Rock n' Roll Hall of Fame Inductees 2011

Σύμφωνα με το www.hitsdailydouble.com και το www.crawdaddy.com , Neil Diamond, Alice Cooper, Tom Waits , Dr John και η Darlene Love είναι τα ονόματα που θα εισαχθούν φέτος στο Rock n’ Roll Hall Of Fame.
Επίσημη ανακοίνωση σήμερα. (ο Cooper έχει ήδη επιβεβαιώσει την ένταξή του)

THEIR FAME IS TRUE: Neil Diamond and Alice Cooper top the Rock and Roll Hall of Fame class of 2011, and will be inducted along with Tom Waits, Dr. John and Darlene Love. Artist reps are being contacted today, as the names filter out. Among those on the ballot were Laura Nyro, Bon Jovi, Beastie Boys, Donovan, Chic, LL Cool J, Laura Nyro, Donna Summer, Joe Tex and Chuck Willis. Look for official word next Wednesday. (12/10p)

Μπορεί να μην έχει σημασία το ποιος τελικά μπαίνει σε αυτόν το θεσμό, καθώς οι κριτές αγνοούν μεγάλα ονόματα της Rock .:frowning:
Όμως είναι πολύ ενδιαφέρον το τζαμάρισμα στο τέλος της εκδήλωσης (που γίνεται κάποια στιγμή το Μάρτιο), με τους περισσότερους από τους εισαχθέντες της εκάστοτε χρονιάς επί σκηνής. 8)

http://www.crawdaddy.com/index.php/2010/12/14/2011-rock-n-roll-hall-of-fame-class-announced/

http://www.azcentral.com/thingstodo/music/articles/2010/12/14/20101214alice-cooper-confirms-rock-hall-fame-induction.html

Δε λέω καλή φάση αλλά τι να το κάνεις όταν όλα είναι ψιλοστημένα και αγνοούνται επανηλημένω τεράστια ονόματα!

Έχω πάει εκεί πριν 10 χρόνια, ωραία εμπειρία… κρίμα που απαγορεύονταν οι φωτογραφικές μέσα στο χώρο, οπότε έχω μόνο απο έξω στο κτίριο.

Βάλτε τους Def Leppard ρε… και πολλούς ακόμα εννοείται…

Δείτε το video:
http://whoknew.news.yahoo.com/?nc&vid=23485158

Ποσα και ποσα γκρουπ επρεπε να εχουν μπει και δεν εχει γινει… Παντα ομως εχει ενα ενδιαφερον το ολο θεμα.

Τα παράπονά σας στον Πετρίδη :stuck_out_tongue:
Δλδ άμα ήταν υποψήφιο το γκρουπ της αρέσκείας σας τότε το το rock n roll hall of fame θα γινοταν ξαφνικα έγκριτο και αξιοπιστο.

[SPOILER]
πάντως λίγοι είναι αυτοί που έδειξαν έμπρακτα την απέχθειά τους για τον θεσμό
[/SPOILER]

Εγώ προσωπικά όποιος και να ήταν υποψήφιος τα ιδια θα έλεγα. Άντε και μπήκαν δηλαδή. Ε και;

Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι βλέπεις τη γνώμη κάποιων ανθρώπων σχετικά με την ροκ. Τπτ άλλο. Το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι αν θεωρείς αξιόπιστους αυτούς τους ανθρώπους και αν δίνεις ένα σκατό για την γνώμη τους ή όχι. Όσον αφορα στο πανηγυράκι με τις επισημότητες κ όλα αυτά είναι άλλο θέμα και μακριά από μας. (Αλλά εδώ θα μου πεις ότι εν έτει 2010 γίνονται σολντ άουτ “ροκ” συναυλίες με “COSMOTE CIRCLE Package” και παπάρια μέντολες, οπότε το r-n-r hall of fame μας πειράζει;; τεσπά…)

Έτσι είναι… βασικά επί του θέματος το σχόλιό μου είναι πολύ απλό! Whatever! :smiley: :smiley:

Μην λέμε μαλακίες τώρα όταν είναι έξω εδώ και πόσα χρόνια ο Alice Cooper και οι Deep Purlpe (αν δεν κάνω λάθος για τους δεύτερους) και έχουν τους Metallica μάλλον κάποιοι εκεί μέσα χρειάζονται μερικά μαθήματα ροκ ιστορίας.

Ρε παιδια μας νοιαζει πραγματικα (σκεφτειτε το και σεις) ποιος ειναι η ποιος δεν ειναι στο Hall Of Fame? Χιλιοι δυο θα επρεπε να ηταν εκει αλλα χεστηκαμε κιόλας. Δηλαδη αν δεν ειναι οι Deep purple χανουν την αξια τους? Παρα πολλα συγκροτηματα η καλλιτεχνες δεν εχουν την αναγκη του Hall για να αναγνωριστουν ως δυναμη στο μουσικο στερεωμα. Δεν τους ενδιαφερει τους περισσοτερους, ετσι πιστευω. Αλλωστε οι μεγαλες μπαντες το εχουν αποδειξει στο σανιδι που λεμε. Και εγω συμφωνω πως πριν απο τους Metallica θα επρεπε να εισαχθουν πολλοι περισσοτεροι και με μεγαλυτερη διαρκεια και επιρροη. Αλλα μην ξεχνατε πως ολα αυτα γινονται για το θεααθηναι. Υπαρχουν καποιοι τυποι/κριτες εκει περα που καθε χρονο αποφασιζουν αυτοι για το ποιος θα μπει στη λιστα. Ποιοι ειναι αυτοι που θα κρινουν? Απλως ειμαι σιγουρος πως πολλοι απο αυτους βγαζουν χρημα απο αυτην την διαδικασια και το βλεπουν σαν δουλεια χωρις να αναλογιζονται για το ποια ειναι η πραγματικη αξια του εκαστοτε καλλιτεχνη η συγκροτηματος. Ειναι κατι ατομα σαν τους ‘‘ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ’’ (μην χεσω) για την Ολυμπιαδα. Και τη κανουν…επιλεγουν το μερος που θελουν να γινει η ολυμπιαδα γιατι αυτοι ειναι που κινουν τα νηματα και βγαζουν τρελο κερδος γιατι ετσι τους συμφερει. Ε το ιδιο πιστευω κατι αναλογο γινεται και σε αυτην την περιπτωση. Και μην νομιζεται πως ξερουν τι πραγματικα τους γινεται, ουτε εχουν τις τρομερες γνωσεις πανω στην μουσικη για να μπορουν να κρινουν ποιος πραγματικα θα επρεπε να μπει στη λιστα και να εισαχθει στο rock n roll hall of fame. Εδω εχουν εισαγει την Madonna…τι σχεση εχει αυτη η κυρια με το συγκεκριμενο θεσμο? Αν εχουν το θεο τους δηλαδη. Πειτε μου εσεις. Και εγω πραγματικα πιστευω και θα ηθελα να δω πως συγκροτηματα σαν τους Grand funk, deep purple, camel, eloy, rainbow, rush, supertramp, uriah heep, UFO, Kansas, Styx, blackfoot, Thin lizzy, barclay james harvest, Free, bad company, Cult, Y&T, Wishbone ash, jethro tull, motorhead, queensryche, dream theater, Roxy music, Dire straits, judas priest, blue oyster cult, διαφορους blues μουσικους κλπ κλπ…, ετσι για να ονομασω μερικους αλλα και εκατονταδες αλλα ονοματα να εισαχθουν αν ο θεσμος ηταν σωστος και τιμιος με σωστα κριτηρια. Δεν λεω ηδη στη λιστα υπαρχουν πολυ μεγαλοι καλλιτεχνες πλην διαφορων περιπτωσεων. Αλλα δεν ειναι και η ουσια του πραγματος το να μπει καποιος εκει μεσα. Εμας του κοινους θνητους μας ενδιαφερει η ΜΟΥΣΙΚΗ και οχι το ποιος θα ειναι ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ.
Τιποτα αλλο, ειναι απλα ενας θεσμος που βγαζει χρημα και υποτιμα θα ελεγα τη αξια της μουσικης γενικοτερα αλλα και εν γενει ειδικοτερα. Ολοι αυτου του τυπου οι θεσμοι ειναι μονο για το χρημα -διαφημιση, χορηγοι- (σκεφτειτε επισης τα διαφορα μουσικα βραβεια που υπαρχουν και πως εχουν καταντησει). Σιγουρα ομως εχει και καποιο ενδιαφερον το ολο θεμα θα ελεγα (ετσι για το κουτσομπολιο).

Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο. Ηθελα να εκφρασω τη δικη μου αποψη.

Ακριβώς αυτό έλεγα πριν: αμα βλεπατε τα δικα σας αγαπημένα γκρουπ, ο θεσμός θα ήταν μια χαρα.

Ισως να ειναι και ετσι. Το θεμα ειναι οτι εχουν αγνοησει επιδεικτικα ονοματα που επρεπε να εχουν μπει εδω και χρονια…

Εμένα δεν μου λέει κατι αυτός ο θεσμός… Όλοι ξέρουμε ποιοι ειναι οι λεγόμενοι hall of famers, δεν χρειάζεται να είναι μέσα σε οποιονδήποτε θεσμό που να μας το υποδεικνύει…