Εκτός από rock/metal, τι άλλο;

εκτός από metal (που όμως είναι πάντα ο πυρήνας)

stoner rock/ heavy rock/ sludge με τρέλα
gothic rock (εννοώ αληθινό γκοθικ, όχι άσχετα με τον όρο γκρουπ όπως Him, Evanescencε έλεος!!!)
dark wave
deathpunk/ horror punk
90s rock

80s rock (hard rock dld)
post-punk
early/ πειραματικό industrial
psychobilly

α και κατι ψιλα απο post…

εν τω μεταξύ εγώ όλα αυτά τα εντάσσω στον όρο rock/metal όταν μιλάω:-k

είπα στην αρχή του post μου, εκτός από metal

και “ροκ” το darkwave και το industrial με την στενή έννοια του όρου δεν είναι…εκτός εάν εννοούσες ροκ με την (πολύ) ευρεία έννοια

Σωστο, αν και darkwave και industrial δεν εντασσονται στον χωρο του ροκ…

Cheers mate! 8)

Johnny Cash, λίγο reggae, ρεμπέτικα, παραδοσιακά, κλασσική μουσική, ιρλανδικά και poooooooooolyyyyyyyyyy λίγο ηλεκτρονική μουσική .

gothic, ebm, industrial

opws:

Wumpscut, vnv nation, diorama, agonoize, kmfdm, la magra, bella morte, diary of dreams, deine lakaien, apoptygma berzerk, suicide commando, skinny puppy, clan of xymox, and one, assemblage 23, nitzer ebb, front 242, anne clark, sara noxx, Funker vogt, x fusion, hocico, icon of coil, covenant klp klp klp…

την εχεις ψαξει τη δουλεια…

kapoia ellhnika poiotika (aleksiou mikroutsiko…) an pesoun mporei na ta akousw…apo ksenh mousikh leonard cohen…koryfh…

Μεγάλος λαλακας τωρα που το ανεφερες. Πρεπει να τον βαλω στην μπλακ λιστ. Οκ, σεβομαι το οτι σου αρεσει εννοειται αλλα αν τον βλεπατε στο “Στην Υγεια σας” πως συμπεριφεροταν…

Εκανε και καλα οτι επιανε τις νοτες με το χερι κλπ :lol:

nai ok…exei parei kai liga apo ton malaka ton aderfo tou vevaia…polylogas kai isws ypervolikos…exei omws poly sevasto ergo pisw tou…apla na ksereis oti to black list to anoiksa gia na 8avoumai rock/metal kallitexnes ktl…:stuck_out_tongue:

Μιας που είπαμε για ποιοτικά ελληνικά: Αλκίνοος, Κότσιρας, Θηβαίος, μερικά της Πρωτοψάλτη, Δεληβοριάς, Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Πυξ Λαξ… Γενικά όλη η “εντεχνη” σκηνή έχει κομμάτια-διαμάντια που σε κάνουν λιώμα…

εντεχνα κ καλασικη μουσικη…8)

κλασική,punk,techno,disco και Ιωαννίδη8)

Now playing: Dropkick Murphys - Walk Away
via FoxyTunes

Blues

Blues (κολλημα τρελο!) ,hip hop (μονο μια ορισμένη κατηγορια και επειδη με εκφραζει ο στιχος),ινδιανικα(αλλο κολλημα),και οτι αλλο tribal,αιγυπτιακα και ανατολιτικα γενικως και κελτικα και ιρλανδεζικα

Πριν κάνα χρόνο μπαρόκ/κλασσική/ρομαντική/νεορομαντική/σύγχρονη/ατονική σαν τρελός. Τώρα όχι τόσο.

Πλέον παραδοσιακή κελτική. Hail Eirrean, tiocfaidh ar la, fag an bealach και τα σχετικά. :smiley:

Περισσότερο jazz, fusion, blues και φυσικά hip hop.

-Soundtracks απο anime, ταινία τύπου Aliens, κτλ
-Rap (Public Enemy, Run DMC, Gangstarr)
απο εκεί και πέρα η κλασσική μου αρέσει αρκετά αλλά όχι σε βαθμό λατρείας, το ίδιο και διάφορα άλλα είδη αλλά πέρα απο τα παραπάνω αυτό το καιρό δεν έχω ιδιαίτερα ποικιλόμορφα ακούσματα.

Στα ροκ χωνω μεσα και πανκοαλτερνατιβιες γιατι ειμαι μαγκας…

και εχουμε και λεμε -> Κελτικα (ναι το σαουντρακ του Michael Flatley λεω :oops:)
Φλαμενκο, spanish guitars
ε και μετα πορωνομαστε ρε πριονια ρεε! Τεκτονικ κι ετσι γιατι ειμαστε πολυ νιου γουεηβ ατομα και τα σπαμε ολα ρε μπουστη!!