Rock hard magazine greek edition

δεν είναι ο ίδιος παίδες

Βγήκε το νέο τεύχος! Όχι να ευλογήσω τα γένια μας (μου), αλλά πιστεύω - κρίνοντας ως αναγνώστης - ότι είναι με διαφορά το καλύτερο τεύχος εδώ και ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. Προσωπικά νιώθω ικανοποιημένος και γνωρίζοντας κιόλας 2-3 θεματάκια από το επόμενο (τουλάχιστον τα δικά μου), τότε κι εκείνο θα γαμάει άγρια. Ειδικά για όσους γουστάρουν Guns N Roses (ένα μικρό hint). Όσον αφορά τους Scorpions - θα σας πουν οι ειδικοί - εγώ μόλις τελείωσα ένα σούπερ νέο κείμενο με τον μεγάλο Rudolf για το νέο δίσκο και το πατάω το send να φύγει.

βγήκε και Αθήνα, ή μόνο Θεσσαλονίκη ?

Βγήκε και Αθήνα…όντως χορταστικό τεύχος, και με χορταστικότατη συνέντευξη Dark Tranquillity:):!:

Δεν το πηρα ακομα αλλα ολα τα τευχη του Rock Hard τα περιμενω με ανυπομονησια λογω του αφιερωματος στα 80’s που ειναι παρα πολυ καλο…

αχ τι τραβάω με την τζούλια… όχι ρε παιδία δεν είμαι εγώ ο άλλος Σειρηνάκης (της Τζούλιας!!)… χαχαχαχαχαχαχαχ… έχουν γίνει βέβαια τα απίστευτα ευτράπελα από διαφόρους ακομα και “δημοσιογράφους”… μέχρι και η ένωση δημοσιογράφων που ανήκουμε έκανε σχετικές ανακοινώσεις και το mtv, στο facebook εμείς …αλλά οκ είχε ως ένα σημείο και την πλάκα του…

πίσω στα δικά μας τώρα…

το τεύχος με τους SAVATAGE ενθουσίασε ακόμα και μένα… ειδικά όσο περνά ο καιρός το αφιέρωμα στα 80s γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον… και φανταστείτε πως κάποιες χρονιές δεν θα εξαντληθούν σε ένα μόνο τεύχος…

μπλουζάκια ROCK HARD ίσως τυπώσουμε πολύ σύντομα γιατί τελικά έχουν μεγάλη ζήτηση από ότι βλέπω…

Απολαύστε το τεύχος με τους SAVATAGE και ετοιμάζουμε το επόμενο εμείς που θα σαρώσει με τα θέματα που υπάρχουν…

στα επόμενα τεύχη προσπαθήστε να έχετε πιο μικρή γραμματοσειρά και πιο πυκνογραμμένες σελίδες αν γίνεται.

Το νέο τεύχος πότε βγαίνει?

Χθες στην εκπομπή κάτι είπαν, οπότε μέχρι Παρασκευή…ελπίζω:):!:

Ναι άντε γιατί ξέρω για κάτι αφιερωματάκια SAVATAGE, συντεντεύξεις Oliva & O’Neill

here we go… out now…

Αγοράστηκε και μένα πρώτο ξεφύλλισμα που του έκανα, φαίνεται ενδιαφέρον:):!:
Το καλό αργεί, για να μας καψουρέψει κιόλας:p :slight_smile: :!:

Χωρίς να μειώνω τα υπόλοιπα κείμενα, η στήλη του Ριχάρδου στο τεύχος αυτό είναι βασικά όλα τα λεφτά!

Ρε παιδια, τι θα γινει επιτελους με την καταραμενη την διανομη??
Μεχρι πριν απο 10 μερες σε ολα τα περιπτερα της Κοζανης ευρισκες μονο το τευχος Φεβρουαριου και εδω και λιγες μερες το τευχος Μαρτιου! Δεν το εχω δει με καποια αλλη κυκλοφορια αυτο! (πλην Rock on). :frowning:

Αναφορικά με την δισκοκριτική στους Scorpions και την ανάλογη κατάταξη των δίσκων τους σε κατηγορίες, σαφώς υπάρχει μια υποκειμενικότητα στην άποψη του καθενός και είναι σεβαστή απόλυτα, αλλα δεν μπορώ να μην εκφράσω μια ελαφρά απογοήτευση ως προς το ότι τα έπη με τον Roth κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαν να προτείνονται ως must have πάνω απο την χρυσή εμπορικά περίοδο 1978-1985. Οι Scorpions την περίοδο με τον Roth υπήρξαν απόλυτοι θεοί, μετά είναι καλοί μεν, αλλά κάτι άλλο. Είναι σα να λές οτι οι Sabbath με Dio είναι καλύτεροι και περισσότερο επιδραστικοί απο οτι με Ozzy ( που δεν είναι), οι Rainbow με Turner κλπ είναι καλύτεροι και περισσότερο επιδραστικοί απο οτι με Dio ( που δεν είναι) ή οτι οι Queen των 80ς και 90ς μπορούν να συγκριθούν με αυτούς των 70ς ( που δεν μπορούν).

ΥΓ. To In Trance πλην του ομώνυμου ύμνου έχει απλά καλά τραγούδια; Γεμάτο ύμνους είναι ολόκληρο!

Τα παραπάνω καλοπροαίρετα και φυσικά απόλυτα υποκειμενικά απο ενά συνεπή αναγνώστη του περιοδικού, συνεχίστε την καλή δουλειά!

αυτό ! έφτασε 20 απριλίου για να έρθει το τεύχος του ΜΑΡΤΙΟΥ ! κάντε κάτι !

Έτσι λένε…?[-X
Α!Δισκάρα υπέρτατη το In Trance(που πήρε και δεκαράκι στο Hammer αν θυμάμαι καλά).Και ναι,Scorpions με Roth πολύ καλύτεροι από Scorpions με Jabs!!!Κάντε poll να γίνει σφαγή!!!

γιατι να κανουμε poll?? εχει κανεις αντιθετη αποψη???

κι αν εχει προβλημα του! ολοι εχουμε κουσουρια χαχαχαχ!!!

Οταν κανεις κριτικη σε ολοκληρη δισκογραφια ενος συγκροτηματος, λογικο ειναι οσο αντικειμενικος και να προσπαθησεις να εισαι, γινεσαι υποκειμενικος… Και στο Hammer στη στηλη Sign Of The Hammer, κανουν πολλες φορες υποκειμενικες επιλογες… Λογικο, δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι…

Πολύ καλό το νέο τεύχος Μαιου,με την επανακυκλοφορία του ειδικού τεύχους-αφιέρωμα στους Metallica και μάλιστα χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.μπράβο στους υπεύθυνους ! :slight_smile:

η ιστιοσελίδα του περιοδικού πότε θα είναι έτοιμη όμως?