Rock you to hell festival - 9/11/13 @ seven sins

για πειτε εντυπωσεις οσοι πηγατε…να μαθουμε και εμεις που δεν πηγαμε

Εγω πήγα αποκλειστικά και μόνο για Medieval Steel και απογοητεύτηκα πλήρως με το set-list. Σαν εμφάνιση με αφησαν με καλές εντυπώσεις αλλα αυτό δεν αρκεί…

Για τους υπόλοιπους δεν έχω γνώμη καθώς δεν ειμαι Fan… Σαν παρουσία και μόνο οι Spartan Warrior και οι Holocaust μου φάνηκαν αρκετά δυνατοι.

Και κατι ασχετο… Καποιος να μαζέψει επιτέλους αυτον τον “σκυλο”. Δεν ειναι τσιφλικι του η σκηνη να ανεβαινει με τα σπαθιά οποτε γουστάρει για να κανει το κομμάτι του…

Ειμαι αρκετα τεμπελης για να γραψω ριβιου για ολη τη συναυλια οποτε θα πω περιληπτικα:
Η καλυτερη ελληνικη μπαντα για μενα ηταν οι blind justice. Επαιξαν πολυ συγκροτημενα τις κομματαρες τους και περιμενουμε το σιντι που θα βγει με επανηχογραφησεις.
Οι angelmora εχουν καλα δειγματα με πιασαρικες συνθεσεις αλλα θελουν δουλεια.
Clairvoyant πρωτη φορα ειδα και δε μου αρεσε καθολου το υφακι του lead κιθαριστα καθως και γενικα η συμπεριφορα τους (γυρναγαν ολη την ωρα με τις κιθαρες στον ωμο μεχρι να αρχισει η συναυλια) αλλα οκ γενικα. Ο καινουριος τραγουδιστης ΠΟΛΥ καλος.
Erase ειναι ανερχομενη μπαντα για πρωτη στη σειρα ηταν καλη επιλογη.
Spartan warrior καναν πολυ τιμια εμφανιση τους παραδεχομαι απο τα φωνητικα μεχρι τις κιθαρες ηταν πολυ δεμενοι.
Holocaust ηταν η μεγαλη απογοητευση για μενα. Η φωνη δεν εβγαινε μετριο σετλιστ, βασικα βαρεθηκα στο 10λεπτο.
Medieval steel και γαμω επαιξαν λιγο βεβαια και υπηρχαν σημαδια κουρασης στη φωνη αλλα γουσταραμε ειδικα στο τελος. Τσεκαρετε το the man who sold tomorrow ειναι καινουριο και γαμει.

o "σκυλος’’ (απο φωτογραφιες που εχω δει) θυμιζει οντως σκυλο ρατσας bulldog μαλιστα:lol:ασε που εχω μαθει οτι ειναι μεγιστος φιγουρατζης,true metal και καλα αλλα τα βραδια τσαρκα σε σκυλο:Dμαγαζα