Rock hard magazine greek edition

πιστευω οτι το hammer μια ζωη υποκειμενικη κριτικη εκανε.ολοι μιλαγαν αναλογα με τα γουστα τους

να περιμενουμε αφιερωμα DIO στο επομενο η παραεπομενο τευχος???:-k:-k:-k:-k

Νομιζω οτι κατι τετοιο θα ηταν απαραιτητο, αν ηταν δυνατον και μια ειδικη εκδοση για τον DIO… Θα το προτεινω και στον Σειρηνακη, μακαρι να ειναι δυνατο να γινει κατι τετοιο… Ενδιαφερον και το νεο τευχος…

θα γίνει σίγουρα αφιέρωμα, το είπε ο Σάκης ο Φράγκος στο e-rock

Ενα εξτρα ειδικο τευχος θα ηταν ο,τι καλυτερο για να τιμησουν την μνημη του DIO… Μακαρι να γινεται και ας ειναι πιο ακριβο το διπλο τευχος, δεν νομιζω να παραπονεθει κανεις…

Τι εγινε έκλεισε το μαγαζι?? Δεν βλεπω νεο τευχοσ πουθενα.

Μάλλον απ’ότι ακούω θα βγει ένα ακόμη τεύχος…εύχομαινα γράφω μαλακίεςτώρα και να κυκλοφορίσουν πολλά τεύχη…πάντως πάει ο Οκτόβρης και τίποτα:):!:

τι γινεται παιδια… θα βγει κανα νεο τευχος?? η εκλεισε το μαγαζι? :-s

Στο γκρουπ του περιοδικού στο Facebook στις 3 Νοεμβρίου υπάρχει μια καταχώρηση που λέει όιτ σε λίγες μέρες θα πήγαινε για εκτύπωση και ότι στο εξής θα βγαίνει κάθε 2 μήνες.
Είναι ότι νεότερο βρήκα.

Δεν είμαι ο πλέον υπεύθυνος να απαντήσω και βασικά ούτε εγώ γνωρίζω λεπτομέρειες. Αυτό που ξέρω θα το μοιραστώ : αυτή τη στιγμή που μιλάμε το περιοδικό πρέπει να έχει εκτυπωθεί (ή αύριο). Δηλαδή είναι έτοιμο. Παίζει να αργήσει 6-7 ημέρες να βγει διότι τα παιδιά παλεύουν ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ - και το εννοώ. Γι’ αυτό δεν μπορώ να πω κάτι. Ξέρω τι είναι, αλλά δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες.

Ο κόσμος καλά κάνει και τα παίρνει στο κρανίο - κι εγώ μαζί, αφού κι εγώ αναγνώστης είμαι. Αλλά το θέμα είναι βασικά απλό - το rock hard δεν έχει όμιλο πίσω, είναι ανεξάρτητο περιοδικό και βγαίνει με ιδρώτα και πάλη, εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν σήμερα ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τι άλλο να πούμε? Ας πούμε ότι εφόσον το νέο τεύχος περιλαμβάνει μερικά από αυτά που ετοίμασα, θα έχει ένα τεράστιο σε μέγεθος κείμενο maiden με όλα - μα όλα - όσα θέλει να γνωρίζει κανείς για τον τελευταίο τους δίσκο και όχι μόνο. Προσωπικά τη θεωρώ από τις καλύτερές τους συνεντεύξεις ever. θα δούμε πώς θα βγει βέβαια. Και πολλά άλλα.

Το επόμενο ίσως έχει και μία συνέντευξη έκπληξη - εμένα μου βγήκε πάντως 30 σελίδες και ακόμη τη δουλεύω, από έναν τρομερό μέταλ καλλιτέχνη και ιδιαίτερα αγαπητό εδώ. Αυτά! Το μέλλον θα δείξει.

30 σελίδες συνέντευξη;;;;; WTF??? 8O 8O 8O :smiley:

30 σελίδες είναι το draft που έχω εγώ ως αρχείο και ακόμη το δουλεύω.
Για να βάλει τον κόσμο σε ένα τριπάκι και να γουστάρει κιόλας.
Έγινε μια ειδική αποστολή και το περιοδικό συνάντησε έναν πολύ γνωστό και αγαπητό καλλιτέχνη - δεν ήταν ενεργός φέτος, οπότε μην αρχίζετε τα ονόματα. Το περιοδικό γύρισε με υλικό 4,5 ώρες συνέντευξη, 2 ημέρες σπίτι του, 1 διανυκτέρευση στο δωμάτιό του και άπειρο υλικό βίντεο. Χα - αυτό πρέπει να βγει στο χαρτί κάπως, σωστά? Αυτό που έλαβα εγώ είχε χωριστεί σε 3 μέρη. Τα 2 μέρη είναι έτοιμα και μαζί με κάτι δικά μου άρθρα είναι 30 σελίδες draft. Το 3ο θα το δουλέψω προσεχώς. Μετά είναι και οι Photos, διαφημίσεις κλπ κλπ - έχει καλό πράμα σίγουρα.

Το θετικό που θα βγαίνει το περιοδικό πλέον δίμηνο είναι ότι μας δίνεται η ευκαιρία για ΕΡΕΥΝΑ και να ξεφύγουμε από τη φάση της επικαιρότητας, τις βαρετές συνεντεύξεις και τις βαρετές ερωτήσεις. Ο ΣΩΣΤΟΣ συντάκτης θα έχει χρόνο στη διάθεσή του να δουλέψει το θέμα του και να παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη δουλειά και όπως είπα, αυτή δεν θα αφορά υποχρεωτικά την επικαιρότητα, την οποία ξεχνάς βασικά όταν κυκλοφορείς κάθε 2 μήνες. Εγώ το προτιμώ - περισσότερη έρευνα, περισσότερη αρθρογραφία, λιγότερο μπλα και μπούρδες που έχουμε διαβάσει χίλες μα χίλιες φορές και ουδείς ενδιαφέρεται βασικά (“είναι ο καλύτερός μας δίσκος”, “ο παραγωγός είναι σαν το 6ο μας μέλος”, “έχουμε την απόλυτη υποστήριξη της εταιρείας μας” ΧΑ).

Πότε βγαίνει είπαμε;;; :smiley: :smiley: :smiley:

Αυτό για το οποίο μιλάω εγώ δεν θα είναι στο τεύχος που θα σκάσει στα περίπτερα next week (λογικά). Πάει για μετά (αν αποφασιστεί να πάει) … ή και πιο μετά. Κανείς δεν ξέρει. Είναι νωρίς άλλωστε. Δεν είναι θέμα επικαιρότητας, οπότε δεν μας κυνηγάει κανείς. Έδωσα ένα μέρος στο φίλο μου Χρήστο Καραδημήτρη να μου πει τη γνώμη του χαχαχαχαχα! Αν μου πει αυτός ότι είναι καλό, τότε είμαι σίγουρος.

Εεε θα περιμένουμε τότε! :smiley:

Πραγματικά χαίρομαι που διαβάζω αυτά, αναμένω το νέο τεύχος…θετικό πιστεύω ότι είναι να βγαίνει κάθε δίμηνο, και πραγματικά πιστεύω να έχουμε τεύχη, που θα γεμίζουν αυτούς τους δύο μήνες…υπάρχει και το αφιέρωμα για τα 80ς, θα συνεχιστεί;…μείναμε στο 1984, αν δεν κάνω λάθος:):!:

Εγώ, όταν ρώτησα, μου είπαν ότι το αφιέρωμα είχε τεράστια επιτυχία και φοβερή ανταπόκριση, επομένως δεν τίθεται θέμα να μην συνεχιστεί και ολοκληρωθεί. Προσωπικά πρότεινα κιόλας, όταν και όποτε με το καλό ολοκληρωθεί - παιδιά, ας καταλάβουμε ότι το θέμα δεν είναι η βιασύνη, αλλά η ποιότητα στη δουλειά και στο κείμενο - να κυκλοφορήσει ως έξτρα τεύχος μόνο του … όλες οι γράφες, όλα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ νέα κείμενα για τη δεκαετία, που θα γραφούν ειδικά για το special edition αυτό τεύχος! Κάτι τέτοιο θα γούσταρα εγώ ως αναγνώστης και συλλέκτης.

Λοιπόν, έχοντας δει κάποια αποσπάσματα από την συνέντευξη των Maiden είναι με μεγάλη διαφορά η πιο ενδιαφέρουσα που έχω διαβάσει εδώ και χρόνια (και ασχολούμαι με το συγκρότημα).

Τώρα όσον αφορά στο αφιέρωμα και τη συνεντευξη αυτά που έχω προλάβει να δω είναι απλώς 8O

Νταξει, ο Μίλτος κάνει μια δουλειά και φέρνει μια τεχνογνωσία που κακά τα ψέμματα δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Και που κάποια στιγμή να ξεκινήσει να αξιοποιεί το αρχείο του…

Χαχαχαχα, ακόμη δεν πρόλαβες να τη διαβάσεις?
Φαντάσου ότι εμένα μου είχε πάρει 2 ώρες - εντατικού ε- διαβάσματος. Δεν μιλάμε τώρα να τα σκεφτώ αυτά, να τα ψάξω, να τα διαλέξω, να τα γράψω - διορθώσω - ξαναδιορθώσω - σβήσω - πετάξω χαχαχαχα. Πού να έβλεπες και κάτι σημειώσεις σε χαρτί που είχα? Σαν χάρτης για ταξίδι ήταν. Θα έχει κι άλλο όμως - να ξέρεις. Εντάξει, είναι από τα πλέον πολύπλοκα θέματα. Λυπάμαι αυτόν που θα αναγκαστεί να τα στήσει και να τα βάλει σε τάξη!

Σωστός:wink: :slight_smile: :!: