Αγαπημενη γυναικεια παρουσια στο χωρο του rock/metal

Η μία είναι η Joe Bench και όσο για την άλλη, λογικά την Κaren Cuda των Νashville Pussy πρέπει να εννοεί ο περίεργος.

περιεργος εισαι και φαινεσαι:lol::lol::p…ρεμαλι! κριμα την πορσε που σου πηρα και ζηλευει ο weedow :lol::lol::lol:
μεσα επεσες παντως παρα λιγο !! την Corey εννοουσα!!:stuck_out_tongue:

Καταρχάς σίγουρα Janis Joplin και μετά μάλλον Tristessa

Ρε παιδια τη Nico την ανεφερε κανεις?

Ρομπιν Μπεκ

Papardelas ειμαι περήφανη για σένα

lisa gerrard,candia(inkubus succubus),robin beck,leather leone,ann boleyn(hellion),ann wilson,girlschool,Jo Phipps(masque),liv christine,Lori “The Scream Queen” Wilde(black knight),kim sixx,barbara malteze,Jutta Weinhold,lita ford και πολλές άλλες…

Simone Simons, Tarja και Janis Joplin.

Listening to: Emilie Autumn - The art of suicide
via FoxyTunes

συμφωνώ…πως ονομάζετε η κορασίδα???

Now playing: Amorphis - Elegy
via FoxyTunes

Η Αnneke Van Giersbergen ειναι,πρωην The Gathering.

#-o#-o#-o ok έχω χάσει episodes…είχα την εντύπωση ότι είχε κοντά τα μαλλιά της…:-k:-k:-k

Now playing: Before The Dawn - Disappear
via FoxyTunes

Κοντα τα χει ρε,αυτη πρεπει να ναι καπως παλια:p

για αυτό σκάλωσα λίγο…πάντα την ξέρω με κοντά, οπότε οκ μακριά μαλλιά για πάντα, πιο ωραία φωνή…:p:p

Now playing: Amorphis - Far From The Sun
via FoxyTunes

Anneke Gruppo Ultras Fanatico κι από δω

Οκ δεν ήξερα που να την βάλω και την βάζω εδώ:

edit: gmt fainetai?

οπως ητο αναμενομενο… αναφερθηκε και το ονομα doro pesch … οκκκκ φωναρα και γαμω τα στυλ κορμαρα κ πολυ μεταλλογκομενα… αλλα εμενα γμτ κτ με χαλαει… ασε που νομιζω οτι μαλλον η Doro αρεσει στον μεταλ κοσμο επειδη “πρεπει” οχι επειδη οντως ισχυει… πες πες δλδ σε κανουν να νομιζεις οτι ειναι και θεα η pesch…

PJ HARVEY

δυσκολο ερωτημα γι’αυτο θα κανω και εγω τρικ και θα βαλω απο διαφορες κατηγοριες

H sexy σπανιολα γκοθου Ailyn

Η ιndie rock/punk θεα με τα ποδια της κολασεως charlotte Cooper

παιζει μπασο αλλα δεν ειναι μπαζο,ο λογος για την θεα των μελωδικων deathmetalers sonic syndicate απο σουηδια karin axelsson

το metalcore μωρο maria brink

μπορει να υπαρξει και part 2…

τουλάχιστον βάζε τα εδώ γιατί το “πιο όμορφη…” το’χες γεμίσει μπάζα.