esena asxime tha sou filaxw eidiki ekdosi gia to trito teuxos!! Tha einai to …makritero gia tin parti sou mono!!! xa…x.a…x.a…
Argise to deutero giati kaliptei kai tous dio mines. Apo Septevrio kanonika kathe mina, peripou stis 25…
esena asxime tha sou filaxw eidiki ekdosi gia to trito teuxos!! Tha einai to …makritero gia tin parti sou mono!!! xa…x.a…x.a…
Argise to deutero giati kaliptei kai tous dio mines. Apo Septevrio kanonika kathe mina, peripou stis 25…
Vgike telika to deytero? :oops:
Καλη επιτυχια στην καινουργια αρχη!!!
Σειρηνακη , διαβασα το πρωτο τευχος ρε … δεν ξερω μαπα μου φανηκε μηπως να φωναξετε καποιους , που εχουν νεες ιδεες μηπως το σουλωπωσεται λιγακι ?
Σοβαρα τωρα , δεν με ενθουσιασε καθολου , και μαλιστα η αναποκριση απο apocalytpica , ηταν τελειως γελοια . Τι πραγματα ηταν αυτα ρε ? Αισχος .
Σειρηνάκη προτείνω να δώσετε στήλη στον Ανδρέα, στην οποία θα γράφει 1000+1 συνταγές μαγειρικής…
Σειρηνάκη προτείνω να δώσετε στήλη στον Ανδρέα, στην οποία θα γράφει 1000+1 συνταγές μαγειρικής…[/quote]
Εννουσα ρε αυτον τον βλακα απο την Λαρισσα ,( δεν θυμαμαι πως τον λενε ) και βαριεμαι να ψαχνω να βρω το user name του , ειπα να αναθερμανω κιολας το θεμα μιας και ο καιρος για τον Soto πλησιαζει και θα με σπασει στο ξυλο οπως ελεγε καποτε
Πάντως καλό θα ήταν να ετοιμάσετε και το site σύντομα, θα βοηθήσει πολύ και θα αποφευχθούν ερωτήσεις σχετικά με το κάθε πότε κυκλοφορεί, τι περιλαμβάνει κλπ. 8)
? ακριβώς?
Λάρισα
ela antrea, arxisan ta …organa!!! Kane proponisi san ton rokky, vlepw ektos apo soto na vlepoume kai box…
alithia, stin sinavlia TESLA perasame kaii gamw!!! Pare ena hint tha thimitheis ton filo sou…
Καλημερα , μονο Tesla … αφου την ανοιξη που μας περασε ετριβα τα @@ μου επ sorry τα ματια μου με αυτα που ειδαμε , ασε που υποπτευομαι οτι Black Sabbath αυτος τους εφερε :lol:
lathos… itan o xorigos tou rockwave,autos tous efere olous, kikloforuse me to onoma Hosse Gouervo ekeines tis meres!! Eixe pantou pano den eides???
Kαι τα γκομανεκια δικα του ηταν ολα ? Μηπως τελικα πρεπει να τον παρω απο πισω και να δω πως τα καταφερνει με ολες αυτες ?
Re akoma den exei vgei to periodiko! Eleos! Diladi to periodiko tou Septevriou na to perimenoume to Dekevrio? Toulaxiston na mas enimerwsoun an tha vgazoun 5 tefxi to xrono! :evil:
Ρε με κοροιδεύετε όλοι?Ποιος Soto και ποια Λάρισα?Θα έρθει?
Η εννοείτε κανένα φίλο μου ποζερά που θα τον κάνει live στο B-Live???
Α εδώ Sirijim den έχει box,μόνο ελευθέρα πάλη
Οι τεράστιες πωλήσεις του ROck Hard Γίνανε θέμα ακόμα και στο CNN :lol: Πόσες ήτανε αυτές? Το τεράστιο νούμερο των 1000 αντιτύπων
Συγχαρητηρια για άλλημια φορά κύριοι Φράγκο και Σειρηνάκη…Για άλλη μια φορά αποτύχατε :lol: Συνηθισμένα τα χιόνια στα βουνά το χειμώνα…
Οπότε βλέπω σύντομα ματομπούκαλε να μασ αφήνεις για άλλη μια φορά στην ησυχία μας…
ΟΥΣΤ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ!!!
Θέλω τώρα τους TESLA…
mpravo, mpravo oi TESLA itan katapliktikoi, ti sinavlia kai auti thee mou… kai apo diorganosi… korifi!! korifi!!!
borei kaneis apla kai ypeuthina na enimerosei gia to pote tha vgei to neo teuxos?
Mallon katargithike! LOL :lol:
mexri deutera/ triti to teuxos toy kalokairiou tha einai sta periptera kai apo septemvrio kanonika kathe mina… den katargithike tipota…