Μέχρι τώρα έχω βρει μόνο το τεύχος με τα σταυρόλεξα κλπ… Το τεύχος-αφιέρωμα πότε θα κυκλοφορήσει (δεν εννοώ για τους Σκορπιούς) ??? Υπάρχει γενικά καθυστέρηση στο να το βρώ το κάθε τεύχος παρόλο που μένω Εξάρχεια (ποτέ δεν κυκλοφορεί στις 28 κάθε μήνα όπως αναφέρει το προηγούμενο τεύχος)…Κρίμα είναι…
αυτό με τα σταυρόλεξα πάντως ήταν καλή φάση
στην επαρχία πάντως, στις 28 είναι σχεδόν πάντα στα περίπτερα.
το προηγούμενο τεύχος…
Sorry, αλλά για να το καταλάβω … αυτά που γράφω εγώ σήμερα - λαμβάνοντας υπόψην και τη συνεχόμενη καθυστέρηση στην κυκλοφορία - ο Αθηναίος τα διαβάζει με το καλό σε ένα δίμηνο και ο Έλληνας (γενικά) σε ένα τρίμηνο?
Το περιοδικό δεν το βρίσκω πραγματικά πουθενά σε Ζωγράφου/Ιλίσια/Γουδί.
Και αναφέρομαι στο τελευταίο τεύχος με το cd από ελληνικά groups (ή κάτι τέτοιο).
Το τευχος-αφιερωμα στους Scorps ποτε θα βγει???
στην αλεξανδρας το εχει
ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ROCK HARD? ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ? ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜ…
Καλησπέρα!!! Η κατάσταση με το περιοδικό είναι τραγική!!! Κύριοι Σειρηνάκη και Φράγκο νιώθω πως μας κάνετε καψώνια…Πότέ μα ποτέ δεν βρίσκω το περιοδικό την ημερομηνία που αναγράφετε στο περιοδικό…Και να φανταστείτε πως μένω Εξάρχεια…Δεν έχω χάσει κανένα τεύχος σας αλλά αν συνεχιστεί αυτή η αδικαιολόγητη κατάσταση θα χάσετε τουλάχιστον έναν αναγνώστη σας…Λυπάμαι πραγματικά!!!Ελπίζω το τεύχος που θα κυκλοφορήσει (όταν και αν) να μην είναι μόνο αφιέρωμα στους Σκορπιούς καθώς έχει περάσει σχεδόν δίμηνο απο την προηγούμενη κυκλοφορία…Κρίμα !!!
τι τ’αγοραζετε και εσεις? τοσα βρισκεις στο internet!
Συμφωνώ κι εγώ με τον rock_bill.
Έχει κανα χρόνο τώρα που δεν έχει σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας.
Η αναγραφόμενη ημερομηνία έχει πάει περίπατο.
Εχω ξενερώσει με την κατάσταση!
Καλα παντα το περιοδικο αυτο κι απο στησιμο ηταν μεσα στον επαγγελματισμο,κι απο ημερομηνιες κι απ’ολα…απλα ελεος ειναι,που δινετε τα λεφτα σας?!
Ο καθένας ξοδεύει εκεί που πιστεύει ότι είναι καλύτερα. Αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει τα λεφτά του, ειδικά αν είναι να το παίρνεις ένα μήνα αργότερα (και δη από εκείνον που το παίρνει ήδη με ένα μήνα καθυστέρηση).
του οκτωμβριου βγηκε?
Eγώ το μόνο που ξέρω είναι, πως εάν ευσταθεί το μήνυμα που έλαβα, ο φίλος μου ο Outshined ετοιμάζει ένα “δαιμονισμένο” άρθρο για τους Dream Theater, το οποίο θα ανεβάσει με το καλό εδώ στο site. Είχα την τύχη να διαβάσω ένα προσχέδιό του πριν αρκετούς μήνες και ήταν τρομερά “ζουμερό” - περισσότερα σχόλια δεν θα κάνω, παρά τον τεράστιο ενθουσιασμό μου. Η μόνη μου συμβουλή προς τον ίδιο είναι να μην περιοριστεί σε χώρο ή σε χρόνο - ας το τραβήξει όσο πάρει. Εμένα προσωπικά δεν θα με χαλούσε και ένα 40σέλιδο. Ακούγεται υπερβολικό? Μπα … ελάχιστο είναι. Η αυτοβιογραφία του Slash έχει 550 σελίδες περίπου και κανείς εύχεται να ήτανε 2550 στο χαλαρό.
Ποια η σχέση του παραπάνω σχολίου με το Rock Hard; Καμία αλλά ταυτόχρονα και άμεση. Ας ανέβει το κείμενο με το καλό και ας το απολαύσουμε.
Καλημέρα και απο μένα…
ότι και να πείτε σχετικά με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του περιοδικού έχετε απόλυτο δίκιο… δεν θα δικαιολογηθώ διότι δεν σηκώνει δικαιολογίες και σαχλαμάρες το θέμα…
η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η ημερομηνίες έχουν πάει κατά διαόλου…
απλά θα πω πως απασχόλησαν τον χρόνο μας, τόσο τον δικό μου όσο και του Σάκη, πολλά projects τα οποία θα φανούν στο νέο ROCK HARD και έχουν να κάνουν τόσο με το ίδιο το περιοδικό ως περιοδικό, όσο και με παράλληλα θέματα όπως κάποια συγκεκριμένα live για παράδειγμα… η οργάνωση του headbanger’s στο MTV με παρουσιαστές πλέον και όχι με video clips μόνο όπως γίνονταν μέχρι σήμερα… και πολλά άλλα για τα οποία θα μιλήσουμε πολύ σύντομα… και υλοποιούνται επιτέλους…
εκ μέρους μου, ωφείλω να ζητήσω συγνώμη από τους αναγνώστες του ROCK HARD που έχουμε “καταφέρει” να τους δυσαρεστήσουμε με την αναστάτωση στις ημερομηνίες κυκλοφρίας!
Sirjim, το τεύχος Οκτωβρίου πότε κυκλοφορεί τελικά?
Επίσης το στήσιμο του περιοδικού έχει γίνει πολύ ερασιτεχνικό!
Ξαναγυρίστε στο στήσιμο που είχε το Rock On ή το Rock Hard του 2005!
Είχε περισσότερη προσωπικότητα!
Ωπ τώρα πήρα χαμπάρι ποιος είναι ο Sirjim.
Για το περιοδικό δεν έχω να πω πολλά, το έχω αγοράσει μερικές φορές και μου κράτησε καλή συντροφιά όσο το διάβαζα αν και τα καθημερινά μου ακούσματα διαφέρουν από τις προτάσεις του γενικότερα.
Απλά ήθελα να πω πως προς διετίας είχα διαβάσει μια τελείως μη εμπεριστατωμένη κριτική στον προτελευταίο δίσκο των meat puppets ονόματι Rise to your knees τον οποίον και είχατε βαθμολογήσει με 2-3 η κάτι τέτοιο. Εντάξει δεν με ενοχλεί η βαθμολογία όσο αυτα που γράφατε. Οι meat puppets oυδέποτε είχαν σχέση με το grunge όταν αυτό γιγαντώθηκε και ταμπελοποιήθηκε. Οταν ο cobain τους προσκάλεσε στο υnplugged session του, το έκανε από τελείως διαφορετική γωνιά. Η ιστορία τους ξεκινά στις αρχές των '80ς στην θρυλική sst πολλά χρόνια πριν το συγκεκριμένο κίνημα. Σε καθαρά μουσικό επίπεδο πάλι, είχαν ξεκάθαρες country, ψυχεδελικές και hardcore/punk επιρροές. Ρίξτε μια αυτιά στο αριστουργηματικό meat puppets II και θα καταλάβετε. Και εντελώς άκυρη η αναφορά των Μarillion και δη του Brave αν θυμάμαι καλά στο συγκεκριμένο ρηβιού. Δεν το πίστευα όταν το διάβαζα (και αγαπάω εξίσου και τις δυο μπάντες προς αποφυγη παρεξηγήσεων). A και εννοείται πως ο δίσκος εξισορροπει στα όρια του ακουστικού φολκ/ροκ και αυτό δημιουργεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά στο αν αναλύουμε τον ήχο ή την φήμη τους όταν κάνουμε δισκοκριτικές.
Για να κλείσω, είναι προτιμότερο σαν περιοδικό να δίνετε τέτοιους δίσκους σε άτομα με περισσότερη εμπειρία στα συγκεκριμένα κινήματα (και αναφέρομαι στα παράγωγα του αμερικάνικου punk & hardcore/αμερικάνικης ανεξάρτητης σκηνής). Αυτά χωρίς να είμαι κακοπροαίρετος btw
από εδώ και μπρός το τεύχος το μηνιαίο θα κυκλοφορεί 12-15 κάθε μήνα, τα υπόλοιπα projects που έχουν να κάνουν και με ακόμα μια βασική κίνηση με άλλη κυκλοφορία θα ανακοινωθεί μπορεί και εντός της ημέρας… και δεν μιλώ για το SCORPIONS μόνο φυσικά…
Δημήτρη, η ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι για Αθήνα ή για όλη την Ελλάδα;