Ο λόγος για τον οποίο σου επιτίθεμαι είναι γιατί νομίζω ότι είσαι άνθρωπος του χώρου (και μάλιστα συγκεκριμένο άτομο). Αν δεν είσαι και απλά λές την άποψή σου, τότε Ο.Κ. κανένα πρόβλημα, σε έκρινα βιαστικά. Αν είσαι όμως, τότε είσαι υποκριτής και δεν παίρνω τίποτα από αυτά που είπα για εσένα πίσω. Εσυ μόνο ξέρεις τι από τα δυο ισχύει.
Μην κουράζουμε άλλο τον κόσμο με συζητήσεις που δεν έχουν να κάνουν με το Rock 'Em All.
Μάλιστα…ταμπελες βαζεις…οποτε το να καταθετεις αποψη εχει κ κατηγοριες λοιπον…εσυ βγαινεις κ μιλας στον κοσμο ως Joker εκ μερους μιας εταιριας. Κ στην συνεχεια κ ο οδηγος σας…ειμαι δεν ειμαι ‘του χωρου’ δεν εχει σημασια. Εσυ που εισαι του χωρου παρελειψες να ενημερωσεις βασικα πραγματα, εκτος κ αν θεματα οπως το μπαρ ηταν του χωρου προεκυψε ‘τελευταια στιγμη’ αλλα συμφωνα με τον οδηγο σας ηταν μερος του συμβολαιου…εσυ μπηκες στο φορουμ κ ελεγες τον κοσμο ελατε απο τα γραφεια μας, οχι εγω. Θεωρω οτι εχεις αρκετη πειρα να γνωριζες οτι ηταν πολλα τα ονοματα ειδικα οταν στην Ελλαδα, την ιδια Ελλαδα στην οποια ζουμε ολοι, δεν ξεκιναει τπτ στην ωρα του κ οπως ξερεις υπαρχει προβλημα τί ωρα θα ληξει το Live…αμφιβαλλω αν εταιριες που διοργανωνουν συναυλιες παιρνουν κοσμο απο τα STAGE προγραμματα ΟΑΕΔ… κ συνεχιζεις να ‘εκπροσωπεις’ τον κοσμο…για διαβασε ξανα ολα τα post απο την ληξη του φεστ σας ξανα…καλες διακοπες σου ευχομαι Joker. Την επομενη φορα που θα ερθεις προς τα μερη μας, εμεις οι Θεσσαλονικεις οπως ξερεις φτιαχνουμε σουπερ μπουγατσες…it’s on the house:wink:
P.S Kατα την αποψη μου αυτο ειναι το μοναδικο φορουμ κ site οπου δινει την MONΑΔΙΚΗ ευκαιρια στις ελαχιστες εταιριες συναυλιων να ΑΚΟΥΣΕΙ κοσμο ΠΡΙΝ μια εταιρια βγαλει δελτια τυπου κλπ…οχι μονο στη ληξη καθε live σχεδον να διαβαζουμε κ να ακουμε τα ΙΔΙΑ Κ ΙΔΙΑ. Καθε φορα τα ιδια ΠΑΡΑΠΟΝΑ…λενε ‘it takes two to tango’ αλλα οχι παντα…ειναι πιο θετικο να δινουμε εμφαση στην απλοτητα κ την ειλικρινεια παρα να ‘διαλεγεις’ ποια ποστ απαντας…διαβαζοντας ολα τα ποστ ειδα το εξης θετικο: ποσο ενημερος ειναι ο κοσμος που παει σε λαιβ ειδικα σε φεστ με συκγεκριμενο κοινο. Αυτο το κοινο λοιπον Joker διαβαζοντας τα ποστ τους οχι μονο εχουν αποψη ΑΛΛΑ αποψη που κραταει τα λαιβ ακομη ζωντανα στην Ελλαδα. Θετκο οπως επισης να υπαρχουν reviews απο δημοσιαγραφους, εχουν δεν εχουν την δημοσιογραφικη ταυτοτητα, αλλα το review που μετραει ειναι παντα του φαν, διοτι αυτος κρινει για το επομενο live.
Δεν διαφωνώ μ’αυτά που λές αλλά κατέληξα στα παρακάτω:
Τελικά είσαι από το χώρο και είσαι και από τη Θεσσαλονίκη και είσαι και γυναίκα και έχουμε γνωριστεί εμείς οι δυο και μόλις κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθώ ξανά μαζί σου…
Oταν γραφτηκα εδω ΕΙΠΑ ειμαι απο θεσσαλονικη αν ειδες το πρωτο μου ποστ κ ΕΙΠΑ ειμαι απο το χωρο της μουσικης. Δεν ειναι κ κανα μυστικο. Με ποιον ασχολεισαι ειναι δικο σου θεμα. Καλη καρδια παντα Joker. Οταν βρεις χρονο ριξε κανα σχολιο κ για το PLAYBACK LIVE της Σανδρας, συμφωνα με τις κριτικες ή μηπως κ σ’αυτο υπαρχει υποκρισια εκ μερους μου; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ οσους γνωριζω στην ζωη μου, κανεις δεν εχει το ονομα Joker. ciao Ολα κομπλε.