Once upon a time ωραία γυναίκα + έχει γράψει κομματάρες.Ο λόγος λοιπόν για την Holly Knight!
Once upon a time ωραία γυναίκα + έχει γράψει κομματάρες.Ο λόγος λοιπόν για την Holly Knight!
marianne faithful
στα νιατα της ειχε ομορφη φωνη αλλα εχεις ακουσει ποσο εχει αλλοιωθει η φωνη της καθως γερνουσε?Καμια σχεση δυστυχως.Πολυ κριμα.Αχ αυτα τα τσιγαρα…:?
Siouxsie? απο αυτον τον χωρο καλυτερη η Patricia Morrison. επισης Gitane Demone, Rose McDowall,Mojca
Μπράβο παιδί μου!
Αλλά εδώ μου τα χαλάς… Η βραχνάδα που απέκτησε η φωνή της faithful με τα χρόνια της δίνει ένα σπαρακτικό τόνο που προσωπικά πάντα με αφήνει κόκκαλο!
πσοφα!!:p:p:p(θεες αμφοτερες,αλλα η προσφορα της S πιστευω μεγαλυτερη…)…
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Εχει μια απο τις πιο απαισιες φωνες που εχω ακουσει.Ειδικα οταν την ακουω στο Memory Remains που συμμετεχει μου 'ρχεται να ξερασω(ασε που απ’αυτο την εμαθαν στην Αμερικη οπως εχει παραδεχτει η ιδια).
H Φεηθφουλ εχει πολλα καλα κομματια για μενα,αλλα ισχυει πως η φωνη της,δεν ειναι κατι το τρομερο,ισα ισα σε σημεια και μενα με εκνευριζει…εχει ομως,πολλα ομορφα κομματια οπως ειπα,που τα γουσταρω αρκετα…σιγουρα οχι απο τις τοπ του χωρου for moi…
Babe Ruth - Janita ?Jenny? Haan
hehehe κοιτα απο αποψη προσφορας ναι ερχεται πρωτη, αν και η Gitane ειναι σε αποσταση αναπνοης
πολυ καλη επισης και η Lucia Cifarelli (KMFDM) 8)
Aπειρα:bow:…καποιος Γρακχος επισης θα συμφωνησει…
ωραια και η Gitane(βσκ οι Christian death:bow:),αλλα δεν νομιζω,την προσφορα της Σιουξι να την πλησιαζει καμια τους…(οι KMFDM δεν μου αρεσαν ποτε πολυ,οπωτε δεν τους εχω ψαξει οσο πρεπει:()…
επισης,εταιρη μορφαρα η Lydia Lunch,η ας το πουμε προσπαθεια για αμερικανικη απαντηση στη Σιουξι,που ομως εχει κομματαρες,ωραια φωνη και τρομερους στιχους…και μιας και πιασαμε της γυναικες του χωρου,μια που μου αρεσει πολυ,οχι λογω φωνης,μερικες φορες ουτε μουσικης,αλλα στιχων-omg δλδ-,ειναι η Anne Clark…πολυ μπροστα…
εχω βρωμικο μυαλο τελικα.
Pj Harvey, Marianne Faithfull και φυσικά την τρισμέγιστη Lita Ford
simone
tarja
gossow
μετα την Αννεκ το χαος, καλυτεχνικα μιλώντας γιατι και η anggela είναι σουπερ πέτσα.
Cristina Scabbia & Sharon Den Adel personal favorites.
Δυο ειναι οι μορφες! και ειναι μπασιστριες! η μια μελαχρινη Αγγλιδα και η αλλη πρωην ξανθια και νυν μελαχρινη Αμερικανιδα!! ΑΚΟΥΩ…
πες μην μας κρατας σε αγωνια!!