Rock on

Επειδή του είπαν ότι θα τις “φάει”, ζήτησε να μονομαχήσουμε με διπλόπιττα!!!
Εναλλακτικά με κεμπάπ!!! Οπλονόμος, ο Φιλανδός σουβλατζής!!!
Αοr Κόλαση!!![/quote]

Εμείς άλλωστε ως Σουηδονορβηγοί γιακρινόμαστε για το “λεπτό” μας γούστο…[/quote]
Λόγω λεπτότητος, του Τέλη να είναι χωρίς κρεμμύδι και τζατζίκι. Παιδικά…

paidia. prosoxi sta tzatzikia kai sta kremiadia… mikros o xwros … kai katalavenete eh?..

Σωστά γιατί το event στο τέλος προβλέπει γλωσσόφιλα…

nai kai toy asoynsao gamato sa ton marantona …

Σωστά γιατί το event στο τέλος προβλέπει γλωσσόφιλα…[/quote]
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
Υποχωρώ. Καλύτερα ηττημένος παρά να δώ Τέλη να φιλάει με γλώσσα!!!

Όπως βλέπετε ΚΕΡΔΙΣΑ χωρίς να προσπαθήσω καν…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Θέλω να ζητήσω απο κάποιον να αναλάβει live ανταπόκριση η οποία και δημοσιευτεί άυριο για να μάθουμε και εμείς που δεν θα έρθουμε στο texas τι έγινε. Η αγωνία έχει βαρέσει κόκκινο!

Κυριε Σειρηνουλη οι 3 μερες περασανε.Χασατε την ευκαιρια σας.

Τέλη καλυτερα να τα σκαω στον Λσμπρακη η στον οπιοδηποτε μου παρεχει dsl παρα να τα σκαω στο κάθε καταστημα που εφτασε ο κομπος στο χτενι για να ριξει τις τιμες του και πριν εμφανιστει το mp3 τα ειχανε κανα 18 ευρω.
Οσο για την cosmic storm και thn sound and vision ολοι τα ξερουνε αλλα κανεις δε μιλαει.Τι φοβασαι Τελη μηπως διαταραξεις τις σχεσεις σου με τον Σειρηνουλη σου?
Οσο για τον Χακο είναι 10 φορες πιο τιμιος από πολλους.Το γιατι το εξηγησα πιο πανω.
Τελειωνω λοιπον μαζι σου και σου λεω ότι από τη μια κατηγορεις το hammer και από την άλλη το αγοραζεις καλος μαζοχας εισαι.

Κοurou αρκετα με την παρενθεση του φιλου σου του Τομμυ.Μαλιστα.Οταν καποιοι αλλοι βριζανε φαγανε ban. Ο φιλος σου ο Angel in black οταν ειπε σε καποιον από δω μεσα στα αρχιδια μου σε γραφω όχι μονο δεν τον επανεφερες στην ταξη αλλα ειπες κιολας Αντρεα μην ασχολεισαι παιρνωντας καθαρα το μερος του.Αυτος λοιπον είναι ο ρολος σου εδώ μεσα να παιρνεις το μερος των φιλων σου αδειαζοντας παραλληλα τους αλλους user?Μαλιστα αρα καλυτερα που αποχωρω.
Την διαφημιση για τον Sean όταν την ελεγες στον καθρεφτη κοιταζοσουνα?
Είναι η ευκολη λυση για σενα και τον Σειρηνουλη σου να με βγαλετε τρελο αλλα ενταξει ευτυχως ο Τελης με επιβεβαιωσε εστω και κατά λαθος για τις εταιρειες.
Αντε περαστικα σου.

Angel in black περαν του γεγονοτος ότι εισαι ανανδρος και ψευτομαγκας με το να λες σε μια κοπελα σε γραφω στα αρχιδια μου κανονικα δεν θα επρεπε να ασχοληθω μαζι σου αλλα επειδη εγραψες αρκετες πιπες ας σου απαντησω.
Πρωτα από όλα ο Σειρηνουλης σου δεν είναι ο μονος που μεγαλωνει παιδι.Υπαρχουν γυρα στα 2-3 εκ που μεγαλωνουνε παιδια.
Δευτερον μιλαω για κλικα για εδώ μεσα.Το τι κανετε στο Texas στα παπαρια μου ετσι και αλλιως δε σας μιλησα και ποτε μου.Το να μπαινει όμως καποιος νεος user εδώ μεσα και αν τολμησει να εχει αντιθετη αποψη τον κοροιδευετε τον ειρωνευεστε πατε να τον βγαλετε τρελο η ασχετο κοροιδευετε group ιστορια σαν τους Metallica με το να λετε ότι οπιος τους ακουει ακομα δεν εχει εξελιχθει η ότι ο Hammet είναι κουλος ε τοτε κατι παιζει δεν νομιζεις?
Κατσε λοιπον εδώ πες τα με τα φιλαρακια σου και οι σοβαροι user εδώ μεσα θα την κανουμε να μη σας ενοχλουμε.
Οσο για το αν ειμαι παπατζης οι φυλακες εχουνε γνωση.
Οσο για το rock on απαντησα και στον Σειρηνουλη σου.Ποτε μου δεν πλησιασα κανεναν για να γραψω εκει ποτε δεν θα το κανω και το εχω εξηγησει για άλλες φορες.
Όπως ειδες τα ιδια λεω και για το hammer.Μονο που στο hammer σου ειπα ξερουνε ότι είναι για γελια.Ερχεται το rock on να μας πει τι ότι εμεις ειμαστε σοβαροι και οι αλλοι είναι μαλακες?Αν ητανε σοβαροι γιατι δεν κρατουσανε το invader?Οι ιδιοι συντελεστες πανω κατω δεν είναι?Αντ? αυτου είναι η 2η φορα που αποτυγχανουνε.Αρα σαν να εχει βαση το επιχειρημα μου ότι καποτε ολοι πρεπει να ξερουμε ποτε αποχωρουμε από κατι.Οι κυριοι δεν ξερουνε.Οχι μονο δεν ξερουνε αλλα φτυνουνε και ατομα που ξερουνε.Δεν μιλαω για μενα μιλαω για αλλα ατομα.
Δεν επεδιωξα η μαλλον δεν επιδιωκω πλεον όχι να γνωρισω αλλα να μιλησω με συντακτες περιοδικων.Οταν ημουνα Αθηνα πολλες φορες εκει γυρω στο 97-98 επαιρνα τηλεφωνο σε ραδιοφωνικες εκπομπες και των 2 περιοδικων ρωτουσα για συναυλιες κτλ.Μην διαστρεβλωνεις αυτά που λεω.Θεωρουσα λοιπον τιμη μου να μιλαω με τους περισσοτερους από αυτους εστω και μεσω τηλεφωνου.Που να ξερα ότι οι περισσοτεροι από αυτους δεν ξεπερνανε ουτε τον μεσο ορο σε γνωσεις?
Σιγα μην πασχω από συνδρομο αφανειας?Λες και ο Σειρηνουλης σου η οι αλλοι είναι πασιγνωστοι και ασχολειται μαζι τους και η Τατιανα κάθε μεσημερι…
Εισαι και ψωναρα παναθεμα σε.Και για πες μου τι εκανε ο Σειρηνουλης σου για να ανεβασει το aor στην Ελλαδα?Μια στηλη μελωδικου της 1 σελιδος και ένα μαγαζι ποιυ πανε 500 Αθηναιοι κάθε Δευτερα?Α τοσα πολλα?.
Εγω δεν εχω περιοδικο?Αλλα και να ειχα και να ειχα ολη την καλη διαθεση να εχω 50 σελιδες αοr για πες μου αντικειμενικα θα το αγοραζε κανενας?Πιος ακουει aor στην Ελλαδα αλλωστε?
Στους Βonfire ημουνα βεβαιως.Ωπα ρε μαλακα φυγατε και οι μονιμοι κατοικοι Αθηνας μια φορα από την Αθηνα και το διαλαλειτε λες και πατησατε στον Αρη.
Αν ο Σειρηνουλης σου ο Kourou σου το πιροσκι σου το πεινιρλι σου η τυροπιτα σου η κασεροπιτα σου η δεν ξερω γω ποιος άλλος ειχανε τα αντερα να γραψουνε για προμος προσκλησεις κτλ και παραδεχοτανε καποια πραγματα που οντως ισχυουν και εγραφαν και τηναποψη τους πανω σε αυτά που λεω βεβαιως και θα καναμε συζητηση.Απο τη στιγμη όμως που ο Σειρηνουλης σου μια τις βρισκει ενδιαφερουσες αλλα από την άλλη δεν καθεται να συζητησει τιποτα παραποιωντας τα οσα γραφω και λεει ότι τον κατηγορω προσωπικα μια βρισκει προσχημα το ότι ειμαι τρελος μια εσυ ο ανανδρος βγαινεις και μιλας για πιθηκους και για αρλουμπες ε τοτε μονο ετσι αξιζει να σας μιλανε.
Α και ουρακοταγκε που εισαι εσυ γιατι δεν εμπιστευεσαι τον μουσικο τυπο της Ελλαδος?Εχεις παραδεχτει ότι δεν αγοραζεις το rock on και ότι κατεβαζεις τα περισσοτερα.Και σε ρωταω αν ητανε σοβαρος ο μουσικος τυπος δεν θα τον εμπιστευοσουνα?Ε αρα δεν εχουμε καμια διαφωνια μεταξυ μας απλα μου πας κοντρα επειδη σε εφτυσα και δεν θελω να σου μιλησω στο Texas.Πιστευω να θυμασαι εκεινο το Pm Που μου στειλες.

Επισης Angel in Black από τη μια κατηγορεις εμενα ότι κανω προσωπικες επιθεσεις ενώ εσυ αδεκαστος και ποτε δεν το κανεις.Δε μου λες ρε μεγαλε λες ότι οι περισσοτεροι που ασχολουνται με το ιδιωμα αυτό εχουνε πολύ περισσοτερες γνωσεις από μενα.Πως λοιπον ξερεις εσυ ποιες είναι οι γνωσεις μου από τη στιγμη που δεν με ξερεις καν η δεν εχεις μιλησει προσωπικα μαζι μου?Εχεις δει την δισκοθηκη μου κτλ κτλ και με κατηγορεις?Οχι απλα να δουμε ποιος κανει προσωπικες επιθεσεις.
Οσο για αυτό που ειπες ότι ο Kourou ποιυ είναι 20 εχει περισσοτερο μυαλο από μενα?Χμ ασε να μην σου κανω paste τις αρχιμαλακιες που εχει γραψει ο ιδιος σε κριτκες κτλ.Οταν θα μαθει ποιος είναι ο Brent Muscat τα ξαναλεμε με τον κυριο που φωτογραφηθηκε μαζι του και δεν ηξερε ποιος είναι.
Επισης ποιος σου ειπε ότι χρειαζομαι βοηθεια σε κατι που δεν ξερω?Ψαχνομαι μονος μου και το μαθαινω.Βεβαιως νιωθω ότι εχω ξεφυγει από Europe,Leppard κτλ αν και ποτε δεν τους μειωνω τους σεβομαι και συγκινουμαι όταν τους ακουω.Σε αντιθεση με τον Σειρηνουλη σου που λεει ότι οι Deep Purple πχ πρεπει να πανε σπιτια τους?Η σε αντιθεση με τον Τελη που μας τα πρηζει με Europe λες και δεν υπαρχουνε άλλες μπανταρες?
Α σου ειπα εχω αρχες στη ζωη μου και εχω μαθει να μην αποκαλω την πισω πορτα μαγκια sorry θα σε απογοητευσω παλι.Αλλα ξεχασα όλα εις το ονομα του promotion λες και περιμενω εγω να με ενημερωσει το rocking τι εγινε στην ταδε συναυλια.Αλλα ντ? αλλων.Και ποιος είναι αυτος που θα κρινει ότι ο ταδε αξιζει να γραφει στο ταδε περιοδικο ?Υπαρχει κανα κριτηριο?Βεβαιως δημοσιες σχεσεις παντα για να μην ξεχνιομαστε.
Αμφιβαλλω αν υπαρχει ενας συντακτης του rocking μιας που βρισκομαστε εδώ που να υπερβαινει τον μεσο οπαδικο ορο σε γνωσεις.
Dsl ουρακοταγκε βεβαιως και υπαρχει στην Ελλαδα από τον Οκτωβρη του 2002 απλα άλλο να εχει 50 το μηνα συνολο 100 το διμηνο και άλλο να εχει 60 το διμηνο δλδ 30 το μηνα όπως ειπανε από του χρονου.Η εξαπλωση θα είναι ραγδαια και η μπαλα θα παρει τους ξερολες…
Αυτά μαζι σου.

Σειρηνουλη όταν παρεις και εσυ με τα φιλαρακια σου ότι βρισια εχετε πει για μενα τα ξαναλεμε.Αλλα με το που πηγες να με βγαλεις τρελο δεν επεισεις κανεναν.Δεν εχεις μαθει να μιλας επι της ουσιας υπεκφευγεις οποτε μεινε στις 1700 πωλησεις σου και ας το αφησουμε.Αλλα και να μιλουσαμε για περιοδικα παλι τρελο θα με ελεγες σιγα να μην παραδεχοσουνα ποτε τιποτα.

Petros_Kar συγγνωμη θα ζητησω από σενα αν σε κουρασα καποιες φορες αλλα να ερχετε ο κάθε ηλιθιος και να λεει οπιον εχει διαφορετικη αποψη λαμογιο ε παραπαει δεν νομιζεις?

Α και kourou πολύ μου αρεσε που ειπες ότι ο Petros_Kar είναι με το μερος μου.Να αρχισω και γω να λεω ποιοι είναι με το δικο σου?Θα τελειωσουμε αυριο?

Mazestix στα 17 μου και γω νομιζα ότι όλα είναι ωραια.Ε σε καμια 10αρια χρονια θα καταλαβεις τωρα μεινε στην αγνοια σου και στην πωρωση σου και στα ληγμενα σου όπως λες.

Kourou θα σε παρακαλεσω να με κανεις ban.Αυτα.και καλα ξεμπερδεματα στους οποιους σοβαρους user μεινουνε εδώ.

Για το Rocking ότι κόμπλεξ έχεις μπορείς να το αναλύσεις σε άλλο θέμα, μην τα κάνουμε όλα μπάχαλο.

Kourou θα σε παρακαλεσω να με κανεις ban.

Έτσι εύκολα θα σου κάνω τη χάρη;

χα χα χα χ αχ αχα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

Είσαι πολύ χαβαλές , μπράβο ρε … Γεία σου ρε ΑΝΤΡΑ …χα χα χα χα …

πρέπει να έχεις πολλά μύδια , γαρίδες και άλλα συναφή … χαχα χαχαχαχ .

Μου θυμίζεις κάποιον Jοey Allen σε άλλο forum, ο οποίος ενώ ήταν γνώστης του αντικειμένου, είχε γίνει το alter ego του rockavlon, προκαλώντας τους πάντες για τις γνώσεις του… Τουλάχιστον ο Φατούρος κατά μεγάλο ποσοστό προκαλούσε επίτηδες, για να γελάει…
Άρχισε να ζητάς το ban επιμόνως. Το ίδιο έκανε και ο Rockavlon, το ίδιο έκανε και ο Joey Allen… Κάποια στιγμή θα το καταφέρεις… Και για να ξέρεις κάτι… Προσωπικά δεν γνώριζα κανένα από τα παιδιά πριν μπω στο forum… Εδώ τους γνώρισα όλους…

ke Tommy Tade,

exeis ena sovaro provlima, nomizeis oti oloi mas imaste ipologoi se sena kai tis apopseis sou.
An eixes poli kalitero ifos tha se pername apo tin arxi sta sovara, distixws exeis mia terastia egopatheia kai katastrefeis monos sou, osa kala mporeis na peis.

Kouventa oloi mas kanoume, kai me paidia pou agorazoun i den agorazoun to rock on milaw kai antalasoume apopseis kai kanoume parea. Tous vrizeis apo tin arxi olous kai exeis dimiourgisei ena poli arnitiko klima gia tin parti sou, logw tou tropou pou les oti les. An thes na to katalaveis, to katalaveneis, an oxi toulaxiston ase mas stin isixia mas, kai min mas kourazeis.

Par’ola auta…

Gia ton Sound and Vision kai Cosmic Storm ti thes na sou pw? Etairies dianomis einai, tin doulia tous kanoun, trava se autous na matheis oti theleis. Pws me exeis kopsei? gia sinigoro tis kathe etairias? Gia ton Xako, to paidi den ekripse pote to pou doulevei… Trava rwta ton oti thes, giati mas spas ta paparia edw me ton Xako? Gia ta promo kai tis proskliseis stis sinavlies, pios travei zori? Poli alpa den se afora to thema, an tha pernoume promo kai proskliseis… Oi eteries kanoun tin doulia tous stelnontas promo dexia kai aristera… Sto invader aplos sintaktis imoun, rwta tous proin diuethintes tou giati ekleise, pantws oxi giati den poulouse… Min mou spas emena ta arxidia me auto… Giati o Zaxaropoulos grafei sto Hammer, i giati me ton Stasinopoulo einai stin Cosmic Storm trava rwta tous, den eimai o mpampas tous. oute tha me rwtousan pote gia to pou tha doulevan gia na zisoun oi anthrwpoi. Giati ta xoneis se mena gia autous?

Vlepeis oti akoma kai twra mou ti les gia pragmata pou den me aforoun, alla afou ta xereis ola, giati den les esi ti xereis?? Pes…
Exasa ti dioria mou? Ti les re megale? sovara eh?? me stenaxwrises poli twra pou mou to eipes…
Otan kaname diagwnismo sto ROCK ON gia sintaktes pou itan ta filarakia sou?Esteilan?

Nai re megale, na pane oi D.P spiti tous… auto nomizqw A, xehasa den se rwtisa prin ekferw apospi…signomi…

Ante kai na sto po katamoutra akoma mia fora… Eisai aniparktos, giati den milas epwnima, krivese pisw apo to nick sou kai les vlakeies kai vrizeis olo to kosmo… eisai kai tha parameineis ena “tipota” pou tou dinoume oloi edw axia sizitontas mazi tou, giati krivesai. An exeis ligo filotimo parata to nick name sou…
kai pali poli xrono xalasa gia na sou grapsw oti sou egrapsa, para to gegonos oti eipa na min asxolithw mazi sou xana…

Ante twra pali sto kalo, kai an exeis ligo filotimo min mas spaseis pali ta oumpala legontas mas ta idia kai ta idia… pes mas kati neo…

Kαλα ρε Σειρηνακη , τωρα τι κανεις , ασχολεισαι με το “θεο” Τommy Mπαλόνι ? Ημαρτον θα αρχισω να την λεω και σε σενα μου φαινεται … Αστον τον βλακα , να μας διασκεδαζει με τις παπαρες που λεει …
Ασε που πρεπει να εχει τεραστια δισκοθηκη οπως ισχυριζεται … χαχαχα χαχ αχ
Οταν θα κατεβει απο τα δεντρα , και παρει την ανθρωπινη μορφη του τοτε θα μπορεσουμε να τον φτυσουμε .

Το πιο γαματο αστειο το ακουσα απο αυτον παντως , οτι και καλα του τα χωνω γιατι του εστειλα p.m. και καλα θελω να τον συναντησω και να τον γνωρισω … αν ειναι δυνατον , να στελνεις σε καποιον και να του λες , αφου ερχεσαι στο τεξας ελα να σε γνωρισουμε και να τα πουμε απο κοντα …
Μαλλον εχει μπερδεψει τα μυδια και τις γαριδες με την π****α και τη βουρτσα …

Θα με πει και ανανδρο η πριγκιπισα Σισσυ , χα χα χ α χα χ α χα

Κριμα ρε και οπως λες οτι εισαι και απο τον πειραια … κριμα .

dikio exeis, alla o tipos einai aparadektos kai proklitikotatos…

afou ta xerei ola (!!!) giati den ta leei autos??

Itan i teleutaia fora pou tou apantisa…

Gia na doume tha erthei Deutera sto Texas? Tha pei oti irthe AN erthei? Proswpika den exw kanena provlima na ton sinantisw kai na milisw mazi tou, se logika kai irema plaisia… Alla amfivalw para poli an tha erthei… xana pote sto Texas… etsi einai kati tipakia san kai auton, krivontai pisw apo ena nick, lene paparies, vrizoun kai meta vevea den exoun moutra na kikloforisoun kai na poun pioi einai…

Kai pali oloi sxolithikame poli me ton Tommy tade…
krima stous TESLA, tha tou ekanan minisi gia sikofantiki disfmisi an empenan sto rocking kai evlapan auta ta xalia me ton nick tou kitharista tous… xa…x.a.x.a…x…xaxa

Θα έρθει ρε , και γιατί να μην έρθει αφου ειναι ΑΝΤΡΑΣ θα ερθει και θα κοιταει παλι τι κανουμε και τι λεμε , και μετα θα λεει στους φιλους του …"Ξερεται ρε ΕΓΩ την ειπα στην κλικα , ΕΓΩ ειμαι γαμω τα παιδια , δεν κολλαω πουθενα , υπηρετω το δικαιο και την αρετη , κλπ κλπ κλπ

Παντως πιο αγοραφοβικο ατομο που κρυβεται δεν εχω ξαναδει …

Μιλαμε για πολυ γρόθο !!!

O τύπος συκοφαντεί με την ελπίδα κάτι να μείνει… Στη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία… Αυτοαποκαλείται αγνός, τίμιος και επαναστάτης, λασπώνοντας τους πάντες που τυχαίνει να είναι περισσότερο μέσα στη μουσική… Tommy δεν είσαι μόνο αγοραφοβικός που λέει ο Ανδρέας, αλλά και εντελώς μοναχικός τύπος… Μπορεί στα μουσικά να είμαι αναξιόπιστος, γλείφτης και λαμόγιο που τα παίρνω από τον Σειρηνάκη και τον Φράγκο για να τους λιβανίζω μέσω του forum, αλλά μπορώ να γίνω φίλος σου… Προφανώς δεν έχεις καταλάβει ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα, δεν μπαίνουμε για να κάνουμε επίδειξη μουσικών γνώσεων ή να το παίξουμε πιο έξυπνοι ή πιο πετυχημένοι από τους υπολοίπους. Όχι ότι δεν υπάρχουν τέτοια κρούσματα γενικά, δεν μιλάω μόνο για εδώ… Μήπως έχει αναρωτηθεί ποτέ ότι ένα forum λειτουργεί και ως σημείο αναφοράς για κάποια άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, που θέλουν να συναντηθούν και να επικοινωνήσουν… Κάποιος καλοπροαίρετος αυτό μπορεί να το ονομάσει παρέα… Κάποιος κακοπραίρετος σαν κι εσένα, το ονομάζει κλίκα… Τώρα αν θεωρείς ότι επειδή συναντιόμαστε κάθε Δευτέρα στο Τέξας, σημαίνει ότι έχουμε γίνει το “μαγαζάκι” του Σειρηνάκη, θα σε πληροφορήσω ότι έχουμε προσπαθήσει ανάλογα με τις υποχρεώσεις του καθενός να δημιουργήσουμε πιο στενές σχέσεις πέρα από τη μουσική…

nai, kanoume sex omadiko… O Kourou einai sto rolo tou autokratora, Telis kai Angel In Black me xlamides, o Jim Lick paizei arpa, kai i Hit the Lights tragoudaei anieries odes stous theous tou panw-katw kosmou… kai oi ipoloipoi… katlavenete twra ti kanoume…

Λάθος εγώ είμαι ο οργανωσιάρχης και ο dreamdancer ο διαιτητής…