να το αναφέρω…

Ρε γαμώτο δεν είχε σκόνη , κάτι να εμποδίζει την ομαλή λειτουργία του live, κάτι να δυσκολέψει τον κόσμο τέλος πάντων.:frowning:

Μου φαίνεται η didi είναι ασυναγώνιστη σε αυτό το θέμα.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν ακουω μεταλ αλλα και μονο που μου φερνετε τους meshuggah που ειναι εξωγηινη μπαντα και ειναι μπαντα που συμβαινει ΤΩΡΑ και τους βαζετε να παιξουν 4οι απο το τελος για να βγουν παραπανω ωρα ολοι οι γραφικοι μεταλαδες που παιζουν τα ιδια και τα ιδια ξανα και ξανα και ξανα…

αυτο μου δειχνει ποσο λιγο εχετε κατανοησει τι μπαντα φερατε και ποσο λαθος την διαχειριστηκατε

joker indeed

ελλαδαρα

μπουζουκι σουβλακι και μεταλ απο τα 80’s

δεν θα γινουμε ποτε ευρωπη.

οι meshuggah δεν παιζουν μεταλ φιλε

γι’αυτο και οσοι ακουνε ΜΕΤΑΛ τους θεωρουνε βαβουρα

υπαρχουν εξελιξεις εγκεφαλικοτητας

μπουζουκια

μεταλ

meshuggah

ποπο τι εγραψες τωρα ρε φιλε,ανατριχιασα.Δε την ειπες σωστα τη σειρα

μπουζουκια