σάμπαθ = ένα μουστάκι
με κάτι @@ [SIZE=“7”]ΝΑ!!![/SIZE]
8)8)8)8)8)
σάμπαθ = ένα μουστάκι
με κάτι @@ [SIZE=“7”]ΝΑ!!![/SIZE]
8)8)8)8)8)
Εννοείται ότι προτιμάμε Ozzy era. Εκεί είναι το real deal. 8)
Post of the month. Τελος.-
Eγω περιμενω επισημες ανακοινωσεις και γι’αυτο και για την ημερα στο RW με Mastodon.
Παντως αν ισχυει το Line-up που φημολογειται ειναι πολυ καλο.
Heaven & Hell,Guardian,Testament,Gojira.Oχι οτι εχει καμια τρελη διαφορα με την μεταλ ημερα
του Rockwave,απλα πιστευω οτι ειναι πιο κοντα στα ακουσματα των ελληνων.
Μετά την ξενέρα που φάγαμε από τα φετινά χλιαρά … ροκοκύματα, έρχονται αυτά τα νέα να μας φτιάξουν πολύ την διάθεση!!!
Ελπίζω να ξαναζήσουμε την πανέμορφη εμπειρία του 2007! 8) 8) 8) 8)
Μακράν καλύτερο του R.W.F. και νομίζω ότι θα γίνει ακόμη καλύτερο:!:
Τέτοια φεστιβάλ να γίνονται και δεν θέλουμε τίποτα άλλο!!!
Ευτυχώς το Gojira μου ρθε απαλά και όχι κατακέφαλα εξαιτίας του τυπογραφικού λάθους, αλλά και πάλι τη ζαλάδα την ένιωσα για τα καλά!!! Gojira στην Ελλάδα ρεεεεεεεε!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!:papas:
Άντε και από Testament να ακούσουμε επιτέλους το Sins of Omission που είναι το αγαπημένο μου και δεν το παίξανε πέρισυ…
Θα με βγάλουν σε χίλια κομμάτια από αυτό το λάιβ!!! Ελπίζω να ζω μέχρι να βγουν οι Guardian και να μου έχει μείνει αναπνοή για να τα δώσω όλα.:vibrate::respect::yahoo::bow2:
:band:
Αυτό το περιβόητο φεστιβάλ είναι το περυσινό Rock’em all?
δεν ξέρω αλλά με τα φετινά ονόματα ταιριάζει ποιο πολύ το kill 'em all :P:P
(κλείνω κρεβάτι στο KAT από τώρα …)
Αυτο ειναι το ποστ του μηνα :lol::lol::lol::lol::lol:
Σοβαρα τωρα, τους εχασα την προηγουμενη φορα αλλα οχι τωρα. Οπως λεει κι ο toxikos, φετος δε θα παρουμε αδεια για να φυγουμε, αλλα για να ερθουμε! Α, εκτος απο τους Σαμπαθθθθθθθ θα παιξουν κι αλλες μπαντες;;;;
ΟΧΙ ρε Φουστη εκει μέσα!!! Με τον πανάθλιο ήχο! Καλύτερα σε μια παραλία παρά στο κουτί.
Κατα τ’αλλα ωωω-ωωω-ω-ωωωωω Heaven and Heeeell
Blind Guardian,Testament,Gojira 8)
Παιδιά,κρατήστε λιγάκι τον ενθουσιασμό σας,ακόμη είναι μια φήμη,το επισήμανε εχθές κι ο Χάκος.Μόνο για Heaven & Hell μέχρι ώρας επίσημο.Μην τυχόν και δεν έρθει κανένας απο αυτούς που λέμε και απογοητευτούμε…
Χαχαχα, ευχαριστω Deathster αλλα αστειευομουν Ειδα τα αλλα ονοματα, απλα ηθελα να “τονισω” οτι μετα απο τους Η&Η δεν υπαρχει χωρος για κατι αλλο, εκτος ισως απο τους Black Sabbath (με τον lord of darkness εννοω).
μπορεί κάποιος να μας πει αν ο χώρος είναι ανοιχτός ή κλειστός τουλάχιστον? κάποιος είπε ότι παίξανε εκεί οι maiden την τελευταία φορά.
κατα τ άλλα…
και για γκάρντιαν
Εκεί που έπαιξαν οι Maiden,είναι το γήπεδο του Πανιωνίου,στην παραλιακή απέναντι απο το σταθμό Ελληνικό του τραμ.Μακάρι έστω να παίξουν εκεί,γίατί εκεί που λένε,στο κέντρο ξιφασκίας που πρέπει να είναι απο πίσω,απ’οτι έχω διαβάσει είναι χάλια χώρος και ο ήχος βγαίνει χάλια.
ε με τόσο ξύλο που θα πέσει του ταιριάζει … :p:p:p
δεν ειναι εκει που επαιξαν οι Maiden το 2007 …
ειναι η αποθηκη που επαιξαν οι ΤOOL το 2006…και οπου εγινε και 2 χρονιες ενα φεστιβαλ που ξεχναω το ονομα του
σιγουρα αυτο ειναι το μερος…Olympic fencing Hall γραφει η μπλουζα μου απο τους TOOL και το ιδιο γραφει και στο σαιτ του ΝΤΙΟ για φετος για τους H&H
ΟΠΟΤΕ ευχηθειτε να εννοει ΕΞΩ απο τον χωρο αυτο…στην αλανα ας το πουμε …οντως υπηρχε αρκετος χωρος απεξω αποτι θυμαμαι…γιατι αν εννοει μεσα στο κεντρο ξιφασκιας…δεν ξερω αν θα λιωσετε απο ζεστη αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ θα τον ‘‘πιειτε’’ οσοι πατε απο τον ηχο που ειναι απαραδεκτος και παραμορφωνεται συνεχως απο το τζιγκινο κατασκευασμα στην ουσια παλια αποθηκη ειναι…
οσοι ηταν στους TOOL ΤΟ 2006 καταλαβαινουν
Δυστυχώς ναι, αυτός είναι ο χώρος, Tool - Mastodon Δεκέμβρη 2006 με άθλιο ήχο, και 2 χρονιές το March Metal Day.
Μακάρι να αλλάξει ο χώρος, είναι πραγματικά κρίμα να ακούγονται όλα σκατά.