Oι Maiden έπαιξαν στο κλειστό μπάσκετ του Ελληνικού εκει που παίζει μπάσκετ ο Πανιώνιος…Το ξιφασκίας είναι εκεί που είχαν παίξει οι Tool/Mastodon και όντως ήταν άθλιος ο ήχος…Και τα 2 ανήκουν στα Ολυμπιακά ακίνητα του Ελληνικού αλλά είναι διαφορετικοί χώροι…
αν είναι αυτός ο χώρος όντως, δεν θα πάω. στο λάηβ μάστοδον-τουλ άκουσα ένα τραγούδι από τους πρώτους και μισό απ τους δεύτερους, δεν έκατσα παραπάνω. πα να βρω το εισιτήριο να δω τι γράφει
Λυπάμαι Ντουντ αλλά επειδή τα εισητήρια τα έχω τοιχοκολλημένα λέει Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας…Υπομονή μέχρι να ανακοινωθούν όλα…
κρίμα
ούτε μάνογουορ είχε καλό ήχο (απλά εκεί μπήκα τζάμπα, για αυτό δεν γκρινιάζω :lol:)
Λογικά δεν θα είναι μέσα στο κουτί,γιατί θα πάει αρκετός κόσμος,οπότε δεν θα μας χωράει.λογικά πάντα.ας περιμένουμε.
Now playing: Three Days Grace - Never Too Late
via FoxyTunes
Ρε και μες στη στρούγκα να παίξουνε, δεν έχει να λέει!!!
ΑΥΤΟ! ΤΕΛΟΣ! Τα σπάω όλα λέμε!!!
σα δε ντρεπεστε απατεωνες διοργανωτες
1.οι heaven and hell ηρθαν ξανα προπερσυ οι κωλογεροι
2.guardian ξαναηρθαν προσφατα και ερχονται συνεχεια
3.testament ηραθαν περσυ
4.νταξ δεν εχουν ξαναερθει οι gojira αλλα για μια μπαντα δεν μπαω…για να τους δω 30 λεπτα;;;;
ουυυυυυυυυυ ξεφτιλες 666 ουυυυυυυυυυυ
…
να ρωτησω γιατι σε αυτο το θρεντ δεν γραφτηκε τετοιου ειδους ποστ μεχρι τωρα;;;; γιατι αραγε το θρεντ για το ροκγουεηβ ειναι γεματο απο τετοια;;;; ιδια λογικη δεν εχουν;;;; μηπως εδω μεσα εχουμε γεμισει τοσους τσρου μετσαλερς;;;;; ελεος ρε παιδια ελεος…
ΥΓ. ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΣΤ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…EINAI EIΡΩΝΙΚΟ(ειμαι σιγουρος καποιος θα μου την πει γι αυτο…)
Μαλακια τους παντως.Τοσο κοσμο να τον στριμωξουνε εκει μεσα.Αφου διπλα ειναι το γηπεδο του μπασκετ με 15000 χωρητικοτητα.Βλεπουμε λοιπον.Και εν αναγκη τους την λεμε
Eπειδη εκανα και εγω ενα τετοιο ειδους ποστ στο αλλο topic θελω να ξεκαθαρισω την θεση μου.
Απο το Line-up του RW θελω να δω μονο Voivod.Ε τωρα να δωσω 45-50 ευρω και να παω μαλακασα
δεν μου κανει καρδια.
Παντως μην το παιρνεις και κατακαρδα
Απλα δεν ειναι και τοσοι πολλοι οι fans των Motley’s εδω περα και ξενισε αρκετους η ανακοινωση.
Aυτα ειναι ρε. Μακαρι να παει καλα η προπωληση και να μεταφερθει σε μεγαλυτερο/ανοιχτο χωρο να γουσταρουμε.
Bye-bye “Rockwave”!!!:bye::lol::lol::lol:
οι heaven and hell (θα) έχουν νέο δίσκο και θα παίξουμε μόνο dio era τραγούδια πάντως ε.
έλα να θυμόμαστε τι είχε γίνει πρόπερσι…
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!! :vibrate::vibrate::vibrate:
Mακριά ήσουνα ρε!:har:
εγώ όπου και να’μαι βλέπω όμως! :p:p:p
αυτο μου κανει για basketball arena
θα’ναι και μια ελληνικη μπαντα…αλλα δεν λεω ποια
ξέρουμε μήπως διοργανωτή?
αυτο δεν το εμαθα sorry
Οι Firewind???
oi battleroar???