Όταν παίζουν οι
ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ!
ρε δεν νομιζω…δε μπορει να ειναι τοσο χαζοι…μαλλον θα το κανουν εκει που επαιξαν προπερσυ οι παρανταης λοστ κτλ…χωραει 10χιλιαρο απ οσο ξερω…ετσι κι αλλιως για παραπανω δεν το κοβω με τιιιιποτα
Στο φεστιβάλ του γκαγκάριν λες,με Type o Negative?Αυτό ήταν στου μπέηζμπολ…
ναι αυτο φιλος…δεν ειχα παει αλλα ακουσα οτι παιζει καλη φαση…με σωστη οργανωση ειναι τζιτζι για συναυλιακος χωρος…
Ναι καλό ήταν, αλλά η ανακοίνωση λέει ξιφασκίας…:-k
ουφ…ας ελπισουμε οτι λεει λαθος διοτι οπως ειπες και συ θα θρηνισουμε θυματα εκει μεσα…
Μαγκες τελικα επιβεβαιωθηκε αυτο που ειχε πει ο Χακος στο TV WAR,αλλα πρεπει καποιος ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μας πει αυτο που απασχολει τον περισσοτερο κοσμο.Θα ειναι μεσα ή εξω? Εαν ειναι μεσα θα εχουμε σοβαρο θεμα,τι θα κανουμε δλδ θα παμε με τα σωβρακα στην συναυλια για να μην πεθανουμε απο την ζεστη? Καποιος υπευθυνος να μας πει ντε…!!!
παιδια παρα πολυ απλο…
πηρα τηλεφωνο εγω…
τελικα ειναι στον ανοιχτο χωρο…
μου πε η κοπελα που πηρα τηλ εκει οτι ειναι εκει που ειχε γινει και το e jekt…
αν καποιος ξερει κατι παραπανω για το χωρο ας ποσταρει…
Έξω θα είναι, εκεί που γινόταν το Ejekt. 
Οι δακρυϊκοί μου πόροι έχουν χτυπήσει κόκκινο!!! Επιτέλους επίσημο:yahoo::yahoo::yahoo: Δεν την αντέχω τόση συγκίνηση:cry:
GUARDIAN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Μαζί με gojira, testament και dio!:vibrate: Ελπίζω να υπάρχουν φορεία εκεί γύρω γιατί δεν με βλέπω καλά… Επίσημα το καλύτερο ελληνικό φεστιβάλ όλων των εποχών!!!:respect:
Στον ανοιχτό? Ωραία!
Αν και δεν έχει σημασία, γιατί όταν παίζει ΑΥΤΟΣ, οι ουρανοί σκεπάζονται 

Ευτυχώς που μου’ κοψε κάποια στιγμή στις γιορτές και μάζεψα λεφτά για εισιτήρια συναυλιών που δεν είχαν ανακοινωθεί… Ε ρε γλέντια λέμε! Zuper!
ΣΟΥΠΕΡ λογικά θα γίνει sold out:!:
Δεν θέλω να ξενερώσω όσους περιμένουν με αγωνία τους gojira (και γω μέσα :respect: θεοί!!!), αλλά από το Terra Incognita παίζουν μόνο το clone και από link μόνο το Remembrance κατά 99,9%. Και εφόσον είναι σε φεστιβάλ με περιορισμένο χρόνο πολύ φοβάμαι ότι το 99,9% γίνεται 100%.
Όλα σχεδόν τα κομμάτια θα ναι από From Mars to Sirius (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΕΙΛΑ:bow:) και The Way of All Flesh…
ε βρε, στο δικό σου ποστ έκανα κουότ, για ποιανού το άβαταρ λες να μιλάω? 
πήρα κι εγώ τηλ (πριν δω τι είχατε ποστάρει), να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι είναι όντως σε ανοιχτό χώρο. όποιος έχει πρότερη εμπειρία μπορεί να μας πει τι λέει ο χώρος? 
Η τιμούλα πάντως τσούζει λιγάκι…
Α γεια σου !
Κατα τα αλλα ΓΚΟΤΖΙΡΑ !
Ρε φιλε μολις ετοιμαζομουν να το ποσταρω και εγω αυτο. Πηρα και εγω τηλ και μου το ειπαν αυτο. Σουπερ!
υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες θα γκρίνιαζα κ εγώ για την τιμή.
Αλλά τώρα μιλάμε για ΣΑΜΠΑΘ γαμώτη μου!
Δεν έχω ανάγκη! και παραπάνω θα έδινα για το συγκεκριμένο… και μην ξεχνιόμαστε : ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
Έτσι για υπενθύμιση…