Αυτή είναι η σωστή η πόζα:
…κι έτσι χορεύεται το Οργάσματρον:
Ελλανορ θεε παρε την ΠΑΕ!!!
Κοιτατον πως εχει χωθει
Φρόνιμα με τα κορίτσια του rocking…
This is Rocking.gr 8)
Oκ, μετά την εικόνα των φωτογραφιών μπροστά στα μάτια μου, κατάλαβα τι ακριβώς έχασα. Δεν μπορούσα να κάνω κι αλλώς βέβαια. Πρέπει οπωσδήποτε να διεξαχθεί πάρτι κατά τα Χριστούγεννα, δεν μπορώ να περιμένω.
Ελπίζουμε να περάσατε όλοι super, ευχαριστούμε πολύ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και αυτούς που δε μπόρεσαν να έρθουν ή ζήλεψαν και θα μας τιμήσουν και κάποιο επερχόμενο party.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα επιτέλους και κάποιους Αθηναίους φορουμίτες, δε βάζω ονόματα για να μη ξεχάσω κάποιον, θα τα ξαναπούμε μάγκες!
Mule χρωστάω photo, freedom σ’ αγαπάω.
Toniiiiight on silver wings…
Angmar όλα τα λεφτά…
Ομολογώ η φωτό δείχνει το αντίθετο. Αρχιδόκαμπος φαινομενικά, για όσους δεν ήρθαν (με λαμπρές εξαιρέσεις τις δύο γυναίκες στη φωτογραφία, που σώζουν την κατάσταση) :
…Αλλά είναι αλήθεια πως στη μεγαλύτερη διάρκεια του είχε πολλές, πάρα πολλές γυναίκες το πάρτυ. Και πολύ όμορφες κιόλας.
πolύ ωραία ήταν στο πάρτυ όπως πάντα! Αν και έπρεπε να φύγω κατά τις 3 για να πάω στο indie free. Δεν πειράζει, εγώ φταίω που έχασα τα καλύτερα Χάρηκα που είδα όλα τα καλά παιδιά, και που γνώρισα άλλα τόσα.
:rockon:
Τελικά είναι να μη σου βγει το καταραμένο το όνομα… :-s
μεγάλες στιγμές.
κομμάτι sepultura με κλασική σύνθεση και ο φανμποϋσμός δεν κρύβεται.
Όμορφο παρτάκι και πολλές γνωστές φυσιογνωμίες.
Τα ταμπελάκια τελικά έχουν γίνει καλτ συνοδευτικό.
Saludos,
εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του 7 year itch party, aka rocking.gr party crew, ναι αυτοί με τις άσπρες μπλούζες, ο Λουκιανός και εγώ και τα τρία κορίτσια της υποδοχής (δηλαδή η Φανή, η Άννα και η Έλενα σε περίπτωση που αναρωτιέστε) θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν σε ένα ακόμα rocking.gr party και ειδικά στο σκληρό πυρήνα του forum (ξέρετε ποιοι είστε) που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.
Μετά τιμής,
Γιάννης Χυτήρογλου
Rocking.gr party planner (τζερτζελοϋπεύθυνος)
PARTY CREW
ROCKING.GR EDITORS, DJs, PARTY CREW & FORUMITES UNITED!!
Ευχαριστούμε που ήρθατε, ελπίζω να ροκάρατε όλοι!
Σίγουργη εγγύηση για να γεμίζει ο λαός τα πάρτυ.8)
πέρα από τα κορίτσια μας - που θα συμφωνήσω πως ήταν εγγύηση - οφείλω να σημειώσω πως για άλλη μια φορά είχαμε πολλές κ εξαιρετικές παρουσίες στο πάρτυ μας :roll:
και ναι εννοώ
τον red rum :lol:
εμένα όχι? :(:(
κ εσένα προφανώς
Χαχαχα εξαιρετική παρουσία λέει! Άσε εμένα, εγώ είμαι ένας τίμιος ροκάς, ο ψηλός είναι ο πραγματικός σταρ!
βρε τον κοτζια, βρε τον κοτζιααααα
ωραια πραγματα!!!..χριστουγεννα…μπρος!!κανονιστε… :lightsabre: