sorry κιολα για το αφελς της ερωτησης…αλλα που βγηκε η επισημη ανακοινωση κτλ;;;
Εγω παντως στην κεντρικη του ροκινγκ το ειδα!Κατα τ αλλα ολα καλα!Ετσι νωρις νωρις η ανακοινωση να κανονισουμε και τις διακοπουλες μας!
καλα ναι οτι να ναι…δεν μπηκα καν στην αρχικη ο λακαμας
Φυγαμε
Μου πέφτουν τα μαλλιά όταν διαβάζω κάτι τέτοια :?
Ψυχραιμία! Υπάρχει λύση… ρώτα τον Blaze :lol:
ελα μωρε νταξ… το χω καψει με τουτα και με κεινα
Ναι βρε, το worries 
60€;;;
Σφιγγουμε επικινδυνα. 
Δεν παραπονιεμαι.
Ισα ισα πιστευω πως η τιμη αν και τσιμπημενη ειναι στα ορια του φυσιολογικου.
Απλα συνειδητοποιω οτι πρεπει σφιξουν οι κωλοι αν θελουμε να παμε και εκει.
Και τον JBJ:roll:
Aν είναι εκεί που είχε γίνει το 1ο Eject με τους New Order, έχει ευκολη πρόσβαση με τραμ, τεράστιο πάρκινγκ, και χώραγε το πολύ 10-12 χιλιάδες. Ήταν όμως πολύ ανοιχτό και το βάραγε ο αέρας, τότε θυμάμαι είχε νοτιάδες 7-8 μποφόρ κόντρα στη σκηνή και είχε ως αποτέλεσμα ο ήχος να μπουκώνει απίστευτα. Σκέτη βαβούρα, ο χειρότερος ήχος που είχα ακούσει…
Μόνο αυτός.
Μακάρι να χω λεφτά τότε να κατέβω.
Δεν θα αντέξω να χάσω πάλι 2 μέλη από την αγαπημένη μου σύνθεση (Geezer - Iommi).[-X
Το line up πολύ καλό, για όλα τα γούστα, η τιμή τσιμπημένη αλλά θα μου πεις δεν γίνεται αλλιώς.
Ιδανικό θα ταν να πήγαινα στην Ιταλία που παίζουν όλοι αλλά λεφτά…
παντως καλο ειναι να στηριχθει οσο πιο πολυ γινεται μια τετοια προσπαθεια για την μονιμη θεσπιση ενος φεστιβαλ τετοιου ηχου και να μην εχουμε μονο τους ντιντιδες νταβατζηδες στα φεστιβαλ…
νομιζω ειναι η ιδια εταιρια πο ειχε φερει και johnny winter και gary moore…
αρα ολοι αυτοι που διαμρτυρονται για την τωρινη συναυλιακη κατασταση στην χωρα μας και τους αρεσει βεβαια καποια μπαντα απόλες αυτες καλο ειναι να κανει καποια οικονομια στα εξοδα του και να το τιμησει το φεστιβαλακι…
λεω τωρα αφου υπαρχει τετοια ευκαιρια να ψαχτω και λιγο με αυτους τους gojira που τοσος ντορος γινεται.
για προτεινετε με τι να αρχισω με το τελευταιο ή με το προηγουμενο…?
+12.000
εχεις απολυτο δικιο
Aν τα γούστα σου είναι πιο τεχνικό/προγκρέσιβ το τελευταίο.
Αν γουστάρεις περισσότερο κοπάνημα/γκρουβ πήγαινε From Mars To Sirius ή σωστότερα και πιο πίσω.
Σωστά τα λες πάντως για το φεστιβάλ.
μάλλον θα είναι καλή φάση αυτό το λάηβ αν και θα προτιμούσα να ήταν ένα πενηνταράκι το τικέτο.
heatseeker θα σου πρότεινα να τα πάρεις όλα με τη σειρά απ την αρχή της δισκογραφίας τους 
Ποοοο…Θα γινει πανικος με μια λεξη…Εχει και ευκολη προσβαση…Την τιμη την παλευω…ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ…
Περι Gojira, “From Mars To Sirius” > “The Link” > “The Way Of All Flesh” > “Terra Incognita”
Καπως ετσι μ φαινεται.
περι gojira
FROM MARS TO SIRIUS
απλα και χαλαρα
απο τους δισκους της δεκαετιας
εφοσον το ακουσεις και σαρεσει περνεις και the link και the way of all flesh
και αφηνεις τελευταιο το terra incognita
περι φεστιβαλ
το οτι εχει 2 ελληνικα σαπορτ
πως διαμορφωνει τις ωρες?
τι ωρα ξεκιναει και ωρα τελειωνει
η αναλογια θα πηγαινει
1,5 ωρα H & H
1 ωρα BG
45 Testament
30 gojira
και
τα ελληνικα?
30 ωρα και αυτα?
που ειναι ο αντιστοιχος τζοκερ να μας ενημερωσει???οεε???