Paidia yparxei kapoios pou na xerei to setlist twn Moonspell apo th synaulia?? Me kerdisan me thn emfanish tous kai 8a arxisw na tous psaxnw kalytera…Oson afora ton xamo pou ginetai gia th synaulia kai tis diafores apopseis kalo einai na mh sxoliasw giati genikws exw glwssa pyritidapo8hkh…Pantws ayto pou ginetai se tetoia festival me diaforetikou yfous sygkrothmata (opws kai sto rockwave) antikatoptrizei plhrws to ti symbainei sthn ellhnikh koinwnia mas shmera…Kai gia opoion den to epiase to yponooumeno na to kanw pio liana…Paideia mhden…8rasos, ypokrisia kai “8orybwdeis” typoi basileuoun…
Από οσα διαβασα και απο οσα μου ειπαν παιδιά που πήγαν το συμπερασμα είναι το εξής:Eιμαστε αξιοι της μοίρας μας…Η μουσική μας παιδεία ειναι ελλιπέστατη…Και ναι δεν αναφερομαι στην διοργάνωση…Αναφερομαι στο φαινόμενο του οπαδισμού…Ειμαστε προσκολλημένοι σε 5-6 μεγάλα ονόματα και σνομπάρουμε οτιδήποτε το διαφορετικό…Κατα τα αλλα γκρινιάζουμε γιατί δεν ερχονται συγκροτήματα στην Ελλάδα…Η απάντηση δόθηκε στο rock em all…Και εις ανωτερα…
εμενα το προβλημα μου ηταν το νερο…καί που αργουσε η εξυπηρετηση λογω του κοσμου καί οταν τελειωσε…
επισης δεν μαρεσε που επαιξαν ολοι απο λιγο…ας ηταν λιγοτερα και να επαιζαν πιο πολυ!
Υ.Γ:Το κουλο ηταν που οι venom ειπαν πιο λιγα απο τους iced earth :lol: :lol: eleos!
οπωτε ή αλλο εχεις στο μυαλο σου
ή ειμουν πολυ fucked up
7 τραγουδια δεν επαιξαν με τιποτα
7 παιξανε στο hellfest
τα οποια ητανε
The Mouth Licking What You’ve Bled
Bleed
Electric Red
Perpetual Black Second
Pravus
Rational Gaze
Straws Pulled At Random
Future Breed Machine
σε μας παιξανε αυτα πλην του pravus και του straws pulled at random
και κατι ακομα που ενισχυει το οτι δεν παιξανε το straws ειναι οτι συμφωνα με το set list το παιζουν αναμεσα σε rational gaze και fbm που εδω τα παιξανε καπακι
και συμφωνα με καποιους στην ιταλια παιξανε stengah και suffer in truth
αν εγινε αυτο προφανως τα παιξανε στην θεση καποιων αλλων
Επειδή κάποιοι μιλήσατε για Meshuggah… ίσως δεν παρακολουθούσατε επαρκώς εν ώρα εκτέλεσης επών σαν το παρακάτω:
Και η φαιά ουσία στα κιγκλιδώματα. Σαν να ακούς βιομηχανία εν ώρα λειτουργίας.
Κρίμα που δεν ήμουν στο live αλλά να σκάσω 60άρι για 1 (ούτε καν) λεπτά που έπαιξαν οι Σουηδοί του fest (για Meshuggah και το μια-απ’τα-ίδια set των PoS που τους έχω ξαναδεί) δεν έλεγε.
λοιπον…εμενα γενικα μ αρεσε η φαση…ειδικα οτι δεν ειχε χωμα οπως στο rockwave…
pos: δεν ακουσα γιατι δε μ αρεσουν…
moonspell: ακουσα αλλα δε μ αρεσει αυτο το στιλ…παντως σ αυτουσ που αρεσει πρεπει να αρεσαν γιατι μια χαρα μου ακουστηκαν…
meshuggah ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ… HTAN APLA TELEIOI…κριμα που επαιξαν τοσο λιγο…φερτε τους παλι!!!
lacuna coil: ακουσα λιγο απο μακρια, διοτι δε μ αρεσουν…
iced earth…αν και δεν τρελαινομαι, ηταν πραγματικα πολυ καλοι…η φωνη του barlow απλα respekt…φωναρα!!ηθελα να παιζαν και το dracula…πολυ καλοι εμφανιση , βεβαια στο κοινο ηταν ασφυκτικα στριμωγμενα…
venom:ημουν πσιλο εξαντλημενη οποτε ειδα λιγο και μετα πηγα πισω αλλα ακουγα…πολυ καλοι, τα σπασανε!! και πολυ δυνατα ειχαν τον ηχο!
εγω πηρα νερο απ εξω, αν και ηταν πολυ ακριβο, γιατι μεσα ειχαν τελειωσει:wink: … αυτο πυ μ εκανε εντυπωση ηταν οτι οι πιο πολλοι φοραγαν μπλουζα iced earth και συνεχως φωναζαν το ονομα τους…ελεος, λιγο σεβασμο επιτελους!
8 τραγουδια παιξαν στο Χελλφεστ, και βασικα τοσα εχεις στη λιστα σου. Το ηξερα το σετ λιστ, αρα (λογω των προαναφερθεντων) ειμαι 1000% οτι παιξαν 7 εδω. Και σορρυ αλλα σιγουρος δε μου ακουγεσαι μιας και πριν ανεφερες πως παιξαν 5. :-k Δεν αλλαζω τιποτε στο report βαση υποθεσεων. Αν εκανα λαθος, σιτ χαππενς, ουδεις αλανθαστος. Παρολα αυτα το 7ο μαλλον ηταν το ‘‘Mouth’’. :yes:
Edit: Επισης η σειρα που εχεις στο σετ λιστ δεν εχει να λεει. Σε καποια λαιβ ανοιξαν με το Perpetual Black Second.
The Mouth Licking What You’ve Bled 3:57
Bleed 7:22
Electric Red 5:33
Perpetual Black Second 4:39
Rational Gaze 5:04
Straws Pulled At Random 5:10
Future Breed Machine 5:48
οπωτε με τα κενα και ολα αυτα παμε σε ενα 45λεπτο???
δεν νομιζω τοτε να υπηρχε λογος να διαμαρτυρομασταν για την διαρκεια της εμφανισης τους
τεσπα δεν εχει νοημα
οπως ειπες σιτ χαπενς.δεν εγινε τιποτα
απλα ελπιζουμε να τους δουμε σε κλαμπακι μιας και εγινε η αρχη
λεω τωρα
meshuggah - the dillinger escape plan - between the buried and me
100 ατομα απο κατω
αλλα σφαγη…
Στο Χελλφεστ με το σετ λιστ που εβαλες παντως παιξαν 45 λεπτα καρφι. Οποια μπαντα πηγαινε να περασει το χρονο, τους τη λεγαν επι τοπου (οπως εγινε με Mayhem που κοψαν το Anti). :yes: Η εξηγηση ειναι απλη, το Bleed στα live παιζεται στην edited version του που ειναι καπου στα 4μιση λεπτα.
Sorry κιόλας, αλλά αν εσείς οι οπαδοί τους που τους θεωρείτε τεράστια μπάντα και πρωτοπόρους κτλ, δεν είστε σίγουροι καλά καλά για το ποια και πόσα κομμάτια έπαιξαν, τότε πως εμείς οι “απ’ έξω” να μην λέμε ότι παίζουν όλη την ώρα το ίδιο - βαρετό και ανούσιο - πράγμα; :roll: