Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Ακριβώς την ίδια απορία είχα κι εγώ… :stuck_out_tongue:

Πάντως δε νομίζω πως έπαιξαν 5 τραγούδια μόνο. Μετά το live ήμουν στα 6. Και νομίζω πως έπαιξαν το Straws Pulled at Random. Όταν ο Kidman είπε πως “η metal μουσική δεν είναι για θυμωμένους ανθρώπους”, πιο τραγούδι έπαιξαν;

:-k :-k εχεις δικαιο…παντως για μενα καλυτερα…iced earth ειναι μακραν απο τις αγαπημενες μου μπαντες…(οχι οτι δεν μαρεσουν και δεν εκτιμω τους θεους και πατερες VENOM)…

Καλα, ας καθοσουν εσυ εκει που ημανε να δω ποσα θα θυμοσουν μετα.:lol: 1 κομματι δε θυμαμαι και κατι τρεχει στα γυφτικα. :lol: Γρειγουιντ μετα απ αυτο που λες νομιζω παιξαν το Rational Gaze. Σ εκεινο το σημειο του σετ ηταν. Παντως περι του αριθμου πιο σιγουρος δε γινεται να μαι.

οχι …κυριως για αυτους, αλλα ηυελα να δω και iced earth kai venom . που δεν τους εχω δει ποτε…:roll: :smiley:

Ναι, ένα κομμάτι στα 6-7, δεν έπαιξαν δα και 25 για να είναι δύσκολο να τα θυμηθείς :stuck_out_tongue:

Αυτά δεν τα γράφουμε όπου να’ναι σίγκναλ, τα φαντάζονται κάποιοι σαν εμένα και το παθαίνουν το έμφραγμα.

Βασικα δε κρατιεμαι και σορρυ αλλα θα το πω πως παιζαν και οι τρεις σ εκεινο το ομορφο φεστ κι επιτηδες δεν ειδα Between The Buried And Me γιατι δεν ηθελα να χασω το ξυλο στους Municipal. Και τωρα μπορειτε ν αρχισετε να μου πετατε ντοματες.:tomato: :tomato: :-s :-s :-s

Βσκ ολοι οι φιλοιμ μου την λενε για Between. Οσοι ακουνε τετοια δλδ.

Θα σου πετάξω ντομάτες γιατί είδες ότι καλύτερο μπορούσε ένας μεταλλάς να δει σε ένα φεστιβάλ και δεν έχεις κάνει liive report ακόμη:p

Ρε εχω γμθει να γραφω κειμενα αυτες τις μερες. Νομιζεις δεν εχω σκοπο / θελω να κανω;:stuck_out_tongue: Εαν το θες τοσο btw ψησου για του χρονου. 600 ευρω πηγε το μαλλι και ημασταν α-νε-τοι…

λοιπον η πολυ μαθηματιλα μας εφαγε τελικα

[SPOILER][SPOILER]σωστα το σετλιστ στο χελφεστ ηταν 8 κομματια

εδω παιξανε 6

δηλαδη ολα πλην pravus και straws pulled at random

συνυπολογιζομενη την διαρκεια του edit-αρισμενου bleed δηλαδη στα 4.20

παμε στα
The Mouth Licking What You’ve Bled 3:57
Bleed 4:20
Electric Red 5:33
Perpetual Black Second 4:39
Rational Gaze 5:04
Future Breed Machine 5:48
συνολο 29:21
βαλε και κανα 5λεπτο μπλα μπλα
παμε γυρω στα 35 λεπτα περιπου εμφανιση

αυτα πιστευω διαδραματιστηκαν στους προσφιλεις χωρους της τεχνοπολης!!! :)[/SPOILER][/SPOILER]

Math metal rules… :lol:

Εμενα παλι μου φανηκε πως παιξαν 40 λεπτα, οπως εγραψα στο ρεπορτο. Αρα παλι διαφωνουμε.:lol: :stuck_out_tongue:

Whatever, αν τελικα κανω λαθος ζητω εκ προτερων συγνωμη

Pain of salvation: emmm kali fasi alla poly hlios re paidi mou.

Moonspell: apla theoi.teleios hxos,ta espasan telos.

Meshuggah: episis.o tragoudistis ti eixe parei??h sagionara tou pantws k gamw.

Lacuna Coil: Cristina einai fwnara…poli kali emfanisi alla xalia hxos.krima.

Iced Earth: ti na pei kaneis…

Venom: efyga :stuck_out_tongue:

Εgw paidia gia lacuna coil phga to omologw…kai ntroph se osous fwnazan iced earth prin vgoun…epeidh kerdisa k to meet and greet tou rockemall.gr milisa me ton marco(bass) k dn m fanike toso eyxaristimenos…[-X

φιλε τα greeklish απαγορευονται…

Γαμήσανε οι Iced Earth!

Σωστός. Οι Iced Earth γάμησαν και με το παραπάνω.
Κρίμα που δεν έπαιξαν πιο πολύ οι Pain Of Salvation και που εμφανίστηκαν πρώτοι.
Αξιζαν κάτι καλύτερο…

Αχαχαχαχαχαχ! :lol: :lol: :lol:

Να τη παθαίνει κανείς όταν έχει να μπει μέρες στο forum!

Χάνει επικές ατάκες! :lol: :lol: :lol:

Α ρε Manowar που σας χρειάζονται! :wink:

Από αυτά που λές για δήμους, έντεχνα, Samantha Fox ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ φαίνεται πως ξέρεις καλά τo παρελθόν της εταιρίας και τα άτομα που την απαρτίζουν, μήπως είσαι fan μας η κάποιος που τον χαλάει οτι υπάρχουμε και προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας (λέω εγώ τώρα)?

Μεγάλο μένος βγάζεις και δεν κάνει. Κράτα το για αλλού και αν θέλεις να μιλήσεις για θέματα προσωπικά όπως αυτά που θήγεις πάρε τηλ. στο γραφείο να τα πούμε χωρίς να μπερδεύουμε τον κόσμο 210-6465000 είναι ο αρριθμός, όποιος και αν είσαι, και μην γράφεις ότι σου κατεβαίνει λόγω της ανωνημίας που σε προστατεύει (ΜΑΥΡΑ ΠΑΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) γιατί δεν είναι τίμιο εκ μέρους σου.
Μήπως είσαι βαλτός από κανέναν άλλο…η μήπως γνωριζόμαστε πολύ καλά?
Η καλοπροαίρετη κριτική είναι ευπρόσδεκτη και όλοι σ’αυτό το Forum γνωρίζουν ότι υπήρξα τίμιος απέναντί τους, η κακοπροαίρετη κριτική από την άλλη φαίνεται από χιλιόμετρο και με κάνει αρχικά να γελάω και στη συνέχεια να αδιαφορώ, και εγώ, αλλά και Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.
γκεγκε?

Aν και καθυστερημένα δυο photos:

Daniel Gildenlow και Johan Hallgren

Fredrik Thordendal

ΠΡΩΤΟΝ το τηλ της MBP ειναι στο ΟFFICIAL SITE σας οποτε δεν χρειαζεται να μου το γραφεις…ξερουμε να διαβαζουμε… κ δευτερον στο site της εταιριας γραφει το ιστορικο οπως το γνωριζεις ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡ. ΠΟΥ ΕΧΕΤE ΓΡΑΨΕΙ :wink: . Καλα οσο αν ειμαι φαν, ασε joker, σε λιγο θα χαθει κ η κανονικη εννοια του φαν… Απαντας σε κατι που εγραψα προς τον οδηγο που προσλαβατε για το φεστ σας, οποτε εγω θεωρω απο την στιγμη που οδηγος γραφει εκ μερους μιας εταιριας σημαινει του δωσανε το ‘οκ’ να τα πει αυτα. Διαβασε ξανα τι του εγραψα. Απλα πραγματα. Τοσα δελτια τυπου βγαινουν, ας ενημερωνατε τον κοσμο για το θεμα του μπαρ oταν αλλαξε κ ο χωρος, οχι να λες στη διαρκεια αυτα που ειπες εσυ περι ελατε απο τα γραφεια μας…ελα τωρα…τι ειναι αυτο τωρα? τροπος μαρκετινγκ να πλησιασεις τον πελατη; τι λες τωρα. ποιος προσπαθει να εντυπωσιασει τωρα΄ακου βαλτους…χαλαρωσε λιγο joker διαβασε κ ακου τι γινεται…μιλας γιια τιμιοτητα…δεν ξερω τι σημαινει αυτο που ΕΓΡΑΨΕΣ πιο πανω οτι ‘Η καλοπροαίρετη κριτική είναι ευπρόσδεκτη και όλοι σ’αυτό το Forum γνωρίζουν ότι υπήρξα τίμιος απέναντί τους,’. εφοσον ΟΛΟΙ εδω στο φορουμ το γνωριζουν αυτο τοτε αδικα γραφουμε αφου ΟΛΟΙ οπως λες ξερουν υπηρξες τιμιος…απο το ληξη του φεστ διαβασε ποσες λεξεις καταναλωθηκαν επανω στο θεμα ΝΕΡΟΥ για παραδειγμα…among other things…για το θεμα μαυρο πανι…καποια στιγμη θα σου στελω καποιες ερευνες που εχουν γινει επανω σε αυτο…ο χωρος των συναυλιων αγαπητε joker απαιτει γνωσεις κ απο αλλους τομεις…λογικα το γνωριζεις αυτο. Τ ι να ‘χαλασουμε’ τωρα joker…αντι να λες να τα γκρεμισουμε ολα κ να αρχισουμε απο την αρχη…ζεις αλλου κ δεν το ξερω…Ελλαδα δεν ζεις; Συναυλιες πηγαινεις. Ποσες ‘εταιριες’ υπαρχουν; ειμαστε σοβαροι τωρα; ολοι ‘εδω στο φορουμ’ οπως βλεπεις εχουν την αποψη τους μεχρι κ αυτος που αρνειται να πληρωσει για να μπει κ ο καθενας εξηγει για ποιο λογο, αποψη ειναι, κ εσυ που βγαινεις ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ JOKER εκ μερους της MUSIC BOC PROD. …για πανε μαι βολτα εξω απο τα συνορα να δεις τι γινεται σε ΦΕΣΤΙΒΑΛ. ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΟΧΙ ΑΥΤΟ που παρουσιαζεται σε δελτια αφισσες κλπ…μιλας για τιμιοτητα…μιλας για προσωπικα θεματα…ο καθε ελληνας φαν που ΠΛΗΡΩΝΕΙ να δει το αγαπημενο του σχημα Η για το παιδι που για πρωτη φορα που θα παει σε συναυλια ειναι προσωπικο θεμα… τι λες τωρα??? Θελει λιγη προσοχη στην επιλογη ορισμενων λεξεων joker…οσο κουρασμενος κ αν εισαι…καλα εκανες κ εγραψες οτι εγραψες το πρωι μετα την ληξη του φεστ σας…αλλα ξερεις ομως κ το αλλο ετσι?? Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ…ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Κ Ο ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Κ ΘΑ ΠΕΙ ‘ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΑΡΑΤΑ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΩΝ ΤΑΔΕ Κ ΤΑΔΕ…’ Kαταλαβες joker;

P.S. ‘και μην γράφεις ότι σου κατεβαίνει λόγω της ανωνημίας που σε προστατεύει’…ετσι λες εσυ…εγω λεω καλοκαιρι ειναι…που ξερεις αραγε…ισως σε λιγο καιρο καταθεσω εναντιων των ‘νονων’ κ το WITNESS PROTECTION PROGRAM relocates us…ΕΣΥ Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ…λεμε τωρα…ΠΑΝΤΩΣ μοιαζεις πολυ με εκεινο το ηθοποιο πως τον λενε να δεις…γκεγκε…
PPS ολα αυτα BTW γραφονται υπο την επιρροια μιας καταπληκτικη θεας απο γαλαζια νερα…σαμγουερ ιν Γκρις. τα αφεντικα’ σ’αυτο το χωρο ειδικα, ο χωρος των σόου μπιζνες εινα αρσενικου γενους ,γιου νόου…γκεγκε…