stoner rock/ heavy rock/ sludge με τρέλα
gothic rock (εννοώ αληθινό γκοθικ, όχι άσχετα με τον όρο γκρουπ όπως Him, Evanescencε έλεος!!!)
dark wave
deathpunk/ horror punk
90s rock
80s rock (hard rock dld)
post-punk
early/ πειραματικό industrial
psychobilly
Μεγάλος λαλακας τωρα που το ανεφερες. Πρεπει να τον βαλω στην μπλακ λιστ. Οκ, σεβομαι το οτι σου αρεσει εννοειται αλλα αν τον βλεπατε στο “Στην Υγεια σας” πως συμπεριφεροταν…
Εκανε και καλα οτι επιανε τις νοτες με το χερι κλπ :lol:
nai ok…exei parei kai liga apo ton malaka ton aderfo tou vevaia…polylogas kai isws ypervolikos…exei omws poly sevasto ergo pisw tou…apla na ksereis oti to black list to anoiksa gia na 8avoumai rock/metal kallitexnes ktl…
Μιας που είπαμε για ποιοτικά ελληνικά: Αλκίνοος, Κότσιρας, Θηβαίος, μερικά της Πρωτοψάλτη, Δεληβοριάς, Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Πυξ Λαξ… Γενικά όλη η “εντεχνη” σκηνή έχει κομμάτια-διαμάντια που σε κάνουν λιώμα…
Blues (κολλημα τρελο!) ,hip hop (μονο μια ορισμένη κατηγορια και επειδη με εκφραζει ο στιχος),ινδιανικα(αλλο κολλημα),και οτι αλλο tribal,αιγυπτιακα και ανατολιτικα γενικως και κελτικα και ιρλανδεζικα
-Soundtracks απο anime, ταινία τύπου Aliens, κτλ
-Rap (Public Enemy, Run DMC, Gangstarr)
απο εκεί και πέρα η κλασσική μου αρέσει αρκετά αλλά όχι σε βαθμό λατρείας, το ίδιο και διάφορα άλλα είδη αλλά πέρα απο τα παραπάνω αυτό το καιρό δεν έχω ιδιαίτερα ποικιλόμορφα ακούσματα.
Στα ροκ χωνω μεσα και πανκοαλτερνατιβιες γιατι ειμαι μαγκας…
και εχουμε και λεμε -> Κελτικα (ναι το σαουντρακ του Michael Flatley λεω :oops:)
Φλαμενκο, spanish guitars
ε και μετα πορωνομαστε ρε πριονια ρεε! Τεκτονικ κι ετσι γιατι ειμαστε πολυ νιου γουεηβ ατομα και τα σπαμε ολα ρε μπουστη!!