Ειναι εφικτο να μπει καποια ειδοποιηση για την περιπτωση που καποιος προσπαθει να σου στειλει PM και δεν εχεις χωρο ελευθερο, και επισης αυτα τα μηνυματα αντι να απορριπτονται να μπαινουν σε καποια queue ωστε να παραδοθουν αργοτερα?
Να βγαινει ενα Notification και να σου λεει οτι υπαρχουν 1,2,5,οσα να ναι pending messages ξερω γω, και μολις ελευθερωνεται χωρος να παραδιδονται.
Ωπ, ωραίος, θενκς. Άντε κι άλλη μία τώρα που γυρνάει, πού πήγε το θέμα με τα βιβλία κλπ στις “Άλλες Τέχνες”, για κάποιο λόγο δεν το βρίσκω και θέλω να ρωτήσω κάτι τον Red Viper. Όχι ότι θα το δει έτσι όπως έγινε το φόρουμ :!:
Δεν ξέρω αν είναι subscription, αλλά δεξιά σε κάθε θρεντ, εκεί που είναι η μπάρα, έχει ένα κυκλάκι που αλλάζεις το θρεντ σε watching, tracking, normal ή muted. Μπορεί να αφορά, όμως, απλά ειδοποιήσεις που βλέπεις σαν φβ πάνω δεξιά και όχι μέηλ.
Τι θες να κάνεις με το tab new; Αντί για αυτό χρησιμποιείς ή το latest ή το unread.
Την πρώτη φορά που θα πατήσεις στο θρεντ δεν θα σε πάει στο πιο πρόσφατο (πρέπει να κατεβάσεις την δεξιά μπάρα τέρμα κάτω), αλλά όταν ξαναμπεις θα σε βάλει στα τελευταία μη αναγνωσμένα.
μου φαίνεται ιδιαίτερα δύσχρηστο αλλά είναι και 1η μέρα …
παρατήρησα 2 καλές προσθήκες . Ότι η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα χωρίς refresh όταν υπάρχει νεο ποστ και ότι οδηγείσαι κατευθείαν στο τελευταίο μη αναγνωσμένο ποστ
από την άλλη , το να μην υπάρχουν σελίδες αλλά ένα ενιαίο θρεντ σαν τσατ στο viber , μου φαίνεται εξαιρετικά κακή επιλογή