Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

παντως πολυ μακρια ησουν…:stuck_out_tongue:

Τι καθυστερημένοι είναι αυτοί που έχουν κάνει comments ρε?! :lol: :lol: :lol:

Στους Iced Earth ήθελα να πάω πολύ κοντά, αλλά δεν τα κατάφερα. Γινόταν χαμός και ήμασταν σαν σαρδέλες. Έπεσε λίγο ξύλο σε meshuggah, αλλά Iced Earth δεν ήθελα να χάσω στιγμή και σιγά σιγά πήγα πιο πίσω για να τους απολαύσω καλύτερα.

Βασικά στους Lacuna ήμουν στις πρώτες σειρές, αλλά ούτε που κατάλαβα για πότε έφυγα πίσω… από το πουθενά ήρθαν όλοι! :stuck_out_tongue:

Βεντερ αν στους Iced Earth ησουν καπου 3η σειρα,μπροστα στον Σαφερ,και ησουν και γυμνοστηθος,σε ειδα.

Ναι. Το τοπλες κλασική απάτη, διώχνεις κόσμο από βρώμα και πιάνεις και γκόμενα.

χαχαχαχαχαχα! :lol:
Δεν το σκέφτηκα αυτό ρε γμτ για να πάω πιο κοντά και να πιάσω και γκόμενα. Έφαγα τρελό στριμωξίδι!

Εγω βασικα για καποια ωρα πρεπει να μουν πισω σου και να στηριζα το ενα μου χερι πανω σου.Χοχο.
Μετα καταλαβα ποιος εισαι αλλα δε σε μιλησα.Εβλεπα Μπαρλοου.

Καλά έκανες μαν κι εγώ είχα φριδομ μπροστά μου αλλά τον έγραψα στα απ’ αυτά μου.

φριδομ μην παρεξηγείσαι κι εσύ το ίδιο θα κανες

Με τον φρηντομ ημουν,αλλα το κωλοπαιδι βρηκε τροπο κ επιασε καγκελο και μετα δεν του μιλουσα.

Καλά ήτανε!!

Οποτε οποιος θεωρει τους Meshuggah βαρετους η εστω οχι κατι το ιδιαιτερο,απλα δεν εχει κατανοησει τι παιζουν.Και τωρα εσυ λες για λογικη σκεψη.Θα σου στειλω pm ποια bands κατανοω να μου πεις σε ποιο επιπεδο εγκεφαλικοτητας ανηκω…Και το οτι οτι διδασκονται απο τη Χ σχολη δεν αποδεικνυει κατι,εχουμε και αυτι.Το να παιζεις κατι τρομερα δυσκολο δε σημαινει αυτοματα οτι ειναι και γαμηστερο.(αυτο για τα περι αργων ρυθμων και δυσκολιας να κρατιεται για καποια ωρα σταθερος ρυθμος)

το σχολιο περι σχολης (η οποια δεν ειναι οποιαδηποτε σχολη αλλα Η ΣΧΟΛΗ)
πηγαινε προς τον red viper για να του απαντησω οτι δεν ειναι μονο ψαρωμα η μουσικη τους

το αυτι που λες λεγεται γουστο
και ειναι υποκειμενικο
και δω παει το αν τους βρισκει βαρετους οπως λες

το αν ομως δεν τους βρισκει κατι ιδιαιτερο εδω παμε σε αλλο τομεα
η τεχνικη τους ικανοτητα σε αυτο που κανουν ειναι αδιαμφισβητητη
ρωτηστε οσους γνωριζουν πολυρυθμους

παντως η μουσικη τους δεν ειναι για πολλους
και δεν το λεω υποτιμητικα αυτο

οκ οσοι δεν γουσταρουμε μεσουγκες ειμαστε ασχετοι τυφλοι κουφοι και κουλοι.εσεις που γουσταρετε μεσουγκες ειστε οι εξυπνοι που τα πιανετε ολα και εχετε και 5 πτυχια μουσικης οποτε σφαχτε μας που λεμε οτι οι μεσουγκες ειναι μια βαβουρα ανουσια.αντε δημοκρατια εχουμε#-o

καλα οτι πεις μεγαλε…

Γούστα είναι αυτά ρε παιδιά… Για κάποιους αυτό που παίζουν δεν είναι “μουσική”…Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση…Προφανώς και είναι καλοί παίχτες! Και προφανώς και η μουσική που παίζουν καλώς ηή κακώς δεν είναι για πολύ κόσμο…Εμένα δεν μου αρέσουν και δεν τους θεωρώ κάτι ιδιαίτερο αλλά τους σέβομαι ως μουσικούς πιο πολύ απο άλλους που μπορεί να τους ακούω πιο εύκολα…

Υ.Γ: Φυσικά και είναι δύσκολο νααίζεις αργα και να κρατάς ρυθμούς. Αρκετά πιο δυσκολο απο το να κάνεις το ίδιο γρήγορα.

Μιας και βλέπω ότι θα έτσι όπως πάει το πράγμα θα πέσει διαδικτυακό ξήλο, Quotaro κάτι που είπα πριν περί γούστων στον Vedder. Οι Meshuggah απευθύνονται σε συγκεκριμμένο κοινό και αυτό το κοινό τους λατρεύει για συγκεκριμμένους λόγους οι οποίοι προφανώς είναι και οι λόγοι που απωθούν τους υπόλοιπους, όπως εμένα δε μου αρέσει το “γλέντι και κέφι” του 80’s Hard Rock που οι οπαδοί του ήχου το λατρεύουν. Αυτό το γεγονός δεν κάνει εμάς που τους γουστάρουμε πιο έξυπνους ούτε εσάς που δεν σας αρέσουν πιο χαζούς ή κολλημένους. Η συμπεριφορά σε στύλ “μα τι μαλακίες είναι αυτές που ακούτε” τον κάνει κάποιον κολλημένο.

+100000000000000

Εδώ μάλιστα. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίζεις κάτι που δεν σου αρέσει. Κάπου διάβασα πριν ότι σου αρέσουν και οι ΘΕΟΙ Tea Party, είσ’ ωραίος.

Δεν εχω διαβασει ολα απ’ οσα ειπωθηκαν αλλα:

Οι Meshuggah δε παιζουν δα και την πιο προσιτη μουσικη, ακόμα και για έναν οπαδό του ακραιου ηχου. Λογικο συνεπως να φρικαρουν οι μισοι παρευρισκομενοι.

Απ την αλλη, το να ακυρωνεις ενα γκρουπ που εχει δημιουργησει ολοκληρη σκηνη ειναι κατι τουλαχιστον γελοιο. Τους Meshuggah θα τους βρεις στους Nevermore (ο Λουμις λεει ακουει συνεχεια το καινουργιο), στους Strappin Young Lad, στους Mnemic και γενικα κατω απ οποια πετρα κοιταξεις.

Συνεπως στο θεμα αντιμετωπισης, η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση. Αν και το λαιβ που ευχαριστηθηκα πιο πολυ απο καθε αλλο ηταν αυτο των Priest, προσωπικα για παρα πολλους λογους θεωρω το αντιστοιχο των Meshuggah ως τη συναυλια της χρονιας. Αυτο βεβαια ειναι δικημ αποψη. Το οτι εδωσαν όμως απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λαιβ ειναι με αντικειμενικα κριτηρια δεδομενο.

Για το Straws ειμαι 95% σιγουρος, οπως και το οτι επαιξαν 7 τραγουδια εκ των οποιων το ενα δε το θυμαμαι. Τα χα μετρησει, αφου φωναζα το Future Breed ενω νομιζα πως ειχαν ακομη δυο. Αν ξερεις ποια ειναι τ αλλα δυο πες μου

Edit: Το 7ο νομιζω ειναι απ το Chaosphere. Αλλα ρε γμτ και παλι δε ξερω, αυτο το δισκο τον ακουω παντα ολοκληρο, μ εξαιρεση το πρωτο τρακ.

Για μένα οι Tea Party είναι πολυ αδικοχαμένη, υποτιμημένη και μοναδική μπάντα! 10 δευτερόλεπτα απο την μουσική τους και έχω ξεφύγει κατευθείαν 100άδες χιλιόμετρα…προς την ανατολή συνήθως:wink: