Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

Νομίζω πως είναι οι ίδιοι που κάνανε το Rock’em All.

Ξαναειπωθηκε αλλα δεν σχολιασε κανενας.Αποκλειεται να γινει στον χωρο εξω απο το κενρτο ξιφασκιας?Και τεραστιος ειναι κι απολα.Συναυλια σε κλειστο χωρο, καλοκαιρι, στην ελλαδα δεν γινεται…

• ότι είναι και σχετικά μικρός ενώ λογικά η όλη φάση φαίνεται ότι θα μαζέψει κάμποσο κόσμο …

γαμω θα ειναι να γινει εκει που κανανε το λαιβ η αστρα
με λοστ και ταιπ ο νεγκατιβ

Οταν διαβασα κεντρο ξιφασκιας εκει νομιζα οτι εννοουσαν.Το μπεισμπολ δεν ηταν αυτο?Εχει και κερκιδες αυτο…

μαλιστα…απλα σου λεω απλα…να ξες απλα
οι black sabbath με(μαζι με deep purple…ασχετο) ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα…οποτε…δεν ειναι ο λογος αυτος που λες…ο λογος ειναι οτι μερικοι θετε συνεχεια να γκρινιαζετε λες και σας κοβουν το ψωμι ξερω γω… (το χω κανει και γω παλια σε περιπτωσεις οπως του κορνελ κτλ και το χω μετανιωσει…ειδα οτι ειναι τρισμεγιστη βλακεια να βριζω επειδη ενας επιχειρηματιας δεν εφερε την μπαντα που ηθελα…)

Καλα βρηκες και εσυ ατομο :stuck_out_tongue:
Εγω ειπα απλως οτι δεν παω γιατι θελω να δω μονο Voivod.
Οι περισσοτερες μπαντες που θελω να δω εξαλλου δεν νομιζω να πατησουν ποτε το ποδι τους εδω. :lol:
Δεν μου εφαγε κανενας διοργανωτης το μπιφτεκι μου φιλτατε,απλα προσπαθησα να βρω
μια δικαιολογια για τα παιδια που κραζανε.

τεεεεσπα…
καλη καρδια μωρε…

Μπορώ να παώ μόνο σε 1 συναυλία φέτος…Αμα δεν φέρουν Slipknot θα έρθω σίγουρα Heaven & Hell…

Ωραια συναυλια…θα ερθω μαλλον σιγουρα…αναλογα με την τιμη…το μονο που με χαλαει ειναι ο χωρος…εκει καλοκαιριατικα θα ψηθουμε.ποσο να κανει?:-k 40?45? εκει εε?

Έλειψα 5 μέρες και έγινε της,… άντε μην πω. Να δω πότε θα πάμε διακοπές και τισκατά θα δούμε…

Λειψε αλλες 5…Ολο και κατι καλο παιζει να ανακοινωθει:p:p:p

Δε νομζιω οτι κανεις λαθος…Εχει και κατι εξωγηινους στο πισω μερος :lol::lol::lol:…Ενταξει Sabbath,τι να λεμε τωρα…:bow2::bow2:

κάνω ένα οφτοπικ για να προσκυνήσω το αβαταρ σου.

Ρε σεις, μεχρι τωρα εχουν δωσει την ιδια ονομασια σε δυο διαφορετικους κλειστους χωρους που στεγαζονται στην ιδια περιοχη. Βασει αυτου και μονο, σα να μου φαινεται λιγο χλωμο να το κανουν σε κλειστο!

Απο την αλλη τι αλλο μπορουσαν να ανακοινωσουν; ‘‘Heaven & Hell live at the Alana kapou ekei gkiro stou Kentrou Ksifaskias’’? Σιγουρα οχι. :stuck_out_tongue: Οποτε ψυχραιμια κι αναμενουμε…

Ναι ρε παιδιά, όσο ΓΤΠΚ και να είναι οι διοργανωτές δεν πιστεύω πως 27 Ιουλίου με θερμοκρασίες 35-40 βαθμούς θα το κάνουν μέσα στον φούρνο.Γιατί εκεί μέσα θα έχει τουλάχιστον 45 αν έξω έχει 35.Θα έχουμε θύματα, σοβαρά.Λίγη υπομονή να ανακοινωθεί κι επίσημα (ξέρει κανένας πότε θα γίνει αυτό?) και βλέπουμε.

ειναι κ συναδελφος…

το δικο μου???:-k

Χα…θυμιζει το live του Dio το 03 @ the ARK alana behind the warehouses of Renti …

[SIZE=4]DIO PE ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ…[/SIZE]

Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει η τοποθεσία.