Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

καλα το πας αλλα το αφησες μισο

μπουζουκια
metal
Mozart
Meshuggah
θρυλος
friends(Eπαναληψη στο σταρ)

κρινουμε μοναχα οσα πραγματα κατανοουμε.βασικη αρχη λογικης σκεψης.καληνυχτα.

Γκαβλωσα τρελα ακουγοντας τον Μπαρλοου να ερμηνευει καποια απο τα παλια επη των Iced Earth,αλλα το αποτομο κοψιμο και ειδικα η αφαιρεση του QUESTION OF HEAVEN απο το σετλιστ μου αφησε μια απιστευτη ξενερα στο τελος.

Οκ πρεπει να κοψεις καποια τραγουδια.Ε ΜΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΥΠΕΡΕΠΟΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ.

Μεσουγκα με κουρασαν,λακουνα κοϊλ αδιαφοροι,μουνσπελ αρκετα καλοι αλλα οχι για μερα,venom και pain of salvation δεν ειδα.

Από αυτό το Post φαίνεται πόσο φλώρος είσαι. Άκου εκεί Friends στην πρώτη θέση. Al Bundy Rules ρεεεεε.
:lol: :lol: :lol:

+1214135654

Οι Meshuggah το πιο εξωπραγματικό που έχουν καταφέρει είναι να πάιζουν 2-3 ίδιες νότες με 2312 τρόπους!Ψαρωτικοί είναι απλά!

Βασικά το post μου αναφερόταν στο Friends, τους Meshuggah και εγώ τους θεωρώ από τα κορυφαία συγκροτήματα του πλανήτη(όχι βέβαια τόσο μάτωμα όσο ο προαναφερθέν fan).

Pros dikh sou enimerosi (kai liph mallon) h prwth mera eixe 400 eishthria kai h deyterh htan sold out.
Pious volevei na to proothoun?

Πες τα ρε Battleroar!!

Διαφωνώ κάθετα με το σχόλιο του Μηνιάτη για το τελείωμα των Iced Earth με το ομώνυμο κομμάτι αφού κατε με εκεί απογειωθήκαν όλα!! Τι έγραφε κάποτε ο άτιμος ο Schaffer!!

o red viper ειναι trumetalas σουβλακοφαγος και μπυρορεψας και οτι και να λεει εγω θα συμφωνω μαζι του γιατι τον εχω παρατηρησει και ειναι δικος μου .τελος.red viper πες μου οτι ο jack starr ειναι θεος για να μπορω να ακουμπω αφοβα πανω σου.:lol:

Θεωρω τα Violate και Pure Evil πολυ ιδανικοτερα κομματια για κλεισιμο.
Ακουω το Question of Heaven ομως τωρα και ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ.

dantes inferno για κλεισιμο πως σου φενεται?

Μεγαλο.

μεγαλο επος:lol: :stuck_out_tongue: 8)

Pain of Salvation - Ashes

Venom - Black Metal

έχω πολύ πράμα ακόμα αλλά σιγά σιγά…:stuck_out_tongue:

Venom ο φωτισμός ήταν ό,τι πρέπει για να μη βγάλεις καλό βιντεο :stuck_out_tongue:

edit: ακούγομαι λίγο :stuck_out_tongue:

Γεια σας παιδια…Ειμαι νεος στην παρεα…Εχω παρακολουθησει απο την αρχη ολο το θεμα καθως ηθελα να μαθαινω τι παιζει για τη συναυλια…:stuck_out_tongue: …Σορρυ αν πεταγομαι σε ασχετη στιγμη απλα τωρα μπορεσα να βρω χρονο να ασχοληθω…#-o …Λοιπον…Πηγα κι εγω…Απο τις 12 το πρωι:p :smiley: χεχε…Καταφερα να κατσω μεχρι και την αρχη (2-3) κομματια των Venom…Λιγα λογια κι απο μενα για τη συναυλια…1ον Χαρηκα για την πολυφωνια…Ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις συναυλιες που καλυπτουν αρκετα μεγαλο ευρος της metal με διαφορετικα συγκροτηματα…Αν και εξαρχης λεω πως ειχα παει για Iced Earth περασα πολυ καλα…Μεγαλη εντυπωση μου εκαναν οι Moonspell που ειχα ακουσει μονο ενα κομματι τους αλλα με το live αυτο πιστευω με κερδισαν:D …Οι ΡΟS διασκεδαστικοι χωρις να με εντυπωσιασουν…Meshuggah…Γουσταρα τρελα το κοπανημα τους χωρις να μ’αρεσει η μουσικη τους…Ο τραγουδιστης τους με εκανε να ξενερωσω τρελα ομως…Ηταν λιγακι ΕΛΕΟΣ:p …Lacuna Coil…Αυτο που λεμε επαγγελματιες…Βγηκαν τα ειπαν και εφυγαν…ICED EARTH…Eνταξει…ΝO COMMENTS…Δεν περιμενα οτι θα επαιρνα κατι λιγοτερο απ’αυτο που εδωσαν:D…Venom…Δε μπορω να πω κατι…Δεν μ’αρεσει αυτο το ειδος…Και τους ειδα πολυ λιγο…Εμμ…Τωρα στα αρνητικα…Εμενα με ενοχλησε κυριως το οτι δεν υπηρχε νερο…Δλδ οκ…20 Ιουλιου κατακαλοκαιρο…Ο τοπος να βραζει…Να περιμενουμε τα souncheck…Να κοπανιομαστε μετα…Τοσες ωρες ορθιοι…Και ουτε ενα μπουκαλι???ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…Δε θελω να αναφερθω αυτη τη στιγμη σε αλλα γεγονοτα που εχουν προαναφερθει(πχ.οι τζαμπατζηδες κτλ) και δε θελω να εχω διαμαχη με καποιον απο σας…Πανω κατω ηξερα τι θα παιξει και ημουν προετοιμασμενος:p…Ελπιζω να μη σας επρηξα πολυ:p :smiley: …Ευχαριστω πολυ…

Το report των Iced Earth το έκανε ο Μπάρμπας κ όχι ο Μηνιάτης…:wink:

ναι μωρε

για αυτο τους διδασκουν στο μπερκλι
για να μαθαινουν πως να ψαρωνουν

επισης

@angmar

δεν παιξανε το straws pulled at random!!!

ΟΙ αντιδράσεις του κοινού στο Iced Earth με δικαιώνουν!

Το Dantes Inferno είναι τεράστειο ΕΠΟΣ και είναι ντροπή που δεν το παίζουν γενικότερα. Εδώ ο “φλώρος” πλέον Σαφερ έχει αποκυρήξει όλο το Μπερντ…Άκους εκεί " τώρα θα παίξουμε ένα τραγούδι για κάποιον που περπάταγε στην γη 2000 χρόνια πριν…" Παίξε ρε φίλε το Dantes Inferno na γίνει της κολάσεως και άσε τις τύψεις πάνω μας!! Το pure evil δεν σε ενοχλεί δηλαδή?? Γραμματείς και φαρισαίοι!Υou are hypocrits!! Αιντεεεεε!!

Y.G: : Ίσως τους διδάσκουν στο πως να παίζεις μια νότα με χιλιάδες τρόπους!! Που το ξέρεις εσύ?
Υπάρχουν και πιο εξωπραγματικοί παίχτες…άμα παίζεις πχ κιθάρα θα το ξέρεις και εσύ ο ίδιος…

DAMNATION669: Δεν είμαι τόσο τρου όσο φαίνεται…ακούω και κάτι Korn, Faith no more, The Tea party, Morbid Angel, Bolt Thrower, Guns n Roses ktl ktl…Απλά προσπαθώ να μην έχω κολλήματα είτε προς το ένα άκρο( τρου κτλ) είτε προς το άλλο( γελοίους τυπους που ντρέποντε να πούνε οτι παίζουν μέταλ)…Άκου δεν είναι μέταλ οι Μεσουγκα…τεσπά…

red viper

δεν παιζει τρελα πραγματα στην κιθαρα

παιζουν σαν συνολο

και το χαρακτηριστικο τους ειναι οι πολυρυθμοι

δεν παιζουν τεχνικα ριφς και τεχνικα τυμπανα

και ενα σταθερο κοπανημα ταμπουρου επι καποιο χρονο θελει μια ικανοτητα για να το κανεις

φαντασου τους ρυθμους των meshuggah που δεν ειναι γρηγορο ωστε να μην τους καταλαβαινεις

παιζουν αργα
ακομα πιο δυσκολο

@Signal-05

Βασικά πάνω κάτω αυτό κάνουν, απλά αν θες να του απαντήσεις πες του να βρει και κάποιον άλλο να το κάνει αυτό βγάζοντας τραγούδια. Αν το κάνει κάποιος αυτό θα ακουστεί σαν το Scotch Brite στο Villabaho που ακόμα ξύνει.

Ορίστε και μερικά βιντεάκια που μπόρεσα να βγάλω…

ICED EARTH - Melancholy
ICED EARTH - 10000 Strong
ICED EARTH - 10000 Strong V. 2
ICED EARTH - Burning Times / Declaration Day
ICED EARTH - Travel In Stygian
ICED EARTH - Matt Barlow recording Greek crowd
PAIN OF SALVATION - Ashes
MOONSPELL - Scorpion Flower
LACUNA COIL - Swamped