Επιτελους! Ενα καλοκαιρι με τοσο γαματες μπαντες που θα μπορεσω να δω μεσα σε 2 μερες!!!
4η μερα του rockwave και αυτο το φεστιβαλ ειναι ο,τι καλυτερο (σχεδον) μπορω να φανταστω!
Απο μαλακια εχασα Blind Guardian (ειχα παει 4ημερη), οπως και Testament (πανελληνιες κ ξεφραγκιασμα…)
Αρκετα τσιμπημενο το τικετ αλλα ας ελλπισουμε χαλαλι τους…
Εμένα πάλι μου φαίνεται φοβερό το billing και μια χαρά το εισιτήριο. Μόνο για τους Gojira θα μας ζητούσαν 30?..
Μencea και Descending θα λειτουργησουν ως opening acts λογικα, ετσι?
όχι, τελευταίοι θα βγούνε.
Πες τα ρε παιχτουρα μεγαλη!!Sold out εδω και τωρα ρε!
Και μπορει να γινει!
Απλα επειδη καποιοι δεν νομιζουν πως το χουν συνειδητοποιησει οτι ερχονται οι:
[SIZE=“7”]BLACK SABBATH[/SIZE]
Δεν πιστεύω ρε παιδιά να παίχτηκε τίποτα! Το λέω γιατί απο τα tourdates στο official site του Dio έχει αφαιρεθεί η δική μας ημερομηνία:-k
Ελπιζω να το ξαναβάλουν με το όνομα του φεστιβάλ και τις υπόλοιπες μπάντες…
Κοντέ μη μας κάνεις τέτοια και ασπρίσουν τα μαλλιά μας πριν την ώρα τους ε!
γκοτζιλες για χεντλαηνερς.
τι βαλαν τα γεροντια πανω ,να παθουν και κανα εγκεφαλικο.
Και ΓΑΜΩ τα φεστιβαλ,τοσα ονοματα σε μια βραδια δεν νομίζω οτι μπορω να τα αντεξω,!!! χαχα!
Εννοείται πως θα πάμε όλοι με τα ταμπούνια!!!
IOMMI,DIO,Butler, o Sholnick KAI KAI KAI,
8)8):)8)8)
Nice, πολλα τα 60 βεβαια, αλλα οχι αναλογικα με αλλα αντιστοιχα φεστ στην Ελλαδα, Guardian, οποτε θα το τιμησουμε μαλλον 
Ωραία κανονίστηκε κι αυτό …:D:D
παρακαλώ τώρα και συγκεκριμένη ημερομηνία για τα εισιτήρια να σταθώ στην ουρά … 8)8)8)
(Drifter -> 

)
Blind Guardian?
srsly?
Μια χαρά είναι, αλλά πλιζ, μη γίνει σε κλειστό χώρο. Εκτός από ζέστη και θερμοπληξίες, δεν νομίζω ότι και ο ήχος θα είναι ότι καλύτερο.
γαματα…DIO…
για να το πάθουμε εμείς τους βάλανε! 
Μέσα στο κατακαλόκαιρο, δεν νομίζω να έχει διαφορά το έξω από το μέσα. Τη ζέστη δεν τη γλιτώνουμε έτσι κι αλλιώς
Όσο για τον ήχο, ναι, λογικά σε ανοιχτό χώρο θα είναι καλύτερος, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.
Listening to: Opeth - Remember Tomorrow
via FoxyTunes
μια χαρά το λαην απ και το εισιτηριο, αν σκεφτει κανεις οτι για ενα λαηβ πλεον στο γαγαριν μας ζητανε 30-35ε.
ροκιν αθενς και 4η μερα του ροκγουεηβ για μενα φετος λοιπον :!:
Eμενα ενα πραγμα με φοβιζει … οτι στην ανακοινωση λεει οτι και αυτο το φεστιβαλ , θα γινει θεσμος και θα γινεται καθε χρονο στο κεντρο της Αθηνα … τα ιδια ελεγε περυσι και το Rock Em All
… Eλπιζω να μην παρει και την οργανωση του
…
Παντως θα το τιμησουμε και αυτο κυριως για ΒG και Gojira … αν και εμπειρικα , τα γεροντια παντα αποδεικνυονται ΠΟΛΥΥΥ ΔΥΝΑΤΑ και μας αφηνουν 8O ! 
Μέσα είμαι!!! Αυτό μάλιστα! Μακάρι να είναι καλή και η όλη οργάνωση και να μην έχουμε τίποτα απρόοπτα…ξέρετε εσείς.
Και όσοι ξαναμιλήσουν για “γερόντια”, να τους θυμίσω πως σήμερα το βιάγκρα κάνει θαύματα!!! 8)8)8)8)
Καλό είναι η τιμή. Μάλλον εξω θα γίνει εκεί που παίζει ο Εθνικός. Τα Ελληνικά γκρους και οι Gojira και για λίγο οι Testament θα παίξουν στο λιοπύρι:-k, αλλά τίποτα δεν είναι τέλειο σε αυτή την ζήση…πσσσ:!: