Το Rocking.gr στο «7» της Ελευθεροτυπίας

Αντιγράφω από την κεντρική μας σελίδα:

Στο ένθετο «7» της σημερινής Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας γίνεται λόγος για τις καλοκαιρινές συναυλίες και την ακρίβεια που επικρατεί σε αυτές. Στη σελίδα 16 του ενθέτου, η συντάκτρια του θέματος Ματούλα Κουστένη αναφέρεται στο Rocking.gr και πιο συγκεκριμένα στο δημοψήφισμα που διεξήγαγε κατά το Μάρτιο του 2007 αναφορικά με τις τιμές των εισιτηρίων στις συναυλίες.

«Σα να μην έφτανε η ανασφάλεια που προκύπτει από το ντόμινο των αναβολών, έρχονται και οι τιμές των εισιτηρίων να αποτελειώσουν το κοινό. Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από λίγο καιρό το σάιτ www.rocking.gr πραγματοποίησε δημοψήφισμα σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων με τις εξής «επιλογές»: «Με τις τιμές στις συναυλίες, με βλέπω σε λίγο: 1. Να πουλάω το σπίτι μου, 2. Να κόβω τις συναυλίες, 3. Να πηγαίνω μόνο έξω, 4. Μια χαρά είναι οι τιμές». Ως τις 26/3 είχαν ψηφίσει 2.118 άτομα. Στην πραγματικότητα, είναι πολλοί περισσότεροι εκείνοι που δυσφορούν κάθε χρόνο μπροστά στα ταμεία των συναυλιών».

Αφού ευχαριστήσουμε και δημόσια τη συντάκτρια για την αναφορά της στο rocking.gr, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να προσφέρουμε όλο και πιο σφαιρική και ειλικρινή ενημέρωση γύρω από τα rock τεκταινόμενα στην Ελλάδα, ώστε να κρατηθούμε στην πρώτη θέση της προτίμησης σας, η οποία μας κατέστησε το πιο έγκυρο μέσο για τον σκοπό αυτό.

Η συντακτική ομάδα του Rocking.gr


Το δημοσίευμα αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι και η άποψη σας, η άποψη των αναγνωστών, δε μένει μόνο στις σελίδες ενός site αλλά περνάει και παραέξω και φτάνει με ποικίλους τρόπους στα αυτιά των αρμοδίων…

ha to auti twn diorganotwn kai twn mpantwn den tha idrwsei, eidika me 22.000 koroida stous atsalika.
me times apo 60e kai anw, pou fysika den pane se show, alla sthn tseph twn atsalika se poly megalo pososto.

Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου αν οι metallica θέλαν να βγάλουν λεφτά περισσότερα γιατί οι τιμές των εισητηρίων στις άλλες χώρες είναι πιο κάτω απο εμάς τους φουκαριάρηδες θα βγάλουν?:-k Όσο για το Poll rocking πολύ καλό και να κάνει και άλλες τέτοιες σφυγμομετρήσεις…έτσι εκφραζόμαστε και εμείς…:thumbup: :thumbup:

Αυτό είναι και το νόημα των δημοψηφισμάτων άλλωστε :slight_smile:
Thanks. :slight_smile:

σορυ αλλα τωρα το ειδα…κοροιδα;;;;;; τι λες ρε παιδι σοβαρα μιλας;;;… θα μας τρελανεις αδελφε;;;;;;;; αντε μη τα παρω τωρα…

Koίταξε και εγώ έχω σκάσει στην DiDi πάμπολλα λεφτά, αλλά δεν αμφισβητώ το ότι με εκμεταλλεύονται. Αν δεις τις τιμές για festivals του εξωτερικού και πόσα και ποιά ονόματα εμφανίζονται θα δείς ότι η DiDi στην ουσία καταληστεύει τον κόσμο και εκμεταλλεύεται την όρεξη του να δεί κάποια γκρουπ Live στην Ελλάδα. Τώρα τα λεφτά δεν νομίζω να πηγαίνουν στις τσέπες των γκρουπ, κρίνοντας από τιμές εξωτερικού, αλλά μάλλον στην τσέπη της Didi καταλήγουν.