Rock hard magazine greek edition

για το heavy metal σκετο βασικα

από αυτό το τεύχος, ξεκινάμε με το 1980 - δισκογραφικά κάνοντας επιλογή τα 100 πιο σημαντικά άλμπουμ εκείνης της χρονίας, την σύνδεση των seventies με τα eighties (ένα άρθρο δικό μου, πού ίσως ξενίσει κάποιους), το NWOBHM, τα γεγονόντα εκείνης της χρονιάς στην Ελλάδα και πάει λέγοντας…
Το αφιέρωμα στα eighties θα εξαντληθεί σε 10 τεύχη (χοντρικά) αφού θα παρουσιάζει παραάλληλα με τις δισκογραφίες και αρθρογραφίες σχετικά με την δεκαετία και ότι έλαβε χώρο και επιρρέασε την μουσική, τη ζωή μας εκείνα τα χρόνια. Από την PMRC μέχρι τα χειρότερα εξώφυλλα, τις πωλήσεις δίσκων και ότι άλλο φανταστείτε… Σταδιακά θα επεκταθούμε μέχρι και στα club που υπήρχαν τότε!!!

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω πως το ROCK HARD, έχει ξεκινήσει και μια δισκογραφική προσπάθεια, μόνο με Ελληνικές μπάντες, κυκλοφορώντας τα νέα CD των CLAIRVOYANT και NEED από την προηγούμενη Δευτέρα σε χαμηλή τιμή (9,90e). Για όσους ενδιαφέρονται, θα τα βρείτε στα κεντρικά σημεία πώλησης Τύπου, στο κέντρο της Αθήνας και σε επιλεγμένα δισκοπωλέια, όπως τα NO REMORSE, SIRENS, NUCLEAR BLAST SHOR, ROCK CITY.
(παντως όχι στα METROPOLIS χαχαχαχαχαχαχαχ).

Ελπίζω επίσης να ανακοινώσουμε και σχετικά σύντομα κάποια πολύ ενδιαφέροντα live που θα οργανώσει το περιοδικό…

SrJim το Rock Hard με το αφιέρωμα κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα? Πήγα σήμερα Γλυφάδα σε 8 περίπτερα να ρωτήσω και δεν το χανε. Είχαν μόνο αυτό με το CD Clairvoyant… Επίσης επειδή φεύγω για επαρχία σήμερα, το νέο τεύχος θα υπάρχει στα μαγαζιά εκεί? Thanks!

καλημέρα και χρόνια πολλά…

Το περιοδικό θα είναι Δευτέρα στα περιίπτερα, αυτή τη στιγμη είναι μοιρασμένο μόνο στα δισκάδικα στο κέντρο… Επαρχία θα βρείς αυτό με το εξώφυλλο KISS, το τεύχος με τo πρώτο μέρος 80’s θα είναι επαρχία σε 20 μέρες περίπου…

Χρόνια πολλά!

Ναι εδώ είδα αυτό με τους Kiss μόνο δυστηχώς! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα πω να μου το φέρουν από Αθήνα! [stefMODE]:!::)[/stefMODE]

Χρονια πολλα σε ολους και ανυπομονω για το τευχος την Δευτερα. Περιμενω και γαμω τα αφιερωματα.

ποσο θα κοστιζει το τευχος με 80’s?

3.50:!:

Tελεια τελεια…8)

Αμα ειναι καλο το αφιερωμα θα τα σπαει το τευχος…

Το τευχος-αφιερωμα στους Scorpions επεσε στον Καιαδα??

Πηρε κανεις το νεο τευχος;

Το πηρα, αλλα δεν προλαβα καν να το ανοιξω, οταν το κανω θα ποσταρω εντυπωσεις…

Υπάρχει πρόβλημα πάλι με την διανομή;
Το ψάχνω και δεν το βρίσκω:?

Edit: Εντάξη ήρθε μετά απο λίγη καθηστέρηση.Ωραίο τεύχος

το συλεκτικο scorpions εχει κυκλοφορισει στην επαρχεια?

Το πήρα, τώρα το ξεφυλίζω, ενδιαφέρον το αφιέρωμα για το 1980:):!:

Ωραια.Μαλον θα το αγορασω και εγω…!

Γαμάτο το νέο τεύχος.Θα πάρω και τα υπόλοιπα του αφιερώματος, επειδή έχει πολύ ψωμί…

Οι δισκοκριτικές του 1980 έχουν ενδιαφέρον, γιατί πολλά από αυτά δεν τα χα ξαναδεί σε ελληνικά metal περιοδικά. και πολύ φθηνό!

Σωστή η κίνηση με την τιμή:):!:

Πολυ σωστη και εξυπνη η κινηση με την τιμη και επισης το τευχος ειναι πολυ καλο… Διαβασα το μεγαλυτερο μερος του αφιερωματος στο 1980 και μου αρεσε πολυ. Το μονο ξενερωμα ειναι που το εξωφυλλο ειναι σαν τις υπολοιπες σελιδες…