Βρε καλά είσαι εσύ. Εγώ με ένα πρόχειρο υπολογισμό μάλλον θα πρέπει ν’ αρχίσω να σκέφτομαι ποιο μέλος της οικογενείας μου πρέπει να πουλήσω (μάνα είναι μόνο μία):-k
αδέρφια δεν έχεις ???
εγώ με 2 που έχω καβατζόνωμαι και για του χρόνου … 8)8)8)
πουλησου(sic) εσυ ρε!
Εγω με ένα πρόχειρο υπολογισμό … έσπασα το κομπιουτεράκι 
Δηλαδη να μην γκρινιαζω που θα δωσω:
70 για ACDC
35 Scorpion
45 Deep Purple
40 Motley Crue (αν παω)
60 Heaven and Hell - Blind Guardian
- οτι αλλο προκυψει αν προκυψει (Metallica,Gary Moore)
Συνολο: 250+
χοχοχοχοχοοχοχοχοχοχοχ:lol::lol::lol:
ναι οκ 
αρχισα να ζεστενομαι ηδη με αυτο το λαιν απ οποιος γουσταρει κλασικα πραματα ερχετε εδω οποιος θελει καινουργια παει ροκγουειβ δεν μπορω να ακουω παραπονα βαρεθηκα την μιζερια ορισμενων εγω παντως εκτος των 2 τελευταιων ροκγουειβ εχς παει σ ολα οποτε καιρος για κατι διαφορετικο και μην ξεχνομιαστε οι gojira ειναινεα μπαντα οποτε απο θεμα line up δεν πιστευω να εχει κανεις παραπωνο ασε που τα σπαν κιολας:D
ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!!!#-o8O:roll::p8)
Εμενα το κομπιουτερακι χτυπησε ηδη 100αρι με Kreator, Exodus, Soulfly. Κατι μαλακιτσες απο δω κ απο κει, κατι η ΓΤΧ… Και μολις μπει το καλοκαιρι θα γινει σεισμος στο πορτοφολι μου!!!
Ειδικα το Rocking Athens Festival ειναι γαμω τις φασεις αλλα παιζει να το ρισκαρω να παω να στηθω απ’εξω μηπως κ μπω τζαμπε καποια στιγμη… Ροκγουειβ (μονο 4η μερα) δεν μπορω να το ρισκαρω και ας ειναι οι Τεσταμεντ απο τους αγαπημενους μ…
Ναι έτσι είναι,μόνο που έχουν και 152 ονόματα περισσότερα.Υπάρχει μια μικρή διαφορά…
καλα προφανως…συνηθως 70 ονοματα εχουνε ρε παιδι μου πες…αμα μαζεψεις ολα αυτα που ερχονται φετο κανεις μια σουμα 30 ονοματα περιπου…φωναξε καμμια 10αρια ακομα και εχεις ενα φεστ που ανταποκρινεται στα ελληνικα δεδομενα…δεν θα μας χαλαγε ε;;;
Καθόλου,αρκεί να μην κάνανε σούμα και τα εισιτήρια και έβγαινε σύνολο 837,5 γιούρια!Γιατί στα φεστιβάλ των 70 ονομάτων δίνεις το πολύ,το πάρα πολύ 100(δεν μιλάω για τριήμερα,αν και πολλά 3ήμερα εισητήρια φτάνουν 120-150).Π.χ στο ρέντινγκ που πήγα πέρσι για Tenacious D, αν θυμάμαι καλά έκανε 80 ευρώ και είχε γύρω στα 80 ονόματα…Μέχρι και σκηνή για σταντ απ κόμεντι είχε!!!
Θα προτιμουσα guardian headliners, αλλα ενταξει, λογικο που ειναι οι hah. Και με ψηνει πολυ τελευταια να παω. Αυτο το θεμα με εξωτερικο - Ελλαδα και εισιτηρια δεν εχει λιωσει; :Ρ
Lady Starlight
Θα προτιμουσα guardian headliners, αλλα ενταξει, λογικο που ειναι οι hah. Και με ψηνει πολυ τελευταια να παω. Αυτο το θεμα με εξωτερικο - Ελλαδα και εισιτηρια δεν εχει λιωσει; :Ρ
mia apo ta idia:)
ρε παιδια εμενα γιατι με ανησυχει πως σχεδον 2 εβδομαδες μετα την ανακοινωση καμια απο τις μπαντες δεν το εχει αυτο το φεστιβαλ στα tour dates…
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ανησυχουμε γι’αυτο. Αφου το εχουν ανακοινωσει εδω αλλα και στο TV WAR,δεν νομιζω οτι θα στραβωσει κατι. Ειχαν πει επισης οτι τα εισιτηρια θα κυκλοφορησουν τελος του μηνος,οποτε λογικα μεχρι την Τριτη θα εχουμε και νεοτερα γι’αυτο το φεστιβαλ. Ας κανουμε λιγη υπομονη και ας ελπισουμε στο καλυτερο.
Εγώ δεν ανησυχώ καθόλου…
6/27 Bologna, Italy
7/27 Athens, Greece
7/30 Wacken, Germany
Τοny Iommi blog
May 5 Columbia, Bogota - Coliseo el Campin
July 25 Finland, Oulu ? Q Stock Festival
July 27 Greece, Athens ? Rocking Athens Festival 2009, Olympic Fencing Hall
ΤΕSTAMENT at Islington Academy, London 25/03/09
01. Over The Wall
02. The Haunting
03. Burnt Offerings
04. C.O.T.L.O.D.
05. Raging Waters
06. First Strike Is Deadly
07. Do Or Die
08. Alone In The Dark
09. Apocalyptic City
10. Musical Death (A Dirge) (excerpt)
11. Eerie Inhabitants
12. The New Order
13. Trial By Fire
14. Into The Pit
15. The Preacher
16. A Day Of Reckoning
17. Reign Of Terror
18. Disciples Of The Watch
19. Rapid Fire (jam)
20. More Than Meets The Eye
21. The Formation Of Damnation
Για πολλά γούστα όμως!!!
:band:
DNR όχι? :(:(
Το ειχαν ανακοινωσει απο πριν οτι θα ηταν ενα special show που θα επαιζαν το The Legacy + The New Order ολοκληρα. Μεγαλο κριμα να μην ειμαι Λονδινο αυτον τον καιρο.
Σφαγη θα ηταν αυτο το live. Αλλο πραγμα.
Μεταλοζ καλά που δε χάλασες το σπόιλερ,ε:wink:
Αν δεν παίξουν από το Gathering εδώ θα γίνει χαμός:x