Παιδιά όποιος ακούσει για τιμή εισιτηρίου να το ανακοινώσει at once. Εγώ τώρα κάτι άκουσα για venom headliners :thumbdown: Δεν ξέρω πάντως θα χαλαστώ απίστευτα αν παίξουν 50 λεπτά οι earth και 1,5 ώρα οι venom.
pos ???
earth ???
Αυτά ειναιιιι !!!1
Πάμε να πετάξουμε τα μυαλά μας εξωωωωωωωωωω !!!111111
:band: :band: :band: :band:
Είναι επειδή οι Ιced Earth ήταν μέσα στ’ αρχίδια των Venom όταν οι δεύτεροι ήταν στα πάνω τους.
θα πάω με τα χίλια για p.o.s - iced earth και lacuna!
να στηρίξουμε και ένα καινούργιο φεστιβάλ!!
πότε θα ανακοινωθεί, ξέρουμε??
Καλά χαλάρωσε. Δεν θα κάτσω να σου αναλύσω για τους venom τώρα γιατί θα βγούμε εκτός τόπικ. Αλλά είμαι 1000% σίγουρος ότι με διαφορά οι περισσότεροι θέλουν να δουν iced earth ή κάτι άλλο headliners παρά venom. Αυτό φαίνεται και μέσα στο ίδιο το τόπικ αν το προσέξεις.
Καλά, και οι Earth όταν ήταν στα πάνω τους μηδένιζαν αρκετές “μπάντες”. Αλλά τώρα όλοι έχουν πιάσει πάτο:lol:
Παιδες σορρυ…Venom δεν εχει τελικα???#-o Τωρα εκτος απο Lacuna ολοι οι αλλοι σπερνουν(προσωπικη αποψη ε, μη βαρατε)! Αν και moonspell δεν εχω ακουσει πολυ…
Τι να σας πω, εγώ θα χαρώ αν το line-up διαμορφωθεί σύμφωνα με την ιστορικότητα της κάθε μπάντας. Εγώ περισσότερο για Meshuggah θα πάω.
Εγω το μονο που θελω ειναι τους Iced Earth headliners να παιξουν κανα 2ωρο και να μας δωσουν τα μυαλα στο χερι.
Και μόνο Iced Earth να είχε ακόμα καλύτερα! Αλλά και λίγο Lacuna Coil δε με χαλάει για να σου πω την αλήθεια…
Έστω. Αλλά τη γη τη θέλουμε πάνω από μιαμισάωρο!8)
βασικά οι Iced Earth λατρεύονται σε μας εδώ οπότε δεν αποκλείεται να τους δούμε και headliners.
μόνο οι Venom λόγω ιστορίας θα μπορούσαν να παίξουν πάνω από αυτούς.
Συμφωνω με Immortale αλλα:
Οι Venom ειναι ψιλομπομπατο ονομα για φετος. Στο Χελλφεστ δηλαδη παιζουν headliners.
Οι Iced Earth απ την αλλη θα εχουν ενα στανταρ σετ για την περιοδεια, το οποιο ισως επιμηκυνουν. Παρολα αυτα, μη περιμενετε πανω απο μιαμιση ωρα ε. Το κοβω να δουμε τα 15 τραγουδια που ποσταριστηκαν σε μια φαση αλλου (μαξιμουμ).
Το ιδανικοτερο θα ηταν co-headline φαση, απο μιαμιση ωρα. Οχι τιποτ’ αλλο, οι Venom ιστορικα ειναι τεραστιο συγκροτημα.
(λολ, τα λεω αυτα ενω κιε γω θα παω για Μεσουγκα. :lol: )
Edit-επισημανση: Τελικα οι καταρες μου στους Φιλθ πιασανε! :lol:
Γεια σας και παλι. Σορρυ για τους λατινικους χαρακτηρες πριν αλλα εγραφα πρωτη φορα στο forum σας. Μολις καναμε την εκφωνηση σημερα εσπευσα να γραφτω και να το διαδωσω γιατι ειναι ολα αυτα τα συγκροτηματα για μενα κορυφαια, το καθενα στο ειδος του. Μακαρι να πανε ολα καλα και να γινει το φεστιβαλ και να παμε ολοι εκει και να τα σπασουμε! Θα ειδοποιησω οταν μαθω περισσοτερα για την σειρα που θα παιξουν και την τιμη του εισητηριου. Παντως στην εκφωνηση ελεγε πρωτους τους Venom, μετα τους Iced Earth. Αυτο που ξερω ειναι οτι εισητηρια θα προπωλουνται στα Virgin και στα Village Cinemas.
Λοιπον τι λετε? Θα το ριξουμε το βουναλακι και το θεατρακι?
Χαλαρά…
Βλέπω τίποτα δεν μένει κρυφό για πολυ. Κρίμα γιατί θέλαμε να τα ανακοινώσουμε χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα αλλά δυστυχώς το έχουν μάθει και οι πέτρες.
Παιδιά, η σειρά διαμορφώνεται από διάφορους παράγοντες π.χ. πολλά συγκροτήματα δεν δέχονται να παίξουν κάτω από άλλα και έτσι αναγκάζεαι να φέρεις το line up στα μέτρα τους. Η σειρά θα είναι: VENOM, ICED EARTH, LACUNA COIL, MESHUGGAH, MOONSPELL, PAIN OF SALVATION και ο χρόνος θα μοιραστεί έτσι ώστε κανένας να μην έχει παράπονο.
Άυριο ανακοινώνουμε οπότε αρχίστε να τσεκάρετε το site www.rockemall.gr, κάποια στιγμή θα ανέβει.
Επειδή βαριέμαι να διαβασω ολα τα post το billing ποιο ειναι?Ευχαριστώ…
Εdit:Eληφθη over…
Joker, μια ερώτηση. Οι Iced Earth πόσο θα παίξουν?
Η σειρα τα σπαει! Νταξ θα προτιμουσα τους Salvation μετα τους Moonspell αλλα σε γενικες γραμμες δειχνει εξαιρετικο.
Θα ανοίξουν pos ??? 8O 8O 8O 8O :-s :-s :-s :? :? :?