Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

Παίδες καλημερίζω όλους και όλες! Εμένα πάντως μου έφτιαξε η διάθεση!
:smiley:
Μόλις το είδα στο official site του DIO! http://www.ronniejamesdio.com/tour.asp

Αντε να μάθουμε και τις λεπτομέρειες σιγά σιγά!

27/7 φεστιβαλ με Heaven & Hell, Blind Guardian,Testament & Godzilla. Αυτο προς το παρον ακουστηκε επισημα εχτες το βραδυ απο το TV WAR στο MAD. Τελικα το καλοκαιρι οσο περνανε οι μερες,δειχνει ολο και καλυτερο.

Καλή φάση… πάλι θα ξεφραγκιασούμε καλοκαιριάτικα…

αυτά είναι…φέτος καλοκαίρι θα κάτσω αθήνα! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ολυμπιακό κέντρο ξιφασκίας? το hangar με τον άθλιο ήχο είναι αυτό? πείτε μου πως κάνω λάθος! #-o

Και εδώ έχουμε το καλύτερο line up για φέτος κατά την ταπεινή μου άποψη! Χαμός!

Δεν ειμαι σιγουρος εαν ειναι εκει,δεν αναφερθηκε κατι τετοιο. Ειπε για το παλιο αεροδρομιο,τωρα που και πως,ακομα δεν εχουν ανακοινωσει.

Όταν λές Godzilla εννοείς δηλαδή…!!!

:!:

Και πάνω που έλεγα ότι θα μας βγει φθηνά το φετινό καλοκαίρι μαθαίνω κάτι τέτοια και αρχίζω να αναθεωρώ! :stuck_out_tongue: Φοβερά νέα και παρόλο που τους έχω ξαναδεί φυσικά και θα είμαι εκεί! Heaven and Hell είναι αυτοί!!! Thanks! :smiley:

:lol::lol::lol:

τωρα το συνειδητοποιησα !!!

λες???

Ας έρθουν και ας παίξουν και στο hangar, ή στο AN, ή στο μετρό. Έστω στο public ή στο φεστιβάλ Αθηνών.

THE HEAVIEST MATTER OF THE UNIVERSE !!~!~!!11

ΟΟΥ ΜΑΙ ΦΑΚΙΝΓΚ ΓΚΑΝΤ

φανταζομαι οτι δεν θα ενοουν μεσα στο κουτι αλλα εξω απο αυτο που εχει και απλετο χωρο.ελπιζω τουλαχιστον

Με κάλυψες απόλυτα :stuck_out_tongue:
Αν κι έχω δει τους Guardian, δεν θα με χάλαγε καθόλου να τους ξαναδώ και μάλιστα παρέα με τέτοια ονόματα. Οψόμεθα γιατί είναι και καλοκαίρι.

Τα εχω δει όλα αυτά στο παρελθόν (γκοτζίλα έτρωγα στο στρατό!:p)

αλλά…

[SIZE=“5”]SABBATH PE M**NIA!!![/SIZE]:yahoo::vibrate::yahoo::vibrate::bounce::bounce: :bow2:

Mόνο αν είναι έτσι θα πάω.
Στον άθλιο χώρο που όλοι όσοι είχαν πάει Tool ακόμα βλαστημάνε δεν πάω.

Δευτερα?Παλι καθημερινη???
Ελεος ρε π@υστη μου.Εμεις εκτος Αθηνων ή πρεπει να μετακομισουμε Αθηνα ή να παραιτηθουμε απο τις δουλειες μας…:frowning:

[SIZE=“6”]θγυωφθτυφγ/¨ΓΩΥΦ^Ρ&Τ&ΘΩ&Γ(Ω
Ψγυφγθτφδ78δΥ&^Φ^(Φ^ΨΦΤΥ[/SIZE]

:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:

Πείτε μου οτι είναι σίγουρο, πείτε μου οτι είναι σίγουρο !
Χαλάλι το ξενέρωμα που έφαγα με το φετινό Rockwave. :D:D:D

[SIZE=“6”]FUCK YEAAAAAAH θγυωφθτυφγ/¨ΓΩΥΦ^Ρ&Τ&ΘΩ&Γ(Ω
Ψγυφγθτφδ78δΥ&^Φ^(Φ^ΨΦΤΥ[/SIZE]