Rocking.gr Party 10/10/09 @ Hard Rock Cafe

Πολύ ωραίο το πάρτυ,χάρηκα που είδα άτομα που είχα καιρό να δω και να μιλήσουμε(ειδκά τη Νεφέλη είχα αιώνες να τη δω),χάρηκα που γνώρισα άτομα και ακόμα περισσότερο χάρηκα που ο Οπλαρχηγός μου έκανε ταπ ταπ στο κεφάλι(σοκ και δέος)!Πέρασα πολύ ωραία και περιμένω το επόμενο.:smiley:

Παιδιά το πάρτυ ήταν φανταστικό - ξεπεράσαμε ακόμα κ τον ψηλό πήχη που έχουμε θέσει οι ίδιοι για τα πάρτυ μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που μας τιμήσατε κ γιορτάσατε μαζί μας για τα 7 χρόνια ρόκιν - ελπίζω να χαρήκατε την μουσική, τα δώρα από το hard rock cafe και τη universal και τα σφηνάκια τεκίλα.

Χαιρετίζω θερμά τους φίλους mods, thorgal, red rum, γράκχο, angel death, deadmemories κ αδερφή, gigatron, mule, bleeding και όσους ενδεχομένως ξεχνάω.

ένα μεγάλο ευχαριστώ στους djs μας για την εξαιρετική μουσική

και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο party crew του rocking, τον φίλο Γιάννη Χυτήρογλου αλλά και τα κορίτσια του PR μας για το τεράστιο τρέξιμο που ρίξανε για να πάει καλά το πάρτυ.

Ελπίζω να μίλησα σε όλους σας, έστω κ από λίγο - πιστέψτε με έτρεξα πάρα πολύ.

Σπέσιαλ χέηλ στον mule - Σάββα Θεοδωρίδη και στον Red-από κοντά είμαι πιο coοl με το moderation - rum

To πάρτυ ήταν το καλύτερο - μέχρι το επόμενο

αναμένετε άρθρο στην κεντρική μας με όλες τις λεπτομέρειες κ τις φώτοζ από οτι έγινε !

:bow2::bow2::bow2: ένα μεγάλο RECPECT ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !

Κανονιστε απο τωρα ρε μπαγλαμαδες ενα τα χριστουγεννα να χαρουμε κ εμεις οι ξενιτεμενοι…

metal ομως ΕΕΕΕ!
δεν μας ενδιαφερει εμας τους δεσμευμενους αν θα εχει γκομενακια το παρτυ…8)

Μόνο για την αδελφή μου λες ρε?για μενα τίποτα?:(:(:frowning:
Δεν ξανάρχομαι!πφ!:stuck_out_tongue:

Κι εγώ χάρηκα Αθηνά!Ελπίζω να μην περάσει τόσος καιρός μέχρι να τα ξαναπούμε!

Με τη σειρά μου να πω κι εγώ ότι πέρασα πολύ ωραία!
Χάρηκα που σας είδα όλους (δεν μπορώ να σας αναφέρω έναν έναν αλλά καταλαβαίνεται ποιοί είστε!:p) και περισσότερο χάρηκα που κέρδισα cd!γιούπι!:smiley:
Δυστυχώς δε γνώρισα κανένα μέλος πέρα από τον Τolkki (at last!) και τον Gracchus!
Πολύ γλυκά παιδιά και οι 2!:lol:
Μπράβο σε όλους!

Άντε ανεβάστε καμιά φωτό να βλέπουμε τα χάλια μας και να χαιρόμαστε! 8)

Εσένα σε τρώω στη μάπα αρκετά συχνά βλαμμένο

:frowning:
δεν έχει δωράκι από φινλανδία τότε!χεχε!
επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι δεν είδαμε Jadesword :frowning:

Κάτσε ρε Νεφελιώ δηλαδή δεν είμαι γλυκός εγώ; Τί είναι αυτά τα υπονοούμενα που πετάς; Αν θες να ξέρεις είμαι ο πιο γλυκύτατος και γούτσου ροκινγκμφορουμίτης. Αν δε με πιστεύεις, ρώτα μια κοπελιά που απ’ ότι θυμάμαι πήγα να γκρεμίσω την ώρα που έκανα μόσινγκ με τον Μπλήντιν (να γράφει και στο φόρουμ άραγε; αν ναι ας με συγχωρέσει! :-s)

Ή δεν είναι μια γλύκα ας πούμε ο Τόλκκι; Που θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στη ρωσική μαφία ξέρω γω;

Για σε παρακαλώ.

Ένα χέιλ κι από μένα στα γνωστά ρεμάλια και όσους γνώρισα, νέιμλι την περί ης ο λόγος οπαδό των Χιμ, τον μπαχαλάκο/μπάτσοι-γουρούνια-ζαρντινιέρες/ντιστρόιερ, τον τίμιο-θρας-παναγκιότις και όποιον άλλο ενδεχομένως δε θυμάμαι, ας όψονται οι τεκίλες του προβοκάτορα Μπαράκ Ομπάμα-Σάββα Θεοδωρίδη-Μιουλ.

Επίσης ΑΠΕΙΡΑ ΡΙΣΠΕΚΤ στα καρτελάκια του τολκη :lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Το ένα καλύτερο απ’ το αλλο!

φρικαρα μολις τον ειδα. με τετοια υπουλη φατσα και καρτελακι ΞΗΓΑΣ 8O
Ειχα και εγω το μπατσοι-γουρουνια-ζαρντινιερες… πραγματικα θα μπορουσε να ειναι μπατσος!!!:lol::lol::lol::lol:

εδιτ: το καρτελακι “ΜΠΑΧΑΛΟ” πηγαινε για αλλον… για να μην παρεξηγηθουμε κιολας!!!

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Κλαίω με το “ύπουλη φάτσα”

Mα ίσα ίσα!αυτό είπα κι εγώ!
πολύ γλυκά παιδάκια είστε και οι 2!:p:p αν σας ήξερα καλύτερα θα υποφέραν τα μάγουλά σας!(μουχαχαχα!freedom μην πεις τίποτα!:lol:)

Τη γλιτώσατε

check in.

cause you come from out of nowhere, my glance turnes to a stare…

άλλη στιγμή τα περισσότερα…

Οι ΙP σας εχουν σταμπαρηστει…

Χακος.Αυτο εχω να σου πω.

Σοβαρα τωρα:p

Ωραία ήτανε! :):slight_smile:

Highlights:

• Τα κορίτσια της υποδοχής μόλις έμπαινες :roll:
  • Το moshing συντακτών, φορουμιτών, μοντς και αντμίν (!) στο τέλος!
  • Οι ωραίες παρουσίες γυναικότερα… ε γενικότερα (που αποχώρησαν όμως όταν βάρυνε το πρόγραμμα)
  • Η απαγόρευση του καπνίσματος στην… αρχή :lol:
  • Η PJ Harvey :wink:
  • Τα ρεμάλια που ανταλλάσουν καρτελάκια!
  • Ο Ξηγημένος Τόλκι
  • Ο Γράκχος, που είναι πανκιό αλλά δεν το ξέρει! :stuck_out_tongue:

Και τέλος, χάρηκα για όσους γνώρισα!
Στο επόμενο λοιπόν!

Αυτή είναι η σωστή η πόζα:

Έτσι χορεύεται το Οργάσματρον: