Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

Δεν περιμένα περισσότερο ή λιγότερο στην τιμή. Και Gojira, Sabbath να ήταν μόνο, 60 πιστεύω ότι θα τα έδινα (Sabbath λέμε!) . Ωραίο προέκυψε το καλοκαίρι τελικά :smiley:

Πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλο το φεστιβαλ, εγω θα παω 100%, και το καλιτερο της υποθεσης ειναι οτι μπορουμε τωρα να περιμενουμε ΚΑΙ το rock em all ετσι ωστε να ικανοποιηθουν σιγουρα και αυτοι που δεν θα τιμησουν το φετινο rockwave η’ το rocking athens!!!:band::rockon::metal:

Είναι σίγουρο πως θα γίνει φέτος Rock em all;

Το βιαγκρα και η Veronica Zemanova φιλε…:respect:

Οντωςς …παιζει να γινει ??? … Δεν θα μας χαλαγε … να φερουν συγκροτηματακια επιπεδου περυσινου…:):roll: Με οργανωση αλα Rockwave ( καλως ή κακως δεν εχω δει καλυτερες στην Ελλαδα ) … Ξερει κανεις ποια εταιρεια ειχε οργανωσει το Ροκ εμ Αλλ ?? … Ας κοιταξει καποιος το εισιτηριο του :stuck_out_tongue:

Το rock em all το είχε διοργανώσει η musicbox productions. Πάντως προς το παρών δεν έχει ακουστεί τίποτα, οπότε παίζει να μη γίνει φέτος. Όπως και να χει, καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί ώστε να υπάρχει ποικιλία, αυτό μόνο κακό δε κάνει! :wink:

Gojira και τα ελληνικα αδιαφορα για μενα…

Testament 2η φορα
Blind Guardian 2η φορα
Hevan & Hell 3η φορα…

Λιγο χλωμο το βλεπω να σκασω με το 60αρακι καθως μια βδομαδα πριν θα ειναι Linkin Park & Deep Purple οποτε θα μου φυγουν αρκετα φραγκα εκει…

Παντως αν μεινουν λεφτα θα σκασω…Τα 3 πρωτα ονοματα ειναι ενδιαφεροντα…

Θυμαμαι παρα πολυ καλα ποτε ανακοινωθηκε περυσι το rock em all.Ηταν μεσα στο πρωτο 15μερο του μαιου οπου και διαβαζα για πανελληνιες και ξαφνικα με παιρνει τηλεφωνο ενας φιλος μου φανατικος με τους iced earth και μου λεει οτι ανακοινωθηκε το rock em all.Αρα με βαση τα περσινα δεδομεα ειναι ακομα νωρις.Για να δουμε…

πιστευω πως εχετε δει στις σελιδες & myspace ολων των συγκροτηματων πως αυτο το φεστβαλ δεν υπαρχει στα tour dates.

εντιτ

στο μπλαμπερ υπαρχει.

και στο message board του Dio
http://www.ronnie-james-dio.com/RJD/viewtopic.php?f=39&t=1144&start=15

Youtubαρα λιγο…συμπαθητικος φαινεται ο χωρος που γινε το Eject.Μπας και πηγε κανεις εκει να μας πει για τον ηχο?

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι από όλες αυτές τις συναυλίες κάποιες διοργανώτριες εταιρίες έχουν να κλάψουν πολύ!
Τώρα το ποιοί θα θρηνήσουν θα δέιξει!
Δεν γίνεται σε όλα αυτά τα εβέντ να πάει κόσμος.Κρίση υπάρχει ο κόσμος δεν έχει λεφτά και φέτος γίνονται πιο πολλά φεστιβάλ και συναυλίες καλές από κάθε άλλη χρονιά και χωρίς μεγάλη διαφορά ανμεταξύ τους!!
Και μιλάμε για πολύ καλές συναυλίες…AcDc,Scorpions,Deep Purple,Linkin Park,RockWave Festival,Rocking Athens kai Rockem All (αν γίνει).
Κάποια απο αυτά θα κλάψουν πολύ!

Οπως εχουμε γραψει και σε προηγουμενα ποστ, πηραμε τηλ και ρωτησαμε για το που θα γινει η συναυλια και μας ειπαν οτι θα γινει εξω και οχι στο κλειστο της Ξιφασκιας,οποτε ολα καλα σε θεμα ζεστης,οχι οτι δεν θα μας βαρανε οι 40 βαθμοι του ηλιου,αλλα καπως θα την παλεψουμε.
Τωρα παιδες για το θεμα των χρηματων,θα συμφωνησω με εναν φιλο που λεει οτι φετος που ο κοσμος δεν εχεις λεφτα,θυμηθηκαν να φερουν οοοολα αυτα τα συγκροτηματα. Με ενα προχειρο υπολογισμο,μεχρι στιγμης εγω εχω δωσει 33 για Kreator,80 για ACDC. Εχω να δωσω ακομα 60 για το Rocking Athens,85 για 3η και 4η μερα Rockwave και εαν θυμαμαι καλα αλλα 35 για Pestilence. Εχουμε δλδ στο συνολο για συναυλιες 293 ευρω. Εαν ανακοινωθει και το Rock 'em all ε δεν θα ειναι αλλο ενα 50αρι σιγουρα. Οποτε μπαμ μπαμ παμε στα 350 ευρω περιπου και ειμαι σιγουρος οτι αλλοι εχουν να δωσουν και παραπανω. Δεν γ@μει,καλα να περασουμε μαγκες και…περαστικα μας ( ως προς τα χρηματα )

Υ.Γ. ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ: ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ,ΒΑΛΤΕ ΤΑΠΗΤΑ ΦΕΤΟΣ…ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ

Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια! Κι εγώ γουστάρω πολλέ μπάντες από αυτές που έρχονται αλλά για να πάω σε όλες αυτές πρέπει να πάρω δάνειο ή να βγω στη Συγγρού(καλέ)…οπότε πήρα το τικέτο για ακεντέκε και μάλλον θα πάω και Heaven & Hell που δεν τους είδα πρόπερσι…προτίμησα τους Μεταλλικατς και ήμουν και φαντάρος…που να βρω λεφτά ρεεεε???

παντως εγω επιμενω και το ξαναλεω…
εκτος απο ακεντεκε σχεδον ολοι οι αλλοι μπορουσαν να βολευτουν ανετα σε ενα σενιο 3ημερο φεστιβαλ με 3 ξερω γω σκηνες κτλ…ρε χαμος θα γινοτανε…βαλε μια μερα με πλακεμπο κιλλερς μομπυ λινκινπαρκ νταφφυ και τα συναφη αλλη μια χαρντροκ με μοτλευ σαμπαθ και λοιπα και μια τριτη με οοολα τα πιο μετσαλ…χαμος θα γινοτανε κοσμος θα πηγαινε στανταρ…

Ναι αλλα τους πιο πολλους απ’αυτους θα τους εβλεπες για κανα μισαωρο λογω του οτι ειναι ολες αυτες οι μπαντες μαζι, και μονο οι headliners θα απολαμβαναν μια καποια ανεση χρονου…
Και παρε μετα γκρινια και κακο, για την ξενερα που θα ειχανε φαει ολοι γιατι η αγαπημενη τους μπαντα δεν επαιξε πολλη ωρα… [-X

Προσωπικα ηδη με χαλαει λιγο που δε θα δω τους Guardian μονους θα ηθελα, αλλα χαλαλι… Dio, Testament και Gojira ειναι αυτοι… θα καει το πελεκουδι:yahoo:

καλα αμα γκρινιαζανε και για ενα τετοιο φεστ θα ηταν για τα μπαζα μην πω τιποτα αλλο…ετσι ειναι τα φεστ τα μεγαλα στα αξωτερικα που επικαλουμαστε συνεχεια και τα ζηλευουμε…ε και να σου πω αυτο γινεται για να μαζευεται πολυσ κοζμος…και φυσικα δεν γινεται να σου αρεσουν και ολες οι μπαντες ρε αδερφε…για πχ αν επαιζαν wasp με voivod τη ιδια ωρα…χωρις δευτερη σκεψη τους πρωτους ενω συ για πχ τους δευτερους…οσο για το χρονο πανω στην σκηνη…ε δεν θα επηρεαζοτανε νομιζω…

όμορφο φεστιβαλ αν και έχω ξαναδεί guardian k heaven& hell. Μάλλον θα το τιμήσω γιατί γουστάρω πολύ το όλο πακέτο.

Δυστηχώς μάλλον θα χάσω για 2η φορά lp για να πάω εδώ αλλα τι να κάνουμε 55+terravibe είναι πολλά:roll:

Συμφωνω. Βεβαια μην ξεχναμε οτι αυτο γινεται και για εμπορικους λογους. Δεν ειναι οτι δε το σκεφτηκαν, απλα νομιζω οτι η τσεπη θα γεμισει λιγουλααααακι παραπανω αμα το χωρισουνε σε 7 διαφορετικες συναυλιες με 50-80 ευρω…

Μιλαω για τη δικη τους τσεπη φυσικα… :stuck_out_tongue:

αχα ισχυει…απλα με πολλααααα συγκροτηματα για ολα τα γουστα ο ιδιος και παραπανω κοζμος συνολικα θα πηγαινε σε ενα τετοιο φεστιβαλλ…οποτε παλι κερδος θα χανε…αλλα τεσπα χου νοουζ…τερμα με το οφφ τοπικ…

Aυτο που μου κανει εντυπωση παντως, ειναι πως μερικοι λενε/γκρινιαζουν πως καποια ονοματα εχουν ερθει και αλλες φορες…Ε και??? Θα σε χαλαγε ρε φιλε να ξαναδεις Sabbath ή Testament??? Και στην τελικη αν δεν σου αρεσουν τα ονοματα δεν πας…

Υ.Σ. Μιλαω γενικα και δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα!