Το "Οδηγώ και σε σκέφτομαι" σε rock εκτέλεση από τον Κωνσταντίνο Μάτσικα

Στίχοι: Ανδρέας Φουντουλάκης
Μουσική: Αντύπας

Το είχαμε τραγουδήσει όλοι… Ανεξάρτητα από τις μουσικές μας προτιμήσεις και τους ?διαχωρισμούς? που συνηθίζουμε να κάνουμε κάποια στιγμή, ακριβώς πριν σε σταματήσει η τροχαία για την παράβαση που μόλις έκανες, σου πέρασαν από το μυαλό οι πρώτοι στίχοι… ?Οδηγώ και σε σκέφτομαι / κι είναι αυτό επικίνδυνο?..
Πήραμε το αρχικό τραγούδι και το είδαμε λίγο διαφορετικά. Προσαρμόστηκε σε έναν ήχο οικείο για τις rock συνήθειές μας στην ακρόαση και εκτέλεση μιας μουσικής δημιουργίας. Η διάθεση που επικράτησε ήταν οι παραμορφωμένες κιθάρες, το ?καθαρό? (στακάτο) παίξιμο στα τύμπανα και γενικά η ακραία απόδοση του τραγουδιού, χωρίς όμως να χαθεί το νόημα ή το συναίσθημά του.
Eν όψει του δεύτερου προσωπικού δίσκου του Κωνσταντίνου Μάτσικα, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τη διασκευή του γνωστού τραγουδιού των Ανδρέα Φουντουλάκη και Αντύπα, ?Οδηγώ και σε σκέφτομαι?, με μία rock διάθεση και οπτική…
Οι συντελεστές της διασκευής είναι ο Κωνσταντίνος Μάτσικας στο τραγούδι, ο Διονύσης Χριστοδουλάτος έπαιξε κιθάρες και keyboards, ο Πέτρος Βασιλειάδης στο μπάσο, ενώ ο Χρήστος Δουλάμης ανέλαβε τη ρυθμική ?μετάλλαξη?, στα τύμπανα. Τη σκηνοθεσία του video clip έκανε ο ?μετρ? του είδους Γιώργος Γκάβαλος.
Καλή ακρόαση…
?Οδηγώ και σε σκέφτομαι, κι είναι αυτό επικίνδυνο… Με τη σκέψη σε ‘σένανε ν’ αποφύγω τον κίνδυνο?..

Sorry αλλά…

Δεν ντρέπεται που φοράει pearl jam μπλούζα?

Απαραδεκτον.
Ο κιθαριστας δε,ειναι η μελαχροινη εκδοση του

Ο κιθαρίστας την παλεύει κάπως, ο τραγουδιστής όμως είναι ο ορισμός της μουγγάς στη στρούγκα. ΑΚΥΡΟ.
Και αυτές οι ευχαριστίες προς τους σπονσορες, πολύ ροκ εν ρολ !

Lol, oloidios eimai , thanx :-p

:|:|.

ποσο ορισμος του τρατζικ ειναι τουτο!!!χαχαχαχαχαχαχα ολοι το ειχαμε τραγουδισει κ ολας χααχαχαχαχαχαχαχ

^ By Roger MacPhail :lol: #-o