Να μιλαμε, οχι να ποσταρουμε φωτογραφιες. Εξεταστικη εχουμε, ειμαστε ολη μερα μεσα, θα βλεπουμε κι αυτες? Στο τελος κρεμαλα.
Γκοθακια για κινκυ φασεις, ο Κρισπ εχει γι’ακομα μια φορα δικιο.
Λοιπον, σοβαρο ερωτημα. Αν επρεπε να πατε με ΜΙΑ μονο απο τις ακολουθες, θα πηγαινατε με:
Κοιτα, προσωπικα, αν μου παρουσιαζανε μια εμο, μια γκοθου και μια τρεντυ και μου λεγανε μπορει νας να πας ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ απο αυτες θα πηγαινα με αυτη που εχει τα πιο ωραια… εχμ, ματια…
Με αυτή που θα έβλεπα ότι έχει μυαλό πάνω απ’ όλα,όχι με κανένα άβουλο πλασματάκι.Αν μιλάμε για εμφάνιση,τότε θα διάλεγα γκοθού,αν και προτιμώ τα απλά ντυσίματα.
Fasoladaaaaaa. Ek proswpikhs ebeirias. H kopela mou einai poly skylou alla paradoksws kai gia tous dyo mas kollisame mia xara!
Tin exw myhsei vevaia arketa alla den prokeitai na allaksei rizika, einai sto atomo, enan xrono kai akoma akouei Makropoulo…
Εχω δει ξανθια κοπελα 19 νομιζω χρονων…Παιζει να ναι απτα πιο ομορφα κοριτσια που χω δει κι ομως ειναι εμο και φαινεται καραμπαζολα και αστεια…Βγαζει φωτογραφιες να κλαιει στη γωνια κι ετσι ξερω γω