Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

Για ψάξε Gojira…

Gojira ρε συ, σιγα μην ειναι και κινγκ κονγκ. :stuck_out_tongue:
Death/prog παιζουν

Κλαίω από ευτυχία…:cry:

AAAAAA Gojira!!! Δεν φταίω εγώ άλλοι το ποστάρανε Godzilla στην πρώτη σελίδα[-X:p ΤΕΛΕΙΑ!!! Να χαρώ τετραπλά δηλαδή!!!:bounce::yahoo::yahoo::yahoo:

Όποιος βρει τιμές μου λέει.

Είμαι από τώρα εκεί! Heaven and hell με Gojira; Κάποιος μας κάνει πλάκα.

ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΘΑΙΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. Α ΕΡΘΟΥΝ GOJIRA ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ Ή ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ.

I know the words
But now I fell it inside
It grows, it’s there
And all it comes

[SIZE=“6”]FROM THE SKYYY[/SIZE]

Tελικα υπαρχει Θεος…

Θα χασω AC/DC, αλλα ελπιζω οτι Scorpions κ Heaven And Hell (ισως και Deep Purple) μπορουν ανετα να διωξουν την πικρα.

IIIIIIIIIIIIIIIIxxxxxxxxAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Mε τους υπολοιπους δεν εχω ασχοληθει και τοσο, αλλα μονο και μονο που Dio κ Iommi θα ερθουν εδω δεν το χανω.

ΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ

Ελπίζω να είναι typo και να εννοεί τους Gojira οι οποίοι είναι ΘΕΟΙ!!! :smiley:

ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΘΑΙΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. Α ΕΡΘΟΥΝ GOJIRA ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ Ή ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ.

Αυτό ξαναπές το!!! Gojira ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ!!! Πω πω δεν νιώθω καλά!!! Κάποιος να μου κάνει αέρα!!!

αυτα ειναι αυτα ειναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:bounce::bow2::bow::vibrate::yahoo:=D>:band::metal::rockon:

Οταν λεμε Η&Η εννοουμε οτι δε θα υπαρξει κατι απο Οζζυ ερα ε;;;

Οχι οτι πειραζει βεβαια…

Μονο μια χαρη θελω.

Γινεται μολις τελειωσουν να παιξουν και λιγο το Stargazer;; :stuck_out_tongue: :lol:

συνηθως οποτε εκαναν περιοδια με ντιο επαιζαν κι απο οζζυ.τα κλασικα δηλαδη paranoid war pigs iron man etc

Σε αυτή τη περιοδεία είανι ξεκάθαρο: No Ozzy songs

Υπο νορμαλ συνθηκες θα πηγαινα για Blind Guardian & Testament, αλλα παιδια, Gojira λεμε.

Στο λαιβ αυτο θα ειναι μεσα κι ατομα που τους ακουνε απο το The Link. Αρχιζω τα τηλεφωνα κι ελπιζω σε αποφυγη καρδιακων επεισοδιων. Εγω το γλυτωσα στο παρα τσακ.

ακομη πιο καλα

χωρίς παρεξήγηση… όταν παίζει ΣΑΜΠΑΘ, τα λοιπά είναι οδοντόκρεμες!8)

Sabbath χωρίς Ozzy = μισοί Sabbath 8)

Τωρα θελω να πω οτι προτιμω την Ozzy era αλλα φοβαμαι τους κεραυνους του stargazer_aDIOnis οποτε αστο καλύτερα. =p

Edit: Με προλαβε ο αποπανω.