Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

ME EΠΙΦΥΛΑΞΗ!

Descending

Καλη φαση…

Αν μου αρεσουν παρα πολυ Σουηδια και εχουν λογικο εισητηριο εδω ισως να παω να τους ξαναδω…

+1

Αυτο ακριβως. Επειδη δεν εχουν πολλους φανς εδω και πολλοι αλλοι θελησαν να βγαλουν απιστευτη τρουϊλα, ακουσαμε τις πιπες του αιωνα. Ζεπελλιν μας γινανε.

καλη φαση!!!

Δεν μπορεί να μιλάνε για τον κλειστό χώρο. Μετά το φιάσκο των Tool και οι AC/DC να παίζανε δεν πήγαινα εκεί μέσα. Έτσι κι αλλιώς πάντως καλύτερα που είδαμε πέρσυ Heaven And Hell. Φέτος θα έχουν πολλά καινούρια κομμάτια :stuck_out_tongue:

Χαβαλέ κάνω. Εννοείται ότι θα γούσταρα να τους ξαναδώ. Με τίποτα όμως στον χώρο που παίξαν οι Τοοl. Ούτε να με πληρώνανε

Αυτό είναι και το point της συναυλίας. (και της ονομασίας της μπάντας)

2 τα θετικά της συναυλίας

Α. Μόνο Dio era τραγούδια

Β. Αρκετά τραγούδια από το νέο άλμπουμ (είναι η 2η φορά που έρχονται και είδαμε ήδη best-of set list)

Αν το αλμπουμ ειναι τοσο καλο οσο το εξωφυλλο του τοτε να παιξουν πολλαααααα απτο καινουργιο…8)
Ελπιζω παντως να παιξουν και αρκετα κλασσικα diο-ερα κομματια και κανα-δυο που δεν ακουσαμε προπερσυ!:smiley:

Είμαι τρισευτυχισμένος που θα ακούσω την Βlack Sabbath MK3 και
απιστευτα εκνευρισμένος που δε θα ακούγονται εκεί μέσα
[SIZE=“6”]ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΛΛΑΞΤΕ ΧΩΡΟ![/SIZE]
Δεν είμαστε μαλ@@@@!!!

Ναι ναι ναι ναι!!!Όνειρο ζωής…

πάντως ο χώρος εκεί είναι αρκετά μικρός δεν χωράει κόσμο …
σίγουρα όχι πάνω από 8 - 10 Κ

αν υποθέσουμε το πόσοι “ξενέρωσαν” εδώ από το RW σαν αντιπροσωπευτικό δείγμα τότε λογικά θα μαζέψει αρκετό κόσμο …

(υποθέσεις κάνω…)

Ο Τσάκωνας από το κλασσική περίπτωση βλάβης είναι ρε…:lol::stuck_out_tongue:

[SIZE=“5”]ΝΑΙ ΡΕ ΠΟ**ΤΗ ΜΟΥ ΝΑΙ!!! ΘΑ ΔΩ ΞΑΝΑ DIO ΚΑΙ IOMMY!!![/SIZE]

ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

πειτε μ οτι ειναι σιγουρο και για blind guardian και δεν θελω τπτ αλλο μετα!!!

Αν γίνει αλλού πιθανότατα θα πάω αλλά σε αυτό το μέρος με τίποτα, γιατί την πάτησα μία φορά με Τοοl στο κλουβί. Δεύτερη φορά δεν παίζει.

Όπως και να έχει τα έχω ξαναδεί τα groups και για κανένα από αυτά δεν καίγομαι. Ε δεν έρχονται και οι Sabbath με τον Ozzy!:stuck_out_tongue:

το φεστιβαλ αυτο το εχω ακουσει απο 3 πηγες :wink:

σου κανει?

To lineup ακουγεται αρκετα καλο,αλλα εμενα δεν με ψηνει πολυ.Ειδα προπερσι Heaven & Hell και Blind Guardian,δεν το κοβω να κατεβω παλι Αθηνα για να τους ξαναδω.

Παιδια απο οσο ηξερα οι απολυτα σιγουροι ηταν οι guardian μπορειτε να δειτε στο site της nuclear blast!!!(αν δεν το βρειτε ζητηστε μου το link).Πιστευω οτι θα αλλαξουν χωρο γιατι καλοκαιρι εκει μεσα δεν παλεβετε!!Ακομα ξερετε αν περιμενουμε να ανακοινωθουν και αλλοι ακομα΄??Αν και πρωσοπικα με επεισε απο τωρα.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ!!!ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ

Μου κανει και μου παρακανει!!!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:bow2::bow2::bow2::bow2:

1000 φορές το κλειστό μπάσκετ παρά αυτός εδώ ο στάβλος. Θα εξαρτηθεί απ’ το λαιν απ και τη τιμή του εισητηρίου.

Nταξ, αποψεις…

Εγω πχ που δεν εχω ξαναδει Sabbath θα γουσταρα να παιξουν και μερικα κλασικα που ταιριαζουν στο Dio.

Οσο για το νεο αλμπουμ, αν ειναι να παιξουν πολλα κομματια, καλα θα κανουν βγαλουν δισκαρα. :smiley:

Μετα την αρχικη πορωση, βλεπω οτι τελικα το αν θα παω θα εξαρτηθει απο την τιμη, τους Scorpions (αν δεν μπορω να παω και στα 2 θα πρεπει να μπω στο διλημμα), το χωρο και την ορεξη του αδερφου μου να ερθουμε Αθηνα.

:D:D:D