Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Ωραια. Τωρα καποιος να φερει μονο τους Iced Earth Θεσσαλονικη. Αφου οποιος τους φερει, ανετα θα τα βγαλει τα λεφτα του.

Βγηκε και η ανακοινωση. Τα εισητηρια ειναι 55 τον πρωτο καιρο, μετα 60 και ταμειο 65.

Ωραιο πακετακι,καλυπτει ολα τα γουστα,ειδικά στους Meshuggah που ερχονται για πρωτη φορα κιολας θα γινει πανικός…Tώρα οι Venom με μονο αυθεντικό μέλος τον Cronos πλέον και παντελή αγνοια για το τι κανουν τα τελευταία χρονια γενικότερα ειναι το μεγαλο ερωτηματικό για μενα…Οι P.O.S στο τελευταιο live τους απογοήτευσαν…Αυτος ο ιδιόρυθμος τρόπος που εκτελουσαν τα κομμάτια τους προσωπικά με ξενέρωσε…Μακαρι να διαψευστώ…Οι Moonspell ειναι σταθερή δυναμη στα live,οι Lacuna θα τραβηξουν πολλα βλεμματα λόγω της Χριστίνας (και οχι αδικα…:lol: ) αλλα και με το groovato και μελωδικό gothιc τους,οσο για την Παγωμένη γη εχω μεγαλο αχτι που δεν τους είδα στην θρυλική συναυλία του 99 και οσο και αν μου φανηκε επιτηδευμενη η επιστροφή του Barlow,πιστευω θα δωσουν ενα show που θα τιμησει την ιστορία τους και με το παραπάνω… Just my point of view…:slight_smile:

55 Ε ???

:? :? :? :? :? :? :?

αχαχαχαχχχχ

(που να χτυπήσεις την didi με τέτοια τιμή … )

Ελα ρε ποσο περιμενες να ειναι η τιμη?Εχει 6 μεγαλα ονοματα,55 ευρω ειναι αναμενομενη τιμη οπως εχουν διαμορφωθει τα πραγματα στην Ελλαδα.

Joker,απ οτι φαινεται εισαι ατομο της Music Box ετσι?Θα μπορουσες να διευκρινισεις καποια πραγματα?
Λες οτι ο χρονος θα μοιραστει.Θα μοιραστει μεταξυ ποιων?Μεταξυ Venom και Iced Earth ή μεταξυ ολων?

βαλτε μεσουγκα χεντλαινερς εεε…!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

απο αυτα τα ονοματα κυριως οι μεσουγκα και μετα λιγο οι βενομ με τραβανε… :-k

θα το σκεφτω…

αλλα εχω να πω μπραβο για την προσπαθεια στα παιδια που φερνουν πολλα και γνωστα ονοματα και μεσα στην αθηνα και οχι στους καμπους…

ελπιζω να στηριχθει το γεγονος και να μεγαλωνει χρονο με τον χρονο…

Ρε Guardian, σορρυ δηλαδη αλλα μιλαμε για φεστιβαλ με 6 δυνατα ονοματα σε καλο συναυλιακο χωρο. Τι περιμενες; Εδω 60 ειχε το March Metal Day που το κανανε εκει που το κανανε. Τοσα χρονια παραπονιομαστε που δε γινονται φεστιβαλ μεσα στην Αθηνα. Ε, αν δε μας αρεσει ας παμε να δωσουμε για μια ακομα φορα 40 ευρω να δουμε Helloween και Gamma Ray κι 60 για Metallica επειδη μονο αυτα ακουμε ως κοινο.

Σημειωση προς αποφυγη παρεξηγησης, κιε γω τα δωσα για Helloween τοτε, και μαλιστα ειχα χασει Mayhem για χαρη τους. Το παραπανω το ανεφερα απλα ως ενα καλο παραδειγμα μιας και το να μη θελει κανεις να παει λογω των γκρουπ, το καταλαβαινω. Το να θεωρει ακριβο το εισιτηριο επειδη του αρεσουν μονο οι Iced Earth, ε παει πολυ.

Edit: Σορυ που τ’ ακους εσυ στη προκειμενη περιπτωση, αλλα εχω βαρεθει να βλεπω αλλες φορες τις τιμες να κρινονται καθ’ ολα λογικες ή παραλογες αναλογα με τα γουστα του καθενος.

Edit2: Ο heatseeker απο πανω πιστευω πιανει την ουσια του ποστ μου.

O Angmar έχει δίκιο. Και μη ξεχνάμε οτι ο Λυκαβηττός είναι ακριβός για να τον νοικιάσεις.

Σιγά ρε συ δεν παρεξηγώ έτσι εύκολα … (την μπύρα μόνο μην μου πάρεις :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: … )

Απλά μου φάνηκε κάπως ακριβό ρε γμτ δεν ξέρω γιατί περίμενα κάνα 50 άντε 55 max (dunno μου είχε κολλήσει έτσι… τώρα που το ξανασκέφτομαι νταξ) δεν έχει να κάνει με τοις μπάντες που μ’ αρέσουν δεν μ’ αρέσουν

τεσπά ίδωμεν 99,9 % εκεί θα είμαι … :wink: :wink:
απλά σου λέω …

εδιτ: συμφωνώ με heatseeker
τους αξίζει μπράβο και για τα ονόματα και για την προσπάθεια :thumbup: :thumbup:

εδιτ2 (για τον απο-κάτω) : ναι ο Λυκαβηττός είναι ένας παράγοντας…

Νταξ για τιμες και τετοια δε ξερουμε, αλλα πραγματικα τα τελευταια χρονια δε θυμαμαι να χουν γινει εκει φτηνες συναυλιες. Συνηθως τις χτυπανε 35+.

Edit-απαντηση: Οχι να λεμε την αληθεια μου βγηκε λιγο παραπανω ουγκ. :stuck_out_tongue: Απλα σκεφτειτε οτι εχουν ενα καλο headliner, ενα δυνατο ‘‘reunion’’ (κατα μια εννοια), τρια τουλαχιστον καλα και αγαπητα σχηματα και ενα ονομα που αυτη τη στιγμη ειναι ακομα φρεσκο & τοπ. Εν συγκριση με αλλες διοργανωσεις, πραγματικα τουτο δω το χαιρομαι αν και ολους τους εχω ξαναδει / θα δω στο εγγυς μελλον.

Edit: Τωρα επιτελους μπορουμε να χαρουμε και επισημα!

[SIZE=“4”]ΜΕΣΟΥΓΚΑ ΡΕ! ΜΕΣΟΥΓΚΑ![/SIZE]:vibrate: :vibrate:

Δεν μας ενδιαφέρει να χτυπήσουμε κανέναν, μακάρι όλα τα live να πάνε καλά γιατί όταν δεν πάνε αυτό έχει αντίκτυπο σε όλους τους διοργανωτές. Η τιμή είναι η καλύτερη δυνατή, πραγματικά αν έρθεις να σου δείξω πόσο κοστίζει μια τέτοια συνυλία θα μου πείς εσυ ο ίδιος οτι το εισιτήριο θα έπρεπε να είναι πιο ακριβό. Δυστυχώς η ζωή γενικά έχει γίνει πανάκριβη και ο κόσμος πεινάει… αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Η δικιά μας πρόταση για φέτος το καλοκαίρι όσον αφορά το κοινό του σκληρού ήχου είναι το Rock 'Em All Festival και ζητάμε την υποστήριξή σας γιατί πραγματικά έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό και όραμα για αυτό το φεστιβάλ. Πιστεύουμε οτι αξίζει το κόπο να μας τιμήσετε με την παρουσία σας γιατί τα συγκροτήματα είναι ένα και ένα και ο χώρος είναι το καλύτερο venue στην Αθήνα.

super !! ενταξει η τιμη καλη ειναι σχετικα…τα ονοματα γαμανε ! αλλα στο λυκαβητο ?? μικρο μου φαινεται…

Αν μπορούσες να μας πεις τις ώρες εμφάνισης και τι ώρα θα βγει ο καθένας.:slight_smile:

Θα το τιμήσουμε το φεστιβαλάκι, γιατί τέτοιες προσπάθειες είναι πολύ καλές.

joker συγχαρητήρια για την προσπάθεια, θα μαστε εκεί…
οι Pain ofsalvation πόση ώρα παίζει να παίξουν και τα εισητήρια πότε θα πωλούνται??

Γιουχου θελω κ εγω απαντηση

ποσο ειπαμε χωραει εκει?

Ναι δεν αντιλέγω πόσοι δεν θένε περισσότερο κόσμο σε μια συναυλία :wink: :wink:
βασικά η ουσία είναι στο υπογραμμισμένο …

Ναι όλες οι μπάντες τα σπάνε (πέρα από προσωπικές αδυναμίες :stuck_out_tongue: ) και σίγουρα μια νέα προσπάθεια αξίζει περισσότερη υποστήριξη καθώς και ““ανοχή”” ώστε να μπορεί να εδραιωθεί κάτι …

χεχε σε ξέχασα.

Oι Venom και οι Iced Earth θα παίξουν την ίδια ώρα. Οι άλλοι 4 θα μοιραστούν τον υπόλοιπο χρόνο.E ίναι αρκετά νωρίς για περισσότερες λεπτομέριες, πολλά από αυτά που ρωτάτε δεν έχουν ακόμα αποφασιστεί… πάντως θα αξιοποιήσουμε τα συγκροτήματα, τον χώρο και τον χρόνο όπως πρέπει και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να περάσετε καλά, αυτό έχει σημασία άλλωστε. οπότε don’t worry.

Παιδιά φεύγω τώρα συγνώμη αν δεν κάλυψα κάποιον, θα τα ξαναπούμε. Η επικοινωνία μαζί σας βοηθάει στο να καταλάβουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας.

Υ.Γ. Εσύ με το σποτάκι μας κάρφωσες?.. καλά έλεγα να το κάνω μόνος μου :lol:

MOONSPELL!!! και κανένας άλλος να μη μου άρεσε,θα ερχόμουνα!!! :smiley:
αλλά το πακετάκι έχει και…
MESHUGGAH!!! έρχεται το τέλος…!!!
χαμός με 40 βαθμούς!!!θα λιώσουμε λέμε στο καπάκι με αυτούς τους 2!!! 8) :smiley:

από εκεί και πέρα…έχει και christina…και από τα υπόλοιπα,που μου είναι προσωπικά εντελώς αδιάφορα…να ακούσω και το question of heaven…και θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος…

Χατζηγιάννης 4/9/2007 20 ευρώ :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σορυ παιδια αλλα εγω το βρισκω παρα πολυ καλο το ολο πακετο. Μονο να μην εχει οργανωτικα προβληματα.
Κατα τ’αλλα:

1. Ολα τα συγκροτηματα ειναι ενα και ενα. Δεν υπαρχει καποια μετριοτητα και ας μην ειναι ολα του γουστου μου. Μην πω ουτε τα μισα! :stuck_out_tongue:
  2. O χωρος ειναι κορυφαιος.&-
  3. Η εποχη τελεια.
  4. Τα εισητηρια λογικοτατα. Δεν μπορεις να εχεις αυτα τα συγκροτηματα σε αυτον τον χωρο και να θες μικροτερο εισητηριο…

Εσυ ο αποπανω τι μ αλλαζεις τα λογια ρε;:stuck_out_tongue: (οχι ο μεταλ λωζ που με προλαβε, ο πιο αποπανω :p)

Αυτο πιστευω αφηνει το μεγαλυτερο ποσοστο ικανοποιημενο.