πολλες,αν σκεφτω αυτα που διαβαζω!αν και τον δαρκ ικανο τον εχω αλλου να δειχνει
γαμωτο,εχασα φαση μου φαινεται!ποτε ειπαμε ειναι το επομενο???
πολλες,αν σκεφτω αυτα που διαβαζω!αν και τον δαρκ ικανο τον εχω αλλου να δειχνει
γαμωτο,εχασα φαση μου φαινεται!ποτε ειπαμε ειναι το επομενο???
Γτ θα έρθεις;!
Δεν ήπια γτ οδηγούσα.
Ναι να έρθει…
να κανετε παρτυ στην πατρα να εχετε οτι θελετε!κριμα που το εχασα παντως,θα εβλεπα κ εγω πολυ κοσμο μετα απο καιρο…
Many Cheers σε ολους παιδια, σε οσους τα παμε πολυ ή λιγο και σε οσους γνωρισα πρωτη φορα!:drunk::drunk:
Τεραστιο RESPECT και Hail to Pot για τη δεσμευση που κρατησε: Dropkick Murphys, καπακια Flogging Molly και Like the Oar Strikes the Water λιγο πιο μετα!!!:respect::respect::respect:
ΥΓ: Thanks για το ταμπελακι, you know who!:p::lol3::drunk:
Ευχαριστούμε αγάπες που ήρθατε, να 'στε καλά. Την ευχή μου…
Εμένα, για δε μου γνώρισε κανείς τον Outshined, χα;
Παρακαλείται να ΜΗΝ παραδοθεί στις Αρχές εκείνος που έσπασε το εμπάργκο του καπνίσματος. Τον αγαπάμε…
Ρώτα τον Giannis…
έχω κάνει πολλές προσπάθειες να απαντήσω.
δεν έχω προλάβει. είμαι σε εμπόλεμη κατάσταση.
Μαρία προς Θεού, δε θα σου συμπεριφερόμουν όπως στους μαντράχαλους…:lol:.
Ποτ, αλήθεια δεν συστήθηκα, νομίζω με εσενα και τον Νιμλοτ, αλλά αφού παίζατε μουσική κατάλαβα ποιοι είστε (αλλά όχι και μεταξύ των 2 σας :lol:).
ο κουρού είναι γκουρού. έχει σούπερ δυνάμεις να βλέπει την ip σου όταν σε κοιτάει στα μάτια. μάλλον έτσι με αναγνώρισε. :lol:
αντέχω…
:roll::roll::roll::roll:
Μου την είπε κιόλας ο ένας μπάρμαν…:lol::lol:
Mια βδομάδα…
Εσύ κοπελιά ξέρουμε σε χτυπαγε το 10ποντο
Kαταρα! Ηθελα πολυ να ερθω αλλα ο τρισμεγιστος Μερφυ εβαλε το χερακι του και λιγες ωρες πριν το παρτυ ειχε ατυχημα ενας φιλος και τρεχαμε σαββατιατικα. -_-
Αντε κανονιστε κανενα τα χριστουγεννα να σας δω κι εγω
Να λέγονται αυτά…
Έπρεπε να υπάρχει και βραβείο…
Εντάξει, καλή ήταν η μπλούζα, αλλά πιστεύω μπορούσες και καλύτερα.
έτσι, για να υπάρχει μια πρόκληση για την επόμενη φορά! :p8)
Υπάρχουν και κάτι φωτογραφίες που ακόμα έχουν μείνει αδημοσίευτες ε.
Εκτός κι αν υπάρχει λόγος να μη μπουν, σχετικός με την υπόληψη και τη διατήρηση ελαχίστων ψηγμάτων σοβαρότητας και αξιοπρέπειας κάποιων μελών του φόρουμ, συμπεριλαμβανομένου του γράφοντος, οπότε καλώς δε μπαίνουν :!: