Rock hard magazine greek edition

Χρηστάκο μου, λογικά για παντού, ναι!

Αλλα εν το μεταξύ ας κάνω μια πρώτη αναγγελία… πως το

ROCK HARD μετα τους EVERGREY…

φέρνει στην Ελλάδα και τους HOUSE OF LORDS στις 2/11/2009!!

Για αρχή ανακοινώσεων δηλαδή… πιο επισήμα… το λέμε …μόλις προλάβω!!

Οι φίλοι του καλού μελωδικού ήχου, ας ετοιμαστούν για HOUSE OF LORDS λοιπον…

ε ρε γλέντια!

Αυτα ειναι, μας εφτιαξες την μερα :smiley:

Καλησπέρα!!! Πότε με το καλό θα ξεκινήσει η προπώληση για HOUSE OF LORD& απο που θα γίνεται?? Please φέρτε GOTTHARD…:wink:

Μονο δυο ατομα ειστε στο περιοδικο? Εαν δεν θεωρειτε ικανους τους συναδελφους σας βρειτε νεους, η εστω δωστε σε καποιους περισσοτερες πρωτοβουλιες. Συγνωμη που απαντω χωρις να μου πεφτει λογος μιας και ενας ασχετος ειμαι. Για τη δικη σου (συγνωμη) το μονο που δεν με ενωχλουσε ηταν η ημερομηνια κυκλοφοριας.

Υ.Γ. Η στηλη του Μιλτου (’‘Bastards’’) ηταν οτι καλυτερο διαβαζα,οχι μονο στο περιοδικο σας αλλα σε ολα τα μουσικα εντυπα.

Συμφωνώ με τον από πάνω. Ήταν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μονοσέλιδο, αν και σε κάποια σημεία διαφωνούσα με τη προσέγγιση του συντάκτη σε κάποια θέματα.

Αλήθεια, αυτή γιατί σταμάτησε; Υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος;

Άργησε, αλλά το τεύχος λέει:):!:
Διάβασα με λαχτάρα τις σελίδες από το φεστιβάλ στο Βέλγιο, και μ’έκανε να θέλω να πάω του χρόνου οποσδήποτε:p:!:
Και μένα μου λείπει το ‘‘Bastards’’:!:
Καλή φάση με τις σελίδες με τα δισκάδικα, φαντάζομαι να συνεχίσει και με τα άλλα metal δισκάδικα του κέντρου:!:

Kαλησπέρα παίδες…
Το τεύχος που κυκλοφόρησε έχει το -προαναγγελθέν- αφιέρωμα στους Scorpions,
ή θα βγει σε extra τεύχος …μες στον μήνα(?) πχ.?
Ξέρουμε?

τώρα βγήκε το regular τεύχος

Κατασταση χεσε μεσα.

Μιας και το ανέφερες, το τεύχος, η συνέντευξη τα σπάει…ειδικά στην αναφορά για τον ευγενικό τύπο από τους Manowar:p:!:

Ναι, το είδα ότι είναι το regular του Οκτωβρίου.
Η ερώτησή μου είναι αν το αφιέρωμα στους Scorpions θα βγει σε extra τεύχος στην πορεία, σε regular άλλου μήνα, ή μήπως κάηκε η ιδέα?

Θα βγει τελη Οκτωβριου και θα κυκλοφορησει με 2 εξωφυλλα και θα κανει 3,50 ευρω… Οποτε αναμενουμε…

αν έμπαινε όλη η συνέντευξη βέβαια θα θέλαμε το μισό τεύχος :stuck_out_tongue:

Ωραίος! Thanx για το info… :wink:
Αναμένουμε λοιπόν…:slight_smile:

Ευχομαι να ειναι καλο και πληρες το αφιερωμα, αλλωστε μεγαλη αγαπη οι Scorpions…

Εγω ευχομαι να κυκλοφορησει επιτελους! :stuck_out_tongue:

Telika to Tefxos Septemvriu den Kikloforise sthn ypolipi ellada!!! ke to tefxos oktomviu argise ypervolika apo tis 16 pu legate!!! mipos mas koroidevete??

ειχε κυκλοφορισει μονο αυγουστος-σεπτεμβριος,εκεινο το διπλο τευχος με τους slayer,εγω μενω στην επαρχια της κεντρικης μακεδονιας και εχω να δω τευχος που να ερχετε στην ωρα του απο το 35 με τους τριβιουμ [-X

τελικα φενετε εσβισαν το ποστ μου !!! ισος να φτει που εγραψα γκρικλισ!!! το εχουμε καταλαβι πος δεν στιλατε το τεφχος σεπτεμβριου στην επαρχια αλα τουλαχιστον να στιλετε το τεφχοσ οκτοβριου πθ το εχετε καθιστερισι 2 βδομαδες!!! κε μετα αναροτιεστε γιατι ιστε πισο σε πωλησεις απο το χαμμερ που βγενι παντα στην ορα του!!!