Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Πανικός θα γίνει από τον κόσμο που θα πάει ρε σάχλα. Σιγά να μη με αρέσουν οι υπερτιμημένοι :lol:

φχαριστούμε για τα νέα!!!:slight_smile:

γαμώ , δεν μπορώ να κατεβαίνω σε 20 μέρες 3 φορές Αθήνα:twisted: :twisted: :twisted: …πεθαίνω να δω Iced Earth.8)
θα εξαρτηθεί από παρέα (που πιστεύω να ψήνονται αρκετοί) και από τιμή…

Ερχονται οι iced earth?Αν ναι ποτε και που?

ΑΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ!

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ.ΚΑΙ ICED EARTH ΚΑΙ MESHUGGAH.[SIZE=“6”]Α ΡΕ BARLOW ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.[/SIZE]

ICED EARTH; Lacuna Coil;
Αν ισχύει τελικά… έχω φύγει από τώρα! Θα γίνει χαμός…:smiley:

http://collect.myspace.com/index.cfm?fuseaction=music.showDetails&Band_Show_ID=31140389&friendid=21620219
http://collect.myspace.com/index.cfm?fuseaction=music.showDetails&Band_Show_ID=30338154&friendid=365781409

έλεος φίλε…διάβασε το λέει ξεκάθαρα…#-o #-o #-o αντε για άλλη μια φορά: στις 20/7(ιουλίου) στο λυκαβητό(Αθήνα)…

βασικά περίμενα Cradle Of Filth αλλά και Lacuna Coil δεν με χαλάει καθόλου…
εννοείτε πως είμαι ήδη εκεί…

Θα κάνω πρόταση γάμου στην Cristina:D

Μόνο οι Iced Earth μου αρέσουν από τα παραπάνω ονόματα…

… αλλά μου αρέσουν τόσο ώστε να παρω εισητήριο από τους πρώτους!!! :smiley: :slight_smile:

Σειρά εμφάνισης?

Ρε είμαστε καλά και μόνοι τους να τανε εννοείται ότι θα παίρναμε! :stuck_out_tongue:

Τεσπα επειδή εγώ γουστάρω και PoS τρελά και θα ψάξω και Meshuggah μέχρι την συναυλία γιατί το θέλω καιρό και θέλω να δω και κριστινα θα μαι εκεί στανταρ!

¶ντε να πληρώσουμε να μαλλιοκέφαλά μας για να δούμε 40 λεπτά PoS. Γιατί να μην έρχονται πάλι μόνοι τους? :frowning:

Αλλά μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς? Κατά πάσα πιθανότητα θα τα δώσουμε.

Τέσπα, αυτά για μένα που είμαι προβληματικός. Κατά τ’ άλλα το line-up είναι πάρα πολύ δυνατό. :thumbup:

καλοί όλοι οι άλλοι αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.
είναι ότι πρέπει να συμπληρώσουν τους Iced Earth.:stuck_out_tongue:
δυστυχώς το κόβω για κανά 55 ? και παραπάνω ίσως…:frowning:

η τιμή θα καθορίσει αν θα πάω ή όχι.

Η τιμή, και πόση ώρα θα παίξουν οι Earth. Αλλιώς θα τους χάσω για 3 φορά#-o

Και Moonspell και PoS και Iced Earth και Lacuna Coil? ΑΥΤΟ ειναι billing αγαπητοι :smiley:
Ομως ολα αυτα τα ονοματα Λυκαβηττο? κανα 3χιλιαρο δεν χωραει εκει? Εγω θα ελεγα οτι ολοι αυτοι μαζι μαζευουν κανα δεκαρι ανετα (αυτο το billing ειναι χαλαρα καλυτερο απο μεγεθος ονοματων απο καποια παλιοτερα RW), περιεργο μου φαινεται…

Lacuna Coil…???

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ???

Ενταξει μετα απο Iced Earth & Venom να και ενας παραπανω λογος να παω…Οχι τιποτα αλλο θα δω απο κοντα και την Christina…

AAAAAAAA!!! Φρέσκο πράμα…

http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=197994760&blogID=396326413&Mytoken=C7A12343-E8FE-4F14-84F511C1412F873A33167836

:smiley: :smiley: :smiley:

Και Lacuna; Ωραιο ακουγεται, τους ειχα πετυχει το 2003 στο Γκαγκαριν. Χαλαρα τους ξαναβλεπω.

Το 2003 στο Γκαγκάριν ήταν επιεικώς μέτριοι οι Lacuna. Το αστείο της υπόθεσης ήταν ότι με το που τελείωσαν οι Lacuna, κάποιοι έφυγαν και δεν είδαν καν τους Tiamat που τα έσπασαν εκείνο το βράδυ.

Νταξ κιε γω για Tiamat ειχα παει αλλα μ αρεσανε. Αν κι ο τραγουδιαρης ηταν ψιλοανυπαρκτος.