Ooooh no, here they come again![-X
Πεθαίνω να δω Sabbath, αλλά ο χώρος είναι επιεικώς gtm.
Ooooh no, here they come again![-X
Πεθαίνω να δω Sabbath, αλλά ο χώρος είναι επιεικώς gtm.
Λογικα ειναι σιγουρο γιατι το ειπε εχθες στο TV WAR. Μαλιστα ειπε οτι θα ανακοινωθουν και αλλα ονοματα. Για να δουμε,για να δουμε
:!: :!: :!: :!: :!:
:!: :!: :!: :!: :!:
Gojira;
με λένε Κωνσταντίνο και μόλις ξανατελείωσα
:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::bow2::bow2:
27 Ιουλίου και μέσα στο “κουτι”??? [-X
Δεν παίζει ρε παιδιά να γίνει κάτι τέτοιο μέσα στον Ιούλιο με τέτοια ζέστη! Θα αφήσουμε όλοι μαζί τα κοκκαλάκια μιας εκεί πέρα.
Έξω θα γίνει, υπάρχει άπλετος χώρος απο ότι μου είπαν.
Η Didi τους φέρνει? Επειδή δεν βλέπω Terra(s)vibe αλλά Ελληνικό, μήπως είναι καμμιά άλλη εταιρία?
Τεσπά, λογικά τις επόμενες μέρες θα μάθουμε περισσότερα. Αντε να βγεί και ο δίσκος…
Άλλη μια ευκαιρία να προσκυνήσουμε τους θεούς! Τώρα άμα έρθουν και με τις άλλες μπάντες που ποσταρίστηκαν ακόμα καλύτερα. Μ’ αρέσει που κάποιοι έλεγαν ξανά Ηeaven & Hell κ τους χάλαγε…ρε καταλάβετέ το: Αν δεν ήταν αυτός
τώρα θα συζητάγαμε για τα summer fest των σκυλιών στα ελληνικά νησιά
[SIZE=5]GOJIRA[/SIZE] ρεε!!!
Αυτα ειναι θα απολαυσουμε ζωντανα την φωνη του θεου πανω στη γη(Dio) συνοδευομενη απο την αρτια τεχνικη ενος απο τους μεγαλυτερους κιθαριστες του μεταλ…Κολαση!!!
φιξντ! 8)
Ναι ρε! :yahoo:
ρε συ ολο σε βλεπω να κανεις φιξ ιτ!!!
μα ποιος νομιζεις οτι εισαι???
Λογικα θα ειναι αυτο που πεξανε οι Iron Maiden to 2007.
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??? Να κλάψω ή γαλέσω??? Από τη μία θέλω μόνους τους τους θεούς Guardian και από την άλλη παίρνω φόρα και χτυπιέμαι στους τοίχους με τα υπόλοιπα ονόματα (έστω και αν τους περισσότερους θα τους δω δεύτερη φορά). Καλά μιλάμε η χρονιά αυτή είναι ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ!!!:yahoo::yahoo::yahoo:
τεραστια απογοητευση την προηγουμενη φορα που παιξανε…
ξενερωσα τη ζωη μου
Ναι κι εγω αυτο νομιζω.
Κι απο οτι ξερω τοτε ηταν gg ο ηχος…
[SIZE=4]HEAVEN AND HELL ΡΕ ΑΙΔΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE]
ε φίλος, black Sabbath είναι!
ΘΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΩ ΟΛΑΑΑΑΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ??? ΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕ!
αντε μπραβο,αυτα ειναι,γουστα τρελααααααααααααα
:!:
Δεν υπαρχει καλυτερος ορισμος απο το ‘‘δεν χανεται’’. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΜΑΙ. ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!:vibrate:
Οι Godzilla ποιοί είναι και τι παίζουν, γιατί από το λίγο που έψαξα μου έβγαλε κάτι ινδούς#-o