Το ξερω οτι το χαλασα αλλα ουτως ή αλλως δεν υπηρχε λογος νομιζω για το σποιλερ γιατι αυτο ηταν one-off show, δεν προκειται να επαναληφθει αυτο το σετ-λιστ. Συν το οτι εχει πολυ καιρο που εχει αναρτηθει σαν νεο και στο επισημο σαϊτ τους.
Αν παρολαυτα θελεις να κανω ενα edit, τοτε κανενα προβλημα. 
φιξντ! 
Εισιτηρια λογικα απο Δευτερα ε?
Ρεεεε! Χωρις DNR & Down for life θα φαω τεραστια ξενερα! Ας τολμησουν…
Μην ανησυχητε ρε. Παντα παιζουν κατι απο το The Gathering. Ακομα και τον Φεβρουαρη που τους ειδα που παιξανε μονο 45 λεπτα, παιξανε κατι.
τα εισητήρια πότε βγαίνουν?..πήγα σήμερα μετροπολις και δεν είχαν ιδεά…
Ρωτησα και γω 2-3 posts πιο πισω.Tελη Μαρτιου ελεγε η ανακοινωση,οποτε μαλλον απο Δευτερα…
Ρε με Guardian μαθαμε τι παιζει? Ακομα δεν εχουνε βγαλει τπτ στο site τους και εχω αρχισει να ανησυχω… 
Καλά άμα περιμένεις να ενημερωθείς από το site των Guardian φέξε μου και γλίστρησα!!! Αυτοί το χαζοενημερώνουν μία φορά στα 2 χρόνια…
Υποθέτοντας ότι αύριο θα βγουν τα εισιτήρια θα πάω να στηθώ από το πρωί … 8)8)8)
Τελικά δεν βγήκαν ακόμα …
πέρασα το πρωί να πάρω για τον bro για ac/dc ρώτησα και δεν ξέρανε τπτ … 
έστειλα e-mail στην εταιρία ελπίζω να απαντήσουν …
Ναι οντως το site παντα το ειχανε ψιλοχεσμενο… Θυμαμαι τοτε με την αλλαγη Ark - Silo… αν δε το ακουγα απο αλλους, θα στηνομουνα στο Ark σα το μ…λκα να τους περιμενω 
Το θεμα ειναι οτι το εχουνε ενημερωσει με αλλες συναυλιες που ειναι το Σεπτεμβρη οποτε ειναι σα να σου λενε οτι δεν ειναι σιγουρο για Ελλαδα…
Ελπιζω να μη γινει καμια στραβη :-k
ρε παιδες εγω παντως σαν φορουμιτης στους γκαρντιαν ειδα οτι ερχονται κανονικα ακομα και στην οφισιαλ σελιδα τησ νιουκλιαρ μπλαστ αμα μπειτε και δειτε στιςς τουρνε των γκαρντιαν εχουν την ημερομηνια κανονικα εγς δεν ανγχωνομαι γιατι ξερω πως κανουν οντςσ χρονια να ανανεωσουν το σαιτ τους οποτε ολα δειχνουν αισιοδοξα :):D(χωρις γκαρνιαν ενοειται πως δεν παω και αν το κανω θα παω μονο για gojira που θελς να τουσ δω κ παλι παιζεται…):-k
ΟΡΜΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ !!! ΒΓΗΚΑΝ !!!
τουλαχιστον οτι ειπαν το εκαναν και καλα ονοματα και τα εισιτηρια στην ωρα τους. Οπως ειπε και ο kangouras…ΟΡΜΑΤΕ!!!
Δοκίμασα να κάνω online αγορά (λέτε να έπαιρνα το ticket no1 ? ) αλλά μου βγάζει πρόβλημα…
Μάλλον δεν είναι έτοιμοι ακόμα, ή κράσαρε ο server από την πολύ ζήτηση :lol:
Ξέρει κανείς αν βγήκαν στα μετρόπολις θεσσαλονίκης???
Γιατι δεν κανεις εναν κοπο να παρεις ενα τηλεφωνο να μαθεις?? Ψαξτο απο το google 
Μπα δεν ξέρουν τίποτα ακόμη:(
Θα πάω αύριο ticket house να δω … :-k:-k