Το καινουριο τευχος με το αφιερωμα στα 80s ποτε βγαινει?
Σωστα, διοτι ασχολουμαστε μονο 20 χρονια με αυτη τη δεκαετια, πως να προλαβει ο Ελληνας οπαδος να τα καλυψει ολα :lol:
Λαθος μου, 19 χρονια 11 μηνες 22 μερες 15 ωρες 44 λεπτα και 26 δευτερολεπτα :lol::lol:
Ξέρουμε τα πάντα για αυτή την δεκαετία? Υπάρχουν οπαδοί που δεν έιχαν καν γεννηθεί τότε… Πως μπορούν να μαθουν κάποια πράγματα χωρίς να ξοδέψουν δεκαδες ώρες στο internet και ρωτώντας δεξιά και αριστερά; άλλωστε το περιοδικό δεν θα είναι αποκλειστικά το αφιέρωμα αυτό. Περιέχει κανονικά την υπόλοιπη ύλη του.
το αφιερωμα θα συμπεριλαμβάνει και την ευρύτερη ελληνική rock σκηνή των 80’ς???
αυτό λοιπόν είναι το εξώφυλλο, του ROCK HARD no 48… αρχίζει το μεγάλο αφιέρωμα στα 80s… ήδη το περιοδικό βρίσκεται στα δισκάδικα, την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι και στα περίπτερα…
Επίσης, συνεντεύξεις με , ΚΑΤΑΤΟΝΙΑ, CINDERELLA, HYPOCRISY, TRANSATLANTIC κ.α, αφιέρωμα στα Prog rock & metal supergroups και αρκετες αλλαγές στην σελιδοποίηση του περιοδικού at last!!!
Οποιος επιθυμεί να το λαμβάνει από εμάς απεθυείας στο σπίτι του, επείδη η διανομή πάντα θα παραμένει άλυτο πρόβλημα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΆΡΥΣΝΣΗ μπορούμε με courier νας σας το αποστείλουμε.
Η τιμή του ROCK HARD από αυτό τον μήνα είναι μειωμένη κατα 1,00e!!! Πλέον από 4,50e θα πωλείται 3,50e!! Λέμε να πάμε λίγο κόντρα στην εποχή…
Ωραίο εξώφυλλο !!!
γιατί άλλαξε η τιμή;Μήπως μειώσατε τις σελίδες;…
oi selides einai idies… 100!
Δεν νομιζω… Πανως ο συντακτης που εκανε μια κριτικη Ολεθριο Ρηγμα στο περιοδικο, εβγαλε σκαρτα ολα τα συγκροτηματα της wipe out και γενικα ολη την punk σκηνη, επισημαινοντας οτι οι Ναυτια ειναι χειροτεροι κι απο τους Ο.Ρ. :lol::lol:
Αρα χλωμο το κοβω…
δεν νομιζω ότι ποτέ αδικήθηκε η ελληνική σκηνή απο το ROCK HARD… φυσικά και θα ασχοληθούμε με την Ελληνική σκηνή των eighties…αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο αντέχει αυτή την πραγματική κριτική… 8)
Ε, δεν νομιζω να ασχοληθειτε με punk η post-punk αλλα και πιο κλασικα ροκ συγκροτηματα… Αυτο εννοουσε ο panagiotis!
Ακριβώς αυτό που λεει ο cynic βασικά. Όσο για το αν αντέχει την πραγματική κριτική η σκηνή αυτή… να σου θυμίσω φίλε Sirjim ότι οι Last Drive είχαν κάνει σε λίγα χρόνια ό,τι δεν είχαν κάνει μαζί όλα τα εγχώρια μεταλ συγκροτηματά της εποχής τους (μιας και θέτεις το ζήτημα “κριτική”…)
τα λέμε μετά τις γιορτές ωρέ!
Πώς γίνεται το λαμβάνουμε κατευθείαν από εσάς με courier?Θα στείλουμε κάποια αίτηση?Χώρις επιβάρυνση?Πώς είναι δυνατόν?
ναι, το καταλαβαίνω, αλλά το ROCK HARD ασχολείται με hard rock και heavy metal, οι LAST DRIVE δεν ανήκουν σε αυτό τον χώρο…
πολύ απλά, τηλ στο 210-9939613, δεν υπάρχει επιβάρυνση καμία. Αν όμως είσαστε εκτός Αθηνών σας συμφέρει να γραφτείτε συνδρομητές παιδιά…
Παντως δεν νομιζω το AOR να χει μεγαλυτερη σχεση με το hard rock απο τους Last Drive ή την Punk/hardcore σκηνη :roll:
πολύ μεγαλη σχέση έχει το AOR με το hard rock… αλλά οι LAST DRIVE δεν θυμάμαι να είχαν σχέση με hardcore… όμως οπως και να έχει το πράγμα οι LAST DRIVE και το είδος του rock πoυ παίζανε τα παιδιά, πιο πολύ ταιριάζουν σε άλλου ύφους περιοδικά παρά στο ROCK HARD…
Ρε με τι καθεστε και ασχολειστε, αφιερωμα στα 80’s λεμε, μακραν η καλυτερη δεκαετια απο ολες τις αποψεις για το Hard Rock και το Heavy Metal… Αναμενουμε με μεγαλη ανυπομονησια. Δημητρη εχω πολλες προσδοκιες με αυτα που μου ειχες πει…
ΟΚ, γνωμη σου, καλα κανεις και γουσταρεις AOR… Αυτο που ειπα ειναι οτι οι last drive εχουν (κατ εμε) περισσοτερη σχεση… αυτο μονο.
Α, και δεν ειπα οτι ειναι hardcore, θα μουν τρελος εχω βαλει ενα Ή/διαζευκτικο:p
Και τωρα που το θυμηθηκα, χεσε το AOR, απο τους evanescense πιο κοντα ειναι στο hard rock… that’s my point only…
Υπέροχα, ελπίζω πάλι να αξίζει η αναμονή:):!: