Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

απο το στομα σου και στο DIO το αυτι:papas::papas:

Αντε επιτελους ειχα απελπιστει οτι φετος οτι δεν θα πηγαινα σε κανενα φεστ…με τα τρελα ακυρα λαιν απ.

Θα γινει πανικος!

BLACK SABBATH RE
\m/ DIO!

Ψαχνοντας για σετλιστ προηγουμενης περιοδειας τους βρηκα αυτο.

Υπαρχουν ανθρωποι που βγηκαν ζωντανοι μετα απο κατι τετοιο;; 8O

υγ.:Α ρε Ελλαδιτσα…:frowning:

Αυτο περιπου επαιξαν και εδω…Και ναι δηλωνω πως βγηκα ζωντανος…

Και θα ξαναβγω και στις 1 ή 2 φορες που θα τους δω και φετος…

Εσυ βγηκες ζωντανος χωρις να εχεις ακουσει Motorhead προηγουμενως και Priest αργοτερα.

Σ’ ολο το φεστ αναφερθηκα.

• Testament

Τα ακουσα σε δοσεις και θα τα ακουσω παλι μαζεμενα στη Σουηδια (εκτος Priest)…Πιανεται…?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πιανεται…

Απλα και παλι εχασες, επειδη αν μια μερα σε πιασω στα χερια μου δε θα 'σαι ζωντανος. :x

μπουχουχουυυ!Εγω θα παω ακαντουκου(κρυφα απο γονεις)και δε θα εχς λεφτακια και για το κοντο ξωτικοοο:(

Πάντα μπορείς να αρχίσεις να κάνεις δουλειές για να μαζέψεις κανά λεφτό και να πάμε μαζί. :wink:
Εγώ αυτό θα κάνω πάντως :stuck_out_tongue:

Listening to: Cynic - Evolutionary Sleeper
via FoxyTunes

ok θα περναω γιαγιαδες απεναντι.Τωρα αν μου τις πατανε στο δρομο…δικο τους προβλημα.Αντε να αραιωνουμε σιγα σιγα:p

Βασικά είναι απλη η απάντηση,Γιατί όταν ενα φεστιβάλ υπάρχει εδώ και 13-14 χρόνια έχεις πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από το να φέρνει τα ίδια και τα ίδια.Και όταν σκάει ένα 2ο φεστιβάλ από το πουθενά το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να είσαι ευγνώμων.Και επίσης δεν έχεις και απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφεις.Οι H&H έχουν έρθει μόνο 1 φορά.Οι τέσταμεντ 2 τα τελευταία 8 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, και οι Gojira ποτέ(εδώ μπορεί και να κάνω λάθος γιατί δεν μου αρέσουν και μπορεί να μην το είχα πάρει πρέφα αν ήρθαν).:stuck_out_tongue:

Μην είσαι εμπαθής.

καλα δεν νομιζω κιολλας οτι γκρινιαζουν επειδη και καλα το ροκγουειβ εχει 14 χρονια ιστοριας κιετς… και αν καταλαβες καλα γω εκανα το ποστ που σχολιασες οχι για να υπερασπιστω κανα ροκγουεηβ…αλλιμονο ε… απλα γιατι στην περιπτωση των μοτλευ και σια υπηρχαν τοσες γκρινιες ενω σε μια παρομοια περιπτωση δεν υπαρχουν;;;;;…θα μπορουσα να το κανω και στο θρεντ των σλιπνοτ κτλ (που θα παω μαλλον γουσταρω ε)
τεσπα…για χεβεν ξερω οτι μονο μια φορα εχουν ερθει (και τους εχασα ο αχρηστος αλλα να σου παλι η ευκαιρια γιεα)…για τεσταμεντ δεν το ηξερα…

Επιτελους… ειναι επισημο…

Αλλαξτε τους τιτλους, αλλαξτε τα ολα… και καποιος να μου φερει τα χαπια μου…

Οι Gojira στην Ελλαδα… αφwξςwεgyuγξη…

:vibrate::bounce::vibrate::yahoo:

XΑΜΟΣ ΛΕΜΕ!!!

Τestament Tρίτη φορά!

Gojira ftw! Τhe heaviest matter of the Universe

Kαι φρουρούς και θεούς

Οι Mencea όσο έχω ακούσει μετράνε.

Καλό Billing για όλα τα γούστα.

Και το εισιτήριο λογικό ακούγεται.

SABBATH PE M**NIA!!!

:bounce::vibrate::bounce::vibrate::bounce:

GOJIRA
GOJIRA
GOJIRA

εχουμε πληροφοριες για το ποσο θα παιξει η καθε μπαντα??

ελπιζω το λιγοτερο σε κανα μισαωρακι
5 κομματακια
τι να πρωτοπαιξουνε δηλαδη??

Αυτά είναι.
Ωραίο lineup.
αλλά: GOJIRA !!!

εγω ακομα δεν καταλαβα που τελικα θα γινει…

αλλα κατα τα αλλα…

[SIZE=“5”]sabbath ρε μουνιααααα!!![/SIZE]

Αυτό που με ανησυχεί,είναι οτι παρά την επίσημη ανακοίνωση, δεν διευκρινίζεται πουθενά αν θα είναι σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο.Γιατί αν μιλάμε για τον κλειστό θα έχει τουλάχιστον 45 βαθμούς εκει μέσα στις 27 Ιουλίου!Στην καλύτερη, γιατί αν παίζει καμμια 40ρα έξω μέσα θα φτάσει άνετα τους 50 με όλο αυτό τον τσίγκο και το σίδερο…Μιλάμε θα έχουμε θύματα κυριολεκτικά!