Το 11 φτάνει έφτανε μέχρι Βύρωνα, και τώρα νομίζω φτάνει μέχρι Άγιο Ιωάννη στο μετρό!
Το φεστιβάλ στο Ελληνικό είναι. Μη μπερδεύεσαι.
Κατά τ’ άλλα το 11 είναι 24ωρο, αλλά με όχι συχνά δρομολόγια.
Πρόσβαση:
Οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού είναι προσβάσιμες οδικά από την Λ. Βουλιαγμένης, τη Λ. Ποσειδώνος και τη Λ. Αλίμου. Χρησιμοποιώντας μέσα αστικής συγκοινωνίας θα προσεγγίσετε την εγκατάσταση μέσω τραμ ή λεωφορείου.
Αλλά λιώνω για να ακούσω το
“They say that lifes a carousel
Spinning fast, youve got to ride it well
The world is full of kings and queens
Who blind your eyes and steal your dreams
Its heaven and hell, oh well
And theyll tell you black is really white
The moon is just the sun at night
And when you walk in golden halls
You get to keep the gold that falls
Its heaven and hell, oh no!”
Νταξ είδα χτες σε ένα vid τον hansi κουρεμένο και ξενέρωσα την ζωή μου, και σε μας πέφτει το μαλλί και είμαστε και 21 αλλά δεν το κόβουμε κι όλας … :(
Ίδη κανόνισα με τον βλιδιν να λύσουμε κάποια ζητήματα τιμής την ώρα που θα παίζουν οι guardian σε κάποιο pit καθώς προς την σκηνή ΔΕΝ θα κοιτάω …:?:?:?:?:?
(το setlist guardian καλό ??? πόσα τραγούδια παίζουν ??? - όχι δεν ανοίγω spoiler xD)
P.S. θάνατος και didi σε όποιον έγραψε το νέο στην κεντρική … παραλίγο να πάθω τπτ :roll::roll:
Yell with the wind, though the wind won’t help you fly at all
Your back’s to the wall
Chain the sun, and it tears away and it breaks you as you run
You run, you run!
So live for today
Tomorrow never comes
Die young, young!
Die young, die young!
Die young, die young, young!
Die young, die young, die young, die young, die young!!
ναι ξέρω ελεεινό και άθλιο spam αλλά ήθελα να κάνω το 500οστο πόστ :p:p:p
Μακαρι ο Ιομμι οταν ερθει να κολλησει κανα εμπλαστρο μην τον ξαναπιασει η πλατη του. Περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε8)8)8) 27 27 27 27 27 27
Ρε οποιος εχει το cd τσεκαρετε μια στο booklet,“Gather the wind” δε λεει σ’αυτο το σημειο?Γιατι στα sites με τα lyrics το χω πετυχει σε διαφορες εκδοχες:lol:
Στην Καρλσρούη που ήταν headliners, εκτός από Bible Black και Fear, έπαιξαν και το Follow the tears. Και τα 3 νέα τραγούδια, αποδόθηκαν εκπληκτικά και ατμοσφαιρικά!
Αντίθετα στο Graspop, που έπαιξαν λιγότερη ώρα (μια και headliners ήταν οι Motley Crue) έπαιξαν μόνο τα 2 πρώτα.
Θυμήθηκα και κάτι άλλο τώρα : Oταν ρωτήσαμε τον κοντό, πως γίνεται με τόσες φωτογραφίες που τον έχουμε βγάλει τόσα χρόνια τώρα, να μην τον βγάλουμε ποτέ με “κόκκινα μάτια” (λόγω flash) , μας απαντά : Cause I’m the Devil ! :bow2:
Kι εγώ όταν το έμαθα τρόμαξα, μήπως ακυρωθεί και η εμφάνισή τους στο Graspop 6 μέρες μετά.
Αλλα τελικά no problem. Παλίκαρος ο Tony. Τώρα η μπάντα είναι πίσω στην αμερική και ξεκουράζεται , για να επανέλθει δυναμικά στην Αθήνα !
Πάντως ρίξτε μια ματιά στο βιντεάκι από την ακύρωση της συναυλίας στην Σαραγόσα.
Μόνο ο Ronnie θα κατάφερνε να αναγγείλει ματαίωση συναυλίας, και αντί να εισπράξει κράξιμο, να χειροκροτηθεί ! Και πως να μην χειροκροτήσεις, όταν βλέπεις τον θεό της ρόκ να γονατίζει μπροστά σου , ζητώντας ειλικρινά συγνώμη. Μια συγνώμη που πηγάζει από την καρδιά του, και δεν είναι fake.
Aυτό πιστεύω ότι το αισθάνθηκε και ο κόσμος , γι αυτό και τους αποθέωσε.
Παιδιά , εγώ που τον ξέρω λίγο καλύτερα, έχω να πώ το εξής:
Oσο τεράστιος τραγουδιστής και καλλιτέχνης είναι, τόσο ακόμα τεραστιότερος είναι σαν άνθωπος!