Παζαρι rock & metal βινυλιων - cd - αιγαλεω @ camelot rock cafe κυριακή 15 ιουλίου

Στις 15 Ιουλίου το Camelot Rock Cafe Bar (Δημητσάνας 11 ? Αιγάλεω) θα φιλοξενήσει άλλο ένα παζάρι Rock ? Hard Rock και Metal Δίσκων Βινυλίου και CD με καλοκαιρινή διάθεση και χαμηλές τιμές.

Θα διατεθούν προς πώληση χιλιάδες δίσκοι και cd σε εξαιρετικές τιμές, κυρίως από Ιδιώτες ? Συλλέκτες αλλά κι Εταιρίες. Αυτή τη φορά θα υπάρξουν Ιδιώτες που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά, πουλώντας επιλεκτικά κομμάτια ή ολόκληρες τις συλλογές τους.

Δεν είναι τυχαίο πως τα παζάρια του Camelot είναι αποδεδειγμένα αυτά με τις πιο χαμηλές τιμές και θα συνεχίσουν να είναι έτσι !!!

Κι επειδή το παζάρι θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, για τις ?δύσκολες ώρες το Camelot θα προσφέρει σουβλάκια,κεμπάπ και λουκάνικα με 1 ευρώ και μπύρα 500ml με 2,50 ευρώ!!!
Επίσης όλοι οι καφέδες θα διατεθούν με 2,50 ευρώ !!!

Σηκωθείτε απο ξαπλώστρες, ψάθες, παραλίες, σεζ λονγκ, πισίνες!!!

Η είσοδος θα είναι φυσικά δωρεάν.

ΕΝΑΡΞΗ: 12.00 μμ
ΛΗΞΗ : 7.00 μμ

Για όσους θέλουν να έρθουν με συγκοινωνία, οι γραμμές είναι οι παρακάτω:

Σταση Αγ.Τριαδα

(100 μέτρα από το Camelot)

803 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΔΑΣΟΣ Β (Μέσω ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ)
812 ΠΛ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ - ΧΑΪΔΑΡΙ
831 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ
891 ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΣΤΑΘ. ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

Σταση ΤΕΙ Αθηνας

(επι της λ.Καβαλας - 300 μέτρα από το Camelot)

075 ΣΤ. ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ - ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡ.
750 ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΝΙΚΑΙΑ
802 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΔΑΣΟΣ Α (Μέσω Λ. ΑΘΗΝΩΝ)
845 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ (Μέσω ΘΗΒΩΝ)
Α15 ΣΤ. ΛΑΡΙΣΗΣ - ΔΑΣΟΣ
Β15 ΣΤ. ΛΑΡΙΣΗΣ - ΠΑΛΑΤΑΚΙ
Β16 ΠΛ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ (Μέσω Λ. ΑΘΗΝΩΝ)
Γ16 ΠΛ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Όποιος θέλει να συμμετάσχει στο παζάρι ως πωλητής η συμμετοχή είναι 10 ευρώ.
Εάν έχει λίγα πράγματα που μπορούν να χωρέσουν σε μια καρέκλα (ένα κουτί δίσκους π.χ.), η συμμετοχή είναι 5 ευρώ.

Email επικοινωνίας metalgr@hotmail.com

[B]Facebook Event[/B]

OK.

Όσοι είστε για συμμετοχή από το ρόκιν στείλτε μου πμ παίδες.:slight_smile:

Περάσαμε ωραία εχτές, παρήλασε πάρα πολύς κόσμος από το ροκιν (τουλάχιστον όσους ξέρω εγώ).

Οι εποχές είναι απίστευτα δύσκολες, το ξέρουμε όλοι και γι αυτό κοιτάμε να προσαρμόζουμε τις τιμές του παζαριού σύμφωνα με την εποχή.

Σίγουρα υπάρχουν και ακριβά - υπερτιμημένα πράγματα, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του υλικού είναι φτηνά cd και βινύλια.

Ευχαριστώ όσους πέρασαν και τα είπαμε, προσπάθησα να κάνω σε όλους ότι καλύτερο μπορούσα στις τιμές, Θα τα ξαναπούμε τον Ιουλιο.

Γιεεεα, αυτο δεν θα το χασω! Ομορφιες :smiley:

κι εγω επειδη ειχα καποιες δουλειες εχθες δεν μπορεσα να περασω.
Σε αυτο θα περασω σιγουρα.

Θα 'ρθω και 'γω ρε!!! Επιτελους!!!

Ε του πούστη! Αν και μακριά, θα έρθω κι εγώ λογικά! Άντε!!! :slight_smile:

To παζάρι θα ξεκινήσει κατά τις δέκα για όσους θελήσουν να πάνε μετά για κάνα μπάνιο.

:D:D:D

Συμμετοχες πωλητών τέλος αγαπητοί.

Έρχεται και το promo video. :smiley:

mmm… το ψηνω χοντρα…

Ψηθείτε γιατί το πράμα θα είναι πολύ και φτηνό !!! :smiley:

ετσι θα ειναι!!! :smiley:

Θα περασω και εγω, περισσοτερο για καμια μπυριτσα και να δω καναν γνωστο. Τα λεμε κειθε 8)

Δεν είχε σχεδιάγραμμα για τους πωλητές αυτή την φορά; Τόσοι λίγοι θα είμαστε; :stuck_out_tongue:

Ελπίζω να μην είμαστε 3 κι ο κούκος, γιατί θα έχει και τρομερή ζέστη πάλι.

Πωλητές θα υπάρχουν όπως όλες τις άλλες φορές αλλά και κόσμος που θά έρθει να πάρει πράγματα, κρίνοντας τουλάχιστον από τα δικά μου ραντεβού που έχω να παραδώσω.

Από κει και πέρα σχετικά με την προσέλευση του κόσμου , αντί ο κάθενας να κάνει εκτιμήσεις για την αποτυχία, ας προσπαθήσει να κάνει από τη μεριά του ότι μπορεί για την επιτυχία.

Προσωπικά έχω βαρεθεί να τρέχω μαζί με έναν - δύο άλλους για τα παζάρια και όλοι οι περισσότεροι να ξύνουν τα παπάρια τους.

Αυτά προς το παρόν.

Πάντως εγώ που δε συμμετέχω, έχω 3-4 ραντεβά στο παζάρι!!! :wink:

To “ελπίζω να μην είμαστε 3 κι ο κούκος” πήγαινε δεδομένων των συνθηκών και ότι είναι μέσα Ιουλίου.

Και φυσικά δεν τίθεται θέμα αποτυχίας, γιατί κυρίως την πλάκα μας κάνουμε, τις ανταλλαγές μας, τις μπύρες μας πίνουμε κι αν πουλήσουμε και κάτι οκ! Οπότε είμαστε μια χαρά!

Έχω πει σε άτομα ελπίζω να με (μας) τιμήσουν :slight_smile:

Να μην ειναι οπως περυσι το καλοκαιρι… παντως τα 2 προσφατα παζαρια ηταν πολυ καλα. Θα δουμε αυριο, υλικο πολυ και φτηνο :-k

Υπενθυμιση…