Rocking.gr Party 10/10/09 @ Hard Rock Cafe

Το βλέπα του Μπάρμπα όλα τα λεφτά :lol:

Γιάννη/Monte, τις κοπελιές τις θέλουμε και στο επόμενο!:smiley:

Ποιό επόμενο. Έπρεπε να είχες κάνει ήδη τα κονέ σου να τις καλέσεις εσύ.

καααααατι θα κάνουμε… :lol: :wink: 8)

Περίμενα τα φώτα σου σαν τότε στη Τηθώρα:P

Για μια ακόμα φορά περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!! Είχε μουσική για όλα τα γούστα και στο τέλος που μείναμε λίγοι και καλοί είχε τρελό πανηγύρι :lol::lol: Είδα τις γνωστές φάτσες :stuck_out_tongue: και χάρηκα που γνώρισα και άλλα παιδιά από το forum. Ευχαριστώ πολύ επίσης για το μπλουζάκι :wink: και για τα σφηνάκια που κερνάγατε. Περιμένω το επόμενο πάρτυ, το οποίο ελπίζω να είναι σύντομα.

Freedom η μπλούζα σου είναι όλα τα λεφτά :lol: :lol: περιμένω ακόμα να μου πεις την ιστορία που θα φτιάξεις με τα Post it :stuck_out_tongue:

[QUOTE=potofgold;723808]

Τη καλύτερη μπλούζα με χαρτάκια είχε ο GalliarD με διαφορά!

Δεν ξέρω…τη δικιά σου έχουμε σε φωτογραφία :smiley: και για την ιστορία που χρωστάς ούτε λόγος :frowning:

Δε βγάζουν νόημα ρε:p

:!:

Ναι είχαμε μιλήσει με τη Γιάννα κ δεν μπορούσε να’ρθει είχε κάτι υποχρεώσεις…

Λεπόν,

βάλτε ρόδες στον Monte.
ο ψηλός είναι ακόμα πιο ψηλός. και δεν μιλάω για ύψος.
ο γιάννης πρέπει να αλλάξει σειρά στις τελείες.
ο dying είναι παλικάρι και μπιτλάκιας!
ο Mule έκανε ότι μπορούσε για να με εκνευρήσει αλλά κατάφερε το αντίθετο…
η Μαρία, τι να πω…πραγματικά thanks
o forkboy είναι ωραίος.
ο ellanor δεν θα ξεχάσει…χαχα
ο Red Rum είναι υποστηρικτής του Τεν Κάτε από κοντά.
ο Βασίλης ελπίζω να άλλαξε γνώμη, χεχε.
Angmar, αυτά που λέγαμε δεν έχουν τελειωμό.

αυτά για αρχή.

respect σε αυτόν που έβαλε Coheed And Cambria.

ομολογώ πως δεν έβαλα ποτέ καρτελάκι με δικό μου όνομα.

Έλα ρε outshined, ήσουν και συ στο πάρτυ? Έπρεπε να χες βάλει καρτελάκι να σε γνωρίσουμε ρε συ.

:stuck_out_tongue: οκ, οκ, δε θα ξεχάσω. Τι δοκιμασία κι αυτή!

Φαντάζομαι την ίδια δοκιμασία που έβαλε και σε μένα?? Μου έβγαλε τη πίστη μέχρι να αποκαλυφθεί:p

Σε όλους τα ίδια έκανε! :lol:

Εν τω μεταξύ ο άμπαλος ο ξάδερφος μου άλλον έδειχνε, βλάλα δαρκ.

Viele danke από μένα και τον pot! :smiley:

όχι, όχι σε όλους…:wink:

Χρηστάρα, είσαι άρχοντας!! Keep Rocking ‘n’ writing…

Ενά μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κ από μένα για την παρουσία όλων των παιδιών του φόρουμ κ όχι μόνο… μας συγκινείτε κ μας δίνετε δύναμη κ όρεξη κ για την συνέχεια. Πάντα τέτοια, να είμαστε καλά να ροκάρουμε ασταμάτητα… μέχρι το επόμενο:D

Να γραψω και γω, ε; Για ανθρωπο που ζει στα δαση ητανε ομορφο το παρτυ, ποσο μαλλον για τον υπολοιπο κοσμο. Πολυ κεφι, καλος κοσμος, ωραιες παρουσιες, πολυ καλο προγραμμα απο τους συναδελφους, ακομα κι οταν επαιζε πραγματα που ομολογουμενως ειναι εκτος των νερων μου (view current avatar). Χαρηκα που ειδα αρκετα ατομα με τα οποια δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα να τα λεμε πιο συχνα, κιε Outshined εχεις απολυτο δικιο, δειχνεις συναδελφος στη τρελα ομολογουμενως !

ρε ντοίλα εσύ δεν κατάλαβες. Λες να μην ξέρω ποιος είναι ο outshined?

Πόσες μπύρες/τεκίλες ήπιες είπαμε?:roll:

Πώς θα μπορούσα να εξασφαλίσω το setlist της βραδιάς? Φοβερά όλα τα τραγούδια που παίχτηκαν…:roll: